maritbet girişmaritbet
İBB, Balmumcu İspark'ın arsasını 518 milyon TL'ye satıyor!

İBB, Balmumcu İspark'ın arsasını 518 milyon TL'ye satıyor!

İBB, Beşiktaş Dikilitaş Mahllesi’nde yer alan 2 bin 882 metrekarelik İspark’ın Balmumcu otopark alanını ihale yöntemiyle satışa açtı. Tahmini bedeli 518 milyon 760 bin TL olarak belirlenen taşınmaz, şehrin merkezi noktasındaki konumuyla öne çıkıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Barbaros Bulvarı'na çok yakın bir konumda yer alan Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi’ndeki arsayı ihale yöntemiyle satışa çıkardı. Fulya Metro istasyonuna yakın bir konum da yer alan arsa merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Tahmini bedeli 518 milyon 760 bin TL olarak belirlenen arsa turizm+ticaret alanı kullanımına sahip. Maksimum 11 kat sınırın bulunduğu arsanın geçici teminat bedeli 15 milyon 562 bin 800 TL olarak açıklandı.

Zorlu Center, Yıldız Teknik Üniversitesi, Torun Center ve toplu taşıma akslarının yanı başında yer alan arsa 2 bin 882 metrekare büyüklüğe sahip. 

Beşiktaş, Fulya, Gayrettepe ve Akaretler gibi merkezi yerlere yakın konumda yer alan arsa ihalesi 24 Mayıs 2023 günü saat  11.00’de yapılacak.de yapılacak.

İhalenin detayları için tıklayın!

  • Etiketler:

Yorum Yaz