maritbet girişmaritbet
Kayseri Korkmaz Grup şimdi de Talas’ta!

Kayseri Korkmaz Grup şimdi de Talas’ta!

Satış Pazarlama Koordinatörü Mahmut Karamehmet Korkmaz Grup şimdi de Talas'ta İnşaat Sektöründe yaklaşık 40 yıllık tecrübeye sanıp olan ve 2012 yılına her açıdan hızlı Dır giriş yapan Korkmaz Grup, urun yelpazesini genişletmeye ve yeni lokasyonlara yatınm yapmaya devam ediyor

Satış Pazarlama Koordinatörü Mahmut Karamehmet Korkmaz Grup şimdi de Talas'ta İnşaat Sektöründe yaklaşık 40 yıllık tecrübeye sanıp olan ve 2012 yılına her açıdan hızlı  giriş yapan Korkmaz Grup, ürün yelpazesini genişletmeye ve yeni lokasyonlara yatınm yapmaya devam ediyor. Kaysen'nin hemen hemen her bölgesinde proje yapmaya hazırlanan firmanın şimdiki hedefi ise Talaş.

İldem ve Belsin'deki projeleriden sonra şimdi de Talaş Projesi ni satışa sunan Korkmaz Grup'un 'Korkmaz Hill" ismiyle lansmanını yaptığı proje, ismini, üzenne konumlandırdığı tepeden alıyor.

Muhteşem bir Kaysen manzarasına sahip olan Korkmaz Hill projesi, Talaş bölgesinde konut sahibi olmak isteyenlerin birinci tercihi olmayı hedefliyor. İdeal ölçülerde planlanan projede her şey konforlu yaşam ve yüksek yaşam masraflanrn minimize etmek için tasarlanmış.

Korkmaz Hill projesinde gereksiz büyüklükler ve ölü alanlara yer verilmiyor. Aşın büyüklükten doğacak yüksek yaşam giderlerinin bu projede en düşük düzeyde tutulması hedefleniyor. Projenin tamamı 3+1 dairelerden oluşuyor.

KARAMEHMET: MÜŞTERİLERİN LEHİNE ESNEK SEÇENEKLERİMİZ VAR

Proje ile ilgili bilgi veren Satış Pazarlama Koordinatörü Matımut Karamehmet, Koricnaz Grup dairelerinin tamamında aslında net ödeme planı olduğunu; ancak kendilerinin müşterileri lehine çok esnek ödeme seçenekleri sunduklannı ifade etti. Aynı geleneği Talas'ta da devam ettireceklerini bildiren Karamehmet, ödeme planlan üzerinde sabit bir duruş sergilemeyeceklerini ve müşterilerinin bütçelerine uyan formüller üretmeye devam ederek Talas'ta da en kolay daire sahibi olma formûlünü yine kendilerinin üreteceklerini bildirdi.  

Yeni Akit

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kayseri Korkmaz Grup şimdi de Talas’ta!
  • 24.04.2012 13:11

Kayseri Korkmaz Grup şimdi de Talas’ta!

Satış Pazarlama Koordinatörü Mahmut Karamehmet Korkmaz Grup şimdi de Talas'ta İn ...

Yeni konut projeleri yolda..
  • 06.04.2012 08:40

Yeni konut projeleri yolda..

Gayrimenkul alanında 40 yıllık birikime sahip Korkmaz Grup geliştirdiği projeler ...

Farklı satış politikasıyla…
  • 24.03.2012 10:21

Farklı satış politikasıyla…

Kayseri’de endüstriyel inşaat ve konut sektöründe yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe ...

Beylikdüzü Batı Yakası’nın başkenti! BEYLİKDÜZÜ DOSYASI!
  • 19.03.2010 23:06

Beylikdüzü Batı Yakası’nın başkenti! BEYLİKDÜZÜ DOSYASI!

Hızlı gelişme potansiyeliyle bölgesinde bir çekim merkezi oluşturan Beylikdüzü, ...