maritbet girişmaritbet
Indesit’ten İstanbul’da yeni mağaza! Bahçeşehir Hotpoint şubesi açıldı!

Indesit’ten İstanbul’da yeni mağaza! Bahçeşehir Hotpoint şubesi açıldı!

Avrupa'nın önde gelen beyaz eşya firması Indesit Company, Türkiye'deki yatırımlarına 2013 yılında da tüm hızıyla devam ediyor

 

Avrupa'nın önde gelen beyaz eşya firması Indesit Company, Türkiye'deki yatırımlarına 2013 yılında da tüm hızıyla devam ediyor.

Avrupa'nın önde gelen beyaz eşya firması Indesit Company, Türkiye'deki yatırımlarına 2013 yılında da tüm hızıyla devam ediyor. Indesit Company'nin, Bahçeşehir'deki ilk "Hotpoint" konsept mağazasının açılışı 26 Ocak'ta Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ, Türkiye Satış Direktörü Bökehan Şahbaz ve Geleneksel Kanal Türkiye Satış Müdürü Oğul Sipahioğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşti. Açılan mağazada sadece Hotpoint marka solo ve ankastre ürünlerin satışı gerçekleştiriliyor.

Avrupa'nın önde gelen beyaz eşya firması Indesit Company, 2013 yılına hızlı bir giriş yaparak Türkiye'deki yatırımlarına tam gaz devam ediyor. Indesit Company'nin Bahçeşehir'deki ilk "Hotpoint" konsept mağazası 26 Ocak Cumartesi günü açıldı. Açılan mağazada sadece Hotpoint marka solo ve ankastre ürünlerin satışı gerçekleştiriliyor. Açılışa Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ, Türkiye Satış Direktörü Bökehan Şahbaz ve Geleneksel Kanal Türkiye Satış Müdürü Oğul Sipahioğlu da katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ "Indesit Company olarak 2012 yılını oldukça başarılı geçirdik. 2012, beyaz eşya sektörü için çok parlak geçmese de biz yüzde 20 büyüme oranı yakalayarak pazar payımızı yüzde 9'a çıkardık. Bu başarıya ulaşmada en önemli rolü, geleneksel kanallarımız olan bayilerimizi genişletme stratejimiz oynuyor. 2016 yılı sonuna kadar toplamda 2000 mağazaya sahip olmayı ve 5 bin kişiye istihdam sağlamayı hedefliyoruz. 2013 yılının hem Indesit Company'nin hem de Türkiye'nin geleceği için çok parlak olmasını diliyor, Hotpoint konsept mağazasının Bahçeşehir halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Indesit Company Türkiye Satış Direktörü Bökehan Şahbaz ise "Indesit Company, büyüme stratejilerinin merkezine bayi ağını daha da genişletme hedefini koymuş bir firma. Bu doğrultuda 2013 yılında mağaza yatırımlarına daha da odaklanarak tam 160 adet yeni Hotpoint konsept mağazası açmayı hedefliyoruz. Şu anda toplam Hotpoint konsept mağaza sayımız 100'ün üzerinde. Orta vadede 2016'nın ilk çeyreğine kadar 755 Hotpoint konsept mağazasına sahip olmayı hedefliyoruz. Indesit Company olarak satışların yüzde 90'ını karşılayan geleneksel kanalların daha da büyümesi için gerekli olan maddi, manevi her türlü desteği vermek için hazır olduğumuzu belirterek Bahçeşehir'in ilk Hotpoint konsept mağazasının herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Mağazanın sahibi Oğuz Kendir ise bu özel günde kendilerini yalnız bırakmayan Indesit Company'e teşekkür ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bir bayi olarak Indesit Company'nin gücünü ve sıcaklığını her zaman yanımızda hissetiyoruz. Bahçeşehir'e böyle şık ve özenle dizayn edilmiş bir mağaza kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Mağazamız Bahçeşehir ve Indesit Company için hayırlı uğurlu olsun."

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankastre ürünler beyazın şıklığı ve sadeliğiyle buluştu!
  • 09.10.2014 13:24

Ankastre ürünler beyazın şıklığı ve sadeliğiyle buluştu!

Hotpoint’in, yeni beyaz ankastre serisi ocak, fırın ve davlumbazdan oluşuyor ...

Hotpoint A+ bulaşık makineleri cazip fiyatlarla…
  • 09.09.2014 13:51

Hotpoint A+ bulaşık makineleri cazip fiyatlarla…

Hotpoint A+ bulaşık makineleri şimdi 799 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunul ...

Hotpoint’in 374. mağazası Mall of İstanbul’da açıldı!
  • 06.06.2014 14:17

Hotpoint’in 374. mağazası Mall of İstanbul’da açıldı!

Avrupa’nın önde gelen beyaz eşya üreticisi Indesit Company’nin İstanbul’daki yen ...

Hotpoint, ürünleriyle Alerji Haftası’nda alerjenlere savaş açtı
  • 12.04.2014 11:53

Hotpoint, ürünleriyle Alerji Haftası’nda alerjenlere savaş açtı

Hotpoint, Anti-Alerji programlı çamaşır makineleri ve yeni Dual Filtreli elektri ...

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünleriyle dikkat çekiyor
  • 09.01.2014 10:46

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünleriyle dikkat çekiyor

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünlerle tasarruf yapmak çok kolay ...

Hotpoint küçük ev aletleri pazarına girdi
  • 14.10.2013 11:07

Hotpoint küçük ev aletleri pazarına girdi

Hotpoint’in yeni küçük ev aletleri serisi dünyaca ünlü tasarımcı Makio Hasuike i ...