maritbet girişmaritbet
Gloriapark Ayayorgi projesinin fiyat listesi!

Gloriapark Ayayorgi projesinin fiyat listesi!

Temelsan tarafından hayata geçirilen Gloriapark Ayayorgi projesi 5 farklı konseptte 3 farklı tipten meydana geliyor.

Temelsan tarafından hayata geçirilen Gloriapark Ayayorgi projesi 17 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. Toplam 26 villadan meydana gelen projede 4+1 ve 6+1 şeklinde daire alternatifleri buluyor. Daire büyüklükleri 225 ile 335 metrekare arasında değişiklik gösteren proje daireleri hemen teslim ediyor.

Dalyan mevkiinde inşa edilen Gloriapark Ayayorgi projesi 5 farklı konseptte 3 farklı tipten meydana geliyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje doğayla iç içe bir yaşam alanı sunuluyor. 10 adet Aqua, 11 adet Terra ve 5 adet Lux serisinden oluşuyor. 1 buçuk katlı ve dublekslerden oluşan Terra serisi, projenin ilk sırasında yer alıyor. Özel taş kaplamaları ile dikkat çeken Aqua serisi 2 farklı konsepten oluşuyor. En büyük metraja Lux serisi Gloria Ayayorgi'nin en özel villalarından meydana geliyor. 

Gloria Ayoyorgi projesi her villanın arasında 10 metre boşluk bulunması, daire sahiplerine rahat bir yaşam alanı vadediyor. Çeşme merkeze cok yakın mesafede konumlanan proje Dalyan'a 3 dakika, Ayayorgi Koyu'na 5 dakika, Çeşme Marina'ya 6 dakika ve Alaçatı'ya 12 dakikalık mesafede yer alıyor. İlk 2 etabı hemen teslim projede 3. Etabı Haziran 2018'de teslim edilecek.

Gloriapark Ayayorgi Fiyat Listesi

Daire TipiFiyat Aralığı
4+11 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla
6+12 milyon 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gloriapark Ayayorgi projesinin fiyat listesi!
  • 21.07.2017 16:56

Gloriapark Ayayorgi projesinin fiyat listesi!

Temelsan tarafından hayata geçirilen Gloriapark Ayayorgi projesi 5 farklı konse ...