maritbet girişmaritbet
Yeni konut projeleri yolda..

Yeni konut projeleri yolda..

Gayrimenkul alanında 40 yıllık birikime sahip Korkmaz Grup geliştirdiği projeler çerçevesinde yeni bir atılım için kolları sıvadı.

Gayrimenkul alanında 40 yıllık birikime sahip Korkmaz Grup geliştirdiği projeler çerçevesinde yeni bir atılım için kolları sıvadı. Bu alanda ciddi bir yatırım programları içine giren Korkmaz Grup'un özellikle gayrimenkul geliştirme projeleri kapsamında uzun yıllardan bu yana ciddi çalışmalar yaptığı yeni konut projeleri hazırlıklarına ise başladığı kaydedildi. Kurumsallaşma anlamında da büyük adımlara imza atan Korkmaz Grup yeni yıla yepyeni satış merkezi ve Satış Pazarlama Departmanı girmişti. Kurumsal mantıkla yeni yıla başlayan Korkmaz Grup çalışmalarının meyvesini topluyor. Korkmaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Atilla Korkmaz 2012'den beklentilerinin yüksek olduğunu bu yıl için yüzde 60büyüme hedeflerinin satışlarda ve şantiyelerde ilk belirtilerinin görülmeye başladığını kaydetti.

Her aşamada değişim başladı

Korkmaz Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mahmut Karamehmet ise markanın tüm organlarında gerçek anlamda kurumsallaşmaya başladığını kaydetti. Karamehmet mali işler satın alma ve insan kaynakları olmak üzere tüm departmanlarımızda yapılanma sürecinin devam ettiğini yepyeni lokasyonlarda farklı projelerle Kayseri halkına yeni yaşam alanları üreteceklerini söyledi. Profesyonel ekiple çalıştıklarını ve satış araçlarından diğer ekipmanlara kadar her türlü donanıma sahip olduklarını kaydeden Karamehmet "Hobby Flats ve Life projeleriyle güven ihtiyacının yüksek olduğu sektörümüzde hem inşaatlarımızın kalitesi ile hem de üretim hızımızla tüketicinin tercihinde hak ettiğimiz yere çok hızlı ulaşacağımıza güvenimiz tamdır" diye konuştu.Her aşamada değişim başladı

Star Ek

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Korkmaz'dan 40. yıla özel yüzde 40'a varan indirimler!
  • 15.12.2012 10:50

Korkmaz'dan 40. yıla özel yüzde 40'a varan indirimler!

Korkmaz, en lezzetli yılbaşı için yüzde 40'a varan indirim başlattı ...

Korkmaz, ihracat yaptığı ülkeler arasına Malezya’yı koydu!
  • 17.07.2012 08:24

Korkmaz, ihracat yaptığı ülkeler arasına Malezya’yı koydu!

1972 yılından bu yana paslanmaz çelik mutfak eşyaları ve elektrikli ev aletleri ...

Kayseri Korkmaz Grup şimdi de Talas’ta!
  • 24.04.2012 13:11

Kayseri Korkmaz Grup şimdi de Talas’ta!

Satış Pazarlama Koordinatörü Mahmut Karamehmet Korkmaz Grup şimdi de Talas'ta İn ...

Yeni konut projeleri yolda..
  • 06.04.2012 08:40

Yeni konut projeleri yolda..

Gayrimenkul alanında 40 yıllık birikime sahip Korkmaz Grup geliştirdiği projeler ...

Farklı satış politikasıyla…
  • 24.03.2012 10:21

Farklı satış politikasıyla…

Kayseri’de endüstriyel inşaat ve konut sektöründe yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe ...