maritbet girişmaritbet
Hotpoint patentli ürünleriyle bir adım öne çıkıyor!

Hotpoint patentli ürünleriyle bir adım öne çıkıyor!

Her yıl yatırımlarının üçte birini yeni ürünlerin araştırma ve geliştirme faaliyetlerine ayırdıklarını belirten Indesit Company Pazarlama Müdürü Marco Falaschetti, Türkiye’de hızla büyüyen ankastre pazarında patentli ürünleriyle öne çıktıklarını kaydetti

Her yıl yatırımlarının üçte birini yeni ürünlerin araştırma ve geliştirme faaliyetlerine ayırdıklarını belirten Indesit Company Pazarlama Müdürü Marco Falaschetti, Türkiye'de hızla büyüyen ankastre pazarında patentli ürünleriyle öne çıktıklarını kaydetti. Hotpoint olarak İtalyan tasarımını en son teknolojiyle dile getiren Falaschetti, ankastre ocaklarının, fırınlarının ve davlumbazlarının sahip oldukları patentli özellikleriyle hem enerji tasarrufu sağladığını hem de mutfak işleri kolaylaştırdığını ifade etti. Piyasaya sundukları patentli kristal cam yüzeyli yeni ankastre ocaklarının eşit ısı dağılımı sağlayan dikey alev (Direct Flame) teknolojisine sahip olduğunu aktaran Falaschetti, ürünün aynı zamanda zamandan ve enerjiden büyük oranda tasarruf imkanı sunduğunu kaydetti. Falaschetti, bunun yanı sıra ankastre fırınlarının da mono ek tuş özelliğiyle kolay kullanım imkanı sağladığına dikkat çekten Falaschetti, dual flow hava sirkülasyon sistemine sahip Hotpoint fırınların havayı fırının her noktasına ve seviyesine eşit şekilde yaydığını belirtti.

Enerji tüketimini yüzde 22 oranında azaltıyor

Piyasaya sundukları bir diğer ürünlerinin davlumbazlarının çift filtreleme teknolojisine sahip olduğunu açıklayan Marco Falaschetti, bu davlumbazlarının yemek kokularını yüzde 96 oranında yok ettiğinin altını çizdi. Standart alüminyum filtrelerin yağı yüzde 67 oranında filtreleme gücüne sahipken, yeni Hotpoint davlumbazlardaki çift katmanlı yağ filtresi sayesinde yağı yüzde 91 oranında filtrelebildiğini söyleyen Falaschetti, “Yeni Hotpoint davlumbazlar sahip olduğu daha geniş silindirik karbon filtresi sayesinde kokuları da yüzde 96 oranında gideriyor. Fırçasız motor teknolojisine sahip Hotpoint davlumbazlar yüzde 67 oranında enerji tasarrufu sağlarken, titreşimi önlemek için köpükle çevrelenen X-havayolu sayesinde gürültü kirliliğini de önlüyor. Kristal cam yüzeyli yeni Hotpoint ankastre ocaklarımız ise tam 420 delikten dikey yayılan alevler sayesinde eşit ısı dağılımı sağlayan dikey alev (direct flame) teknolojisiyle yemekleri tam kıvamında pişiriyor. Yemeklerin lezzetine lezzet katan bu inovatif teknoloji, pişirme süresini yüzde 20, enerji tüketimini ise yüzde 22 oranında azaltıyor” şeklinde konuştu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankastre ürünler beyazın şıklığı ve sadeliğiyle buluştu!
  • 09.10.2014 13:24

Ankastre ürünler beyazın şıklığı ve sadeliğiyle buluştu!

Hotpoint’in, yeni beyaz ankastre serisi ocak, fırın ve davlumbazdan oluşuyor ...

Hotpoint A+ bulaşık makineleri cazip fiyatlarla…
  • 09.09.2014 13:51

Hotpoint A+ bulaşık makineleri cazip fiyatlarla…

Hotpoint A+ bulaşık makineleri şimdi 799 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunul ...

Hotpoint’in 374. mağazası Mall of İstanbul’da açıldı!
  • 06.06.2014 14:17

Hotpoint’in 374. mağazası Mall of İstanbul’da açıldı!

Avrupa’nın önde gelen beyaz eşya üreticisi Indesit Company’nin İstanbul’daki yen ...

Hotpoint, ürünleriyle Alerji Haftası’nda alerjenlere savaş açtı
  • 12.04.2014 11:53

Hotpoint, ürünleriyle Alerji Haftası’nda alerjenlere savaş açtı

Hotpoint, Anti-Alerji programlı çamaşır makineleri ve yeni Dual Filtreli elektri ...

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünleriyle dikkat çekiyor
  • 09.01.2014 10:46

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünleriyle dikkat çekiyor

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünlerle tasarruf yapmak çok kolay ...

Hotpoint küçük ev aletleri pazarına girdi
  • 14.10.2013 11:07

Hotpoint küçük ev aletleri pazarına girdi

Hotpoint’in yeni küçük ev aletleri serisi dünyaca ünlü tasarımcı Makio Hasuike i ...