maritbet girişmaritbet
Hotpoint küçük ev aletleri pazarına girdi

Hotpoint küçük ev aletleri pazarına girdi

Hotpoint’in yeni küçük ev aletleri serisi dünyaca ünlü tasarımcı Makio Hasuike imzası taşıyor

Avrupa'nın ve Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya firması Indesit Company, Yeni Hotpoint marka küçük ev aletlerinin lansmanını The House Hotel'de gerçekleştirdi. Lansman dünyaca ünlü tasarımcı Makio Hasuike, Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ ve Indesit Company Türkiye Pazarlama Müdürü Marco Falaschetti'nin katılımıyla gerçekleşti. Hotpoint Küçük Ev Aletleri lansmanında, eski Avrupa güzeli ve başarılı iş kadını Neşe Erberk ürünleri kullanırken edindiği deneyimleri paylaştı. 

Avrupa'nın ve Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya firması Indesit Company, Yeni Hotpoint marka küçük ev aletlerinin lansmanını The House Hotel'de gerçekleştirdi. Dünyaca ünlü tasarımcı Makio Hasuike, Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ ve Indesit Company Türkiye Pazarlama Müdürü Marco Falaschetti'nin de katılımıyla gerçekleşen Hotpoint Küçük Ev Aletleri lansmanında, eski Avrupa güzeli ve başarılı iş kadını Neşe Erberk hem ürünleri kullanırken edindiği deneyimleri paylaştı hem de Hotpoint Küçük Ev Aletleriyle hazırladığı yemekleri sundu. Hotpoint'in yenilikçi teknoloji ve üstün performansa sahip yeni küçük ev aletleri serisi, birbirine uyumlu tasarımları ve yüksek kaliteli malzeme seçimiyle dikkat çekti.

Etkinlik esnasında konuşma yapan Indesit Company Türkiye Ülke Müdürü Turgay Dağ, “Küçük ev aletleri pazarına giriş kararı Indesit Company için çok önemli bir adım oldu. Farklı tarihlerde de olsa faaliyet gösterdiğimiz tüm ülkelerde 2013 yılı içinde Hotpoint Küçük Ev Aletlerimizin lansmanını gerçekleştirmiş olacağız. Türkiye için bir makro resim vermek gerekirse, 2013 yılında küçük ev aletlerine bir giriş yapıyoruz, 2014 yılında artık ürün gamımızı tamamlamış ve güçlü bir dağılım yakalamış oluyoruz. Hedeflerimiz 2014'te 5 milyon €'luk bir satış, 2015 yılında bu satışı yüzde %50 oranında büyüyerek, yeni kategorilerde ürünler sunmak.'' dedi.

Indesit Company Pazarlama Müdürü Marco Falaschetti ise, “Bugün Türkiye'de 1.9 milyar TL civarında bir hacme ulaşan küçük ev aletleri pazarı çok hızlı büyüyor ve büyük bir potansiyeli içinde barındırıyor. Bu pazar bu yılın ilk 6 ayını %3'lük bir büyümeyle kapattı. Hotpoint olarak bu pazarda önemli oyunculardan biri olmayı hedefliyoruz. Beyaz eşyadaki birikimimiz ve gücümüz bize bu konuda büyük bir avantaj sağlıyor” dedi. 

Hotpoint Küçük Ev Aletleriyle ilgili deneyimlerini paylaşan Eski Avrupa güzeli ve başarılı iş kadını Neşe Erberk; ‘‘Hotpoint küçük ev aletlerinin tasarımla yüksek teknolojiyi başarıyla buluşturduğunu söylemek isterim, bu özel aletler hayatı kolaylaştırmakla kalmıyor hayata keyif de katıyor. Herkese tavsiye ediyorum. Hotpoint küçük ev aletlerini kullanarak, kendi mutfağınızın yetenekli şefi olabilir, doyumsuz ve sağlıklı lezzetler yaratabilirsiniz.''dedi. 

Kısaca Indesit Company hakkında

Indesit Company, Avrupa'nın önde gelen beyaz eşya (çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, ocak, fırın ve davlumbaz) ve küçük ev aletleri üreticilerinden biridir. İtalya, İngiltere ve Rusya gibi büyük pazarlarda lider konumundadır. 1975 yılında kurulan ve 1987'den beri Milano Borsası'nda işlem gören Indesit Company 2012 yılında “2,9 milyar Avro” satış rakamına ulaştı. Indesit Company İtalya, Polonya, İngiltere, Rusya ve Türkiye'deki 8 sanayi bölgesinde 16 bin çalışanıyla hizmet veriyor. Grubun ana markalarını Indesit, Hotpoint ve Scholtes oluşturuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pendik Zirvekent Konutları’na Çavuşoğlu Yemenler imzası!
  • 03.03.2021 16:23

Pendik Zirvekent Konutları’na Çavuşoğlu Yemenler imzası!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı'nın Zirvekent Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçe ...

Ankastre ürünler beyazın şıklığı ve sadeliğiyle buluştu!
  • 09.10.2014 13:24

Ankastre ürünler beyazın şıklığı ve sadeliğiyle buluştu!

Hotpoint’in, yeni beyaz ankastre serisi ocak, fırın ve davlumbazdan oluşuyor ...

Hotpoint A+ bulaşık makineleri cazip fiyatlarla…
  • 09.09.2014 13:51

Hotpoint A+ bulaşık makineleri cazip fiyatlarla…

Hotpoint A+ bulaşık makineleri şimdi 799 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunul ...

Vault Karaköy, The House Hotel basın toplantısı ile tanıtıldı
  • 11.06.2014 17:09

Vault Karaköy, The House Hotel basın toplantısı ile tanıtıldı

Vault Karaköy, The House Hotel’in basın toplantısı Yılmaz Ulusoy, Canan Özdemir ...

Hotpoint’in 374. mağazası Mall of İstanbul’da açıldı!
  • 06.06.2014 14:17

Hotpoint’in 374. mağazası Mall of İstanbul’da açıldı!

Avrupa’nın önde gelen beyaz eşya üreticisi Indesit Company’nin İstanbul’daki yen ...

Hotpoint, ürünleriyle Alerji Haftası’nda alerjenlere savaş açtı
  • 12.04.2014 11:53

Hotpoint, ürünleriyle Alerji Haftası’nda alerjenlere savaş açtı

Hotpoint, Anti-Alerji programlı çamaşır makineleri ve yeni Dual Filtreli elektri ...