maritbet girişmaritbet
GROHE, Martı Istanbul Hotel’i estetik ve konforlu ürünleriyle donattı!

GROHE, Martı Istanbul Hotel’i estetik ve konforlu ürünleriyle donattı!

Martı Istanbul Hotel’in 37’si suit 270 odasında yer alan banyolarda GROHE ürünleri estetik, teknoloji ve konforu bir arada sunuyor, tasarımı ile otelin tarzına tam uyum sağlıyor

 

Dünyada en çok ziyaret edilen kentlerin başında gelen İstanbul'un turizm ve şehir yaşamına yepyeni bir renk katan 5 yıldızlı Martı Istanbul Hotel; ünlü tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu tarafından tasarlanan  modern mimarisinde, Selçuklu'dan ve Osmanlı'dan bu yana yaşayan geleneksel motifleri de taşıyor.
 
 
On bir katlı Martı İstanbul Hotel'in farklı kategorilerde lüks döşenmiş ve büyüklükleriyle dikkat çeken 37'si suit olmak üzere 270 odası bulunuyor.  Odaları etkileyici bir atriuma açılan Martı Istanbul Hotel, restoranları, gün ışığı alan ve 400 kişiye kadar servis veren farklı kapasitelerde toplantı salonları ve 1000 m²'lik spa ve gym salonu ile müşterilerine keyif sunuyor. 
 
 
Otelin dekorasyonu içinde en ilgi çeken bir diğer unsur, The Carnegie Prize sahibi ve The Turner Prize'a aday gösterilen dünyaca ünlü Türk sanatçısı Kutluğ Ataman'ın, birbirinin simetriği iki ekrandan oluşan “Su” isimli eseri.
 
Eser bir yıl boyunca Boğaz'ın çeşitli hareketlerinin filme çekimi sonucu yaratıldı.  Martı Istanbul Hotel, konuklarının sıradan bir metropolde değil de  İstanbul'da uyandıklarını vurgulayan tasarımının yanı sıra, özenli hizmeti ile geleneksel Türk misafirperverliğini de vurgulamayı amaçlıyor.  
 
 
Zarif hatlar, kolay kullanım
 
270 odasının banyolarında GROHE konforunu ve estetiğini sunan Martı Istanbul Hotel'in tercih ettiği farklı serilerden birisi  zarif hatlı ve kolay kullanımlı Grohtherm 2000  termostatik batarya serisi oldu. Ürün, üstün GROHE TurboStat® teknolojisinin kolaylık ve rahatlığına ilave olarak ısı seçimi için EasyLogic derece halkalarına da sahip. Zamana yenilmeyen detaylara sahip, yalın bir stil sunan ve geleneksel tasarımın özünü yakalamayı başaran Geneva serisi kemer şeklindeki çıkış ucu ile zarif akışkan çizgilerle karakterize ediliyor ve hem lavabo hem de küvet bataryası çıkış ucu ile  suyun lavabo ve küvete akışının kontrolünde çok etkili.
 
Geçmişten izler
 
Geçmişin izlerini taşıyan Brigdeford batarya ve duşlar ise Martı Istanbul Hotel'in  genel tarzı ile tam bir uyum sağlıyor. İç mekanlarda kır havası sunan Brigeford, ergonomic tasarımı ile el yapımı işçilik izlenimi bırakıyor. Ayrıca, GROHE SilkMove® teknolojisi yıllar boyu sorunsuz kullanım sağlıyor.
 
Martı Istanbul Hotel'de ayrıca, Art Deco stilinden izler taşıyan ve gelenekselliğin ve modernizmin cesur bir birleşimi olan Somerset  da kullanıldı.
 
GROHE, Afrika'daki yatırımlarıyla uluslararası büyümesini sürdürüyor 
 
Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise lider sıhhi tesisat donanımları tedarikçilerinden olan GROHE'nin küresel büyümesi Doğu ve Batı Afrika'da açtığı yeni ofisler ile devam ediyor. Kuzey ve Güney Afrika pazarlarında gözlenen gelişim ve başarılı büyümesinin ardından GROHE Ortadoğu ve Afrika, tüm kıtada GROHE ürünlerine olan erişimi artırmak için Kenya ve Nijerya'da perakende ve uluslararası projelendirme işlerine yönelik tam donanımlı servis noktalarına yatırımda bulunuyor. Bu kapsamda Ortadoğu ve Afrika'da 72 tam zamanlı çalışan, 5 alt-bölgede mükemmel hizmet ve satış sonrası destek sunmak için faaliyette.
 
Döviz kuru dalgalanmalarından spekülatif finansal krizlere kadar dünya çapında yaşanan birçok ekonomik belirsizliğin uluslararası şirketleri etkisine aldığı bir dönemde GROHE'nin uluslararası piyasadaki baskın payını koruyup genişlemesi ise küresel marka GROHE'nin başarılı iş stratejisinin bir göstergesi.
 
GROHE Orta Doğu ve Afrika Genel Müdürü ve Başkanı Simon G. Shaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Küresel bir marka olarak, GROHE için büyüme potansiyeli barındıran pazarlara yatırım yapmaya her zaman devam edeceğiz. Bu açıdan Afrika kıtası, bizim için her geçen gün daha fazla önem kazanıyor. Erişim alanımızı genişletmek için her zaman yeni yollar arıyoruz. Doğu ve Batı Afrika bu açıdan olağanüstü sonuçlar verecek" dedi. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!
  • 26.08.2021 11:19

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!

GROHE’nin ilk 2’si 1 arada hibrit bataryası, tek kumandalı bataryanın avantajlar ...

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!
  • 10.06.2021 11:46

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!

Kolay montaj ve akıllı özellikler ile fonksiyonel çok yönlü bir ürün olan GROHE ...

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor
  • 15.04.2021 11:57

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor

GROHE, pandemiye rağmen sektör profesyonelleri, son tüketiciler ve öğrencilerle ...

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı
  • 20.03.2021 16:11

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı

LIXIL, bünyesinde bulunan GROHE markasının “GROHE X” dijital deneyim merkezini t ...

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor
  • 23.02.2021 07:30

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor

GROHE Baulines batarya portföyü, yeni ve modern tasarımına ek olarak daha fazla ...

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi
  • 07.02.2021 09:15

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi

GROHE X, etkileşim kurmanın yeni yollarını sunuyor. Ziyaretçiler, özel destek al ...