maritbet girişmaritbet
Eyüp’ün kalbi “Forev Modern” de atacak!

Eyüp’ün kalbi “Forev Modern” de atacak!

Şehrin merkezinde hayat standartlarını kökten değiştirecek olan Forev Modern Eyüp, İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi Eyüp’de yükseliyor.

Forev Yapı'nın İstanbul'un en merkezi ve hızlı gelişen semtlerinden Eyüp'de modern yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek kusursuz konfor anlayışıyla hayata geçirilen Forev Modern Eyüp projesi, avantajlı ön satış fiyatlarıyla müşterilerin beğenisine sunuluyor. 

Forev Modern Eyüp projesiyle Eyüp bölgesindeki yatırımlarını büyüttüklerini dile getiren Nasel Tekstil İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih ÖNCÜ; “Eyüp bölgesi İstanbul'un tarihi ve turistik semtleri olan Taksim ve Sultanahmet'e yakınlığı ile aynı zamanda Büyükdere Caddesi ve Maslak gibi İstanbul'un önemli iş ve yaşam merkezlerine kolay ulaşımı, 3.Havalimanı bağlantı yolu ile 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Avrupa Yakası başlangıç noktasında ve Alibeyköy metro hattında yer alan projemiz bu eşsiz konumu ve zengin ulaşım imkânları ile ön plana çıkmaktadır. Eyüp beş yıldızlı oteller, alışveriş merkezleri, eğitim kampüsleri ve sağlık kuruluşlarıyla birlikte İstanbul'un en hızlı gelişen ve değerlenen semtlerinden birisi oldu. Nitelikli bir projeyle böylesine değer kazanan bir bölgenin tam kalbinde olup yeni bir yatırım fırsatı oluşturmak istedik ve Forev Modern Eyüp'ü geliştirdik” dedi.                                                                                                     

Eyüp'e farklı bir bakış kazandıracak

Şehrin kimliğine ve mimari hafızasına yeni bir soluk, yeni bir karakter katarken aynı zamanda bireylerin hayatına da dokunacak Modern Eyüp projesi, sahip olduğu geniş yeşil alanları, sosyal donatılar ve farklı mimari zevklerin uyumlu bir şekilde bir araya gelmesi ile Eyüp'e farklı bir bakış açısı kazandıracak.  279 konut ve 7 adet geniş ticari alandan oluşan proje 165 milyon TL'lik yatırım değeriyle bölgenin en önemli yaşam alanlarından biri olacak. Forev Modern Eyüp konut alanları haricinde geniş bir ticari alan da sunacak. Dükkan ve ticari alanların önlerinde gezinti yolları ve yeme içme alanları bulunurken, büyük süs havuzu ve ışık oyunları ile fıskiyelerin çevreye farklı bir görünüm kazandırması hedefleniyor. Geniş yeşil alanlara sahip bu bölge ferah bir alışveriş için dört dörtlük bir atmosfer sunulacak. 

Yabancıların ilgisi yüksek

Forev Modern Eyüp projesinin gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nasel Tekstil İnş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih ÖNCÜ “Modern Eyüp  projemiz ile hayatın tüm renklerini, farklı mimari yaklaşımlarını ve daire tiplerini bir arada sunuyoruz. Bu projede, alışılagelmiş tek tip konutlardan sıyrılarak, her zevke, her tarza hitap eden farklı mimari yapıları aynı çatı altında toplamayı amaçladık. Hem iç piyasaya hem de dış piyasaya hitap eden projemize yabancıların ilgisi gün geçtikçe artıyor. Türkiye'nin istikrarına güvenen Arap yatırımcının, doların artmasıyla beraber ilgisini daha da arttırdığını gördük. Ön satışlarımızın %80 ni yabancı müşterilerimize gerçekleştirdik” ”dedi. 

Çeşitli dış cephe özelliklerindeki binaları uyumla bir araya getiren proje, ferahlığı sevenler için geniş teraslı loft daireleri, özel bahçeli modern yalı daireleri, minimaliz mi sevenler için İskandinav tarzı dubleks daireleri bir araya getiriyor. Proje içerisinde, 50 ile 60 m2 arasında değişen 1+1 daireler, 75-110 m2 arasında değişen 2+1, 120-195 m2 arasında değişen 3+1, 135-200 m2 arasında değişen 3+1 bahçe dubleks ve 185-230 m2 arasında değişen 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede 1+1 tip konutlar 237.000 TL den 2+1 tip konutlar 358.000 TL den 3+1 tip konutlar ise 552.000 TL den başlıyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Baki Özdemir, 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi
  • 14.01.2022 16:49

Baki Özdemir, 2021 konut satış istatistiklerini değerlendirdi

Forev Yapı Satış Müdürü Baki Özdemir '' 2021 yılında kredi faizlerinde herhangi ...

Baki Özdemir ''İnşaat maliyetleri yükseliyor, konut fiyatları artıyor''
  • 17.12.2021 15:28

Baki Özdemir ''İnşaat maliyetleri yükseliyor, konut fiyatları artıyor''

Forev Yapı Satış Müdürü Baki Özdemir, inşaat sektöründe maliyetlerin yükseldiğin ...

''Konut kredi faizi düşmeli, kentsel dönüşüm özel olarak desteklenmeli''
  • 02.12.2021 10:34

''Konut kredi faizi düşmeli, kentsel dönüşüm özel olarak desteklenmeli''

Forev Yapı Satış Müdürü Baki Özdemir, kentsel dönüşüm sürecinin Türkiye açısında ...

Baki Özdemir ''Yabancıya konut satışında ekspertiz düzenlemesi satışları artıracak''
  • 17.11.2021 11:19

Baki Özdemir ''Yabancıya konut satışında ekspertiz düzenlemesi satışları artıracak''

Forev Yapı Satış Müdürü Baki Özdemir, TÜİK ve Merkez Bankası'nın konut sektörüyl ...

Baki Özdemir ''Konut kredi faizi psikolojik sınırın altında olmalı''
  • 04.11.2021 17:02

Baki Özdemir ''Konut kredi faizi psikolojik sınırın altında olmalı''

Forev Yapı Satış Müdürü Baki Özdemir, artan inşaat maliyetlerinin konut fiyatlar ...

Kamu bankalarının faiz indirimi neler getirecek?
  • 25.10.2021 13:40

Kamu bankalarının faiz indirimi neler getirecek?

Forev Yapı Satış Müdürü Baki Özdemir, Merkez Bankası'nın faiz indirimini ve düşe ...