maritbet girişmaritbet
Farklı satış politikasıyla…

Farklı satış politikasıyla…

Kayseri’de endüstriyel inşaat ve konut sektöründe yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe sahip olan Korkmaz Grup 2012 yılında özellikle Kayseri’de konut yatırımlarına hız vermeye hazırlanıyor

Kayseri'de endüstriyel inşaat ve konut sektöründe yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe sahip olan Korkmaz Grup 2012 yılında özellikle Kayseri'de konut yatırımlarına hız vermeye hazırlanıyor.  

Yeni bir mantık yeni satış politikası…

Bu anlamda ciddi bir yatırım içine giren Korkmaz Grup'un özellikle gayrimenkul geliştirme projeleri kapsamında yıllardır ciddi miktarlarda arsa satın aldığı ve bunların üzerinde yeni konut projeleri hazırlıklarına başladığı öğrenildi. Kurumsallaşma anlamında da büyük adımlara imza atan Korkmaz Grup yepyeni bir satış merkezi ve Satış Pazarlama Departmanı ile yeni yıla girdi. Daha kurumsal bir mantıkla yeni yıla başlayan Korkmaz Grup çalışmalarının meyvesini toplamaya başladı. Bu konu ile ilgili olarak Korkmaz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Atilla Korkmaz 2012 yılından beklentilerinin yüksek olduğunu, bu yıl için % 60 büyüme hedeflerinin olduğunu, güzel hamlelerle yıla başladıklarını ve bunun hemen satışlarda ve şantiyelerimizde görülmeye başladığını kaydetti.

Her aşamada değişim başladı…

Konu ile ilgili olarak Korkmaz Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mahmut Karamehmet markanın tüm organlarında gerçek anlamda bir kurumsallaşma başladığını bunun en canlı örneğinin Satış Pazarlama Departmanında ve Proje yönetim departmanında görüldüğünü kaydetti. Karamehmet, Mali işler, Satın alma ve insan kaynakları olmak üzere tüm departmanlarımızda yapılanma sürecinin devam ettiğini, aynı zamanda yatırım anlamında da çok büyük miktarda arsa topladıklarını, yepyeni lokasyonlarda ve çok farklı projelerle Kayseri halkına yeni yaşam alanları üreteceklerini, hem nihai tüketici anlamında hem de yatırımcı nazarında en çok tercih edilen marka olma yolunda gayret sarf edeceklerini bildirdi. Çok profesyonel bir ekip olduklarını ve satış araçlarından diğer ekipmanlara kadar her türlü donanıma sahip olduklarını, dolayısıyla bu konuda çok ciddi bir efor sarf etmeyeceklerini bildiren Karamehmet “Güven ihtiyacının yüksek olduğu sektörümüzde hem inşaatlarımızın kalitesi ile hem de üretim hızımızla tüketicinin tercihinde hak ettiğimiz yere çok hızlı ulaşacağımıza güvenimiz tam” dedi.

Şu anda Hobby, Flats ve Life projeleri ile satışa çıkan Korkmaz Grup şehrin hemen hemen her bölgesinde konut üretmeye hazırlanıyor. Düşük peşinat ve taksitlerle ev sahibi yapmayı ilke edinen firma, çok esnek ödeme planları sunarak tüketicinin bütçesine uyan ödeme formülleri üretiyor.




 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kayseri Korkmaz Grup şimdi de Talas’ta!
  • 24.04.2012 13:11

Kayseri Korkmaz Grup şimdi de Talas’ta!

Satış Pazarlama Koordinatörü Mahmut Karamehmet Korkmaz Grup şimdi de Talas'ta İn ...

Yeni konut projeleri yolda..
  • 06.04.2012 08:40

Yeni konut projeleri yolda..

Gayrimenkul alanında 40 yıllık birikime sahip Korkmaz Grup geliştirdiği projeler ...

Farklı satış politikasıyla…
  • 24.03.2012 10:21

Farklı satış politikasıyla…

Kayseri’de endüstriyel inşaat ve konut sektöründe yaklaşık 40 yıllık bir geçmişe ...