maritbet girişmaritbet
Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor

Karmaşık ve kolay olmayan birçok süreci içeren inşaat projelerinde üretken olmak ve bunu sürdürülebilir kılmak zordur. Planlanmamış maliyetler, verimsiz süreçler ve vasıflı iş gücü eksikliği çoğu zaman projelerde gecikmelere neden olabiliyor. 

İnşaat sektörünün çözüm ortağı Hilti, tasarımdan şantiyeye kadar her aşamada bina projelerini zamanında ve kusursuz tamamlamaya yardımcı olmak için tasarlanmış yazılım, hizmet ve ürünler sunuyor. Mühendislik proseslerinde, şantiyede ve sonrasında yaşanabilecek yaygın zorlukların üstesinden nasıl gelinebileceği konusunda mentorluk yapan şirket, aynı zamanda üretkenliği de artırıyor.

İnşaat teknolojileri sektörünün güçlü temsilcisi Hilti, teknolojinin hayatımızın her aşamasını kolaylaştırdığı yeni yüzyılda sektörünün bu değişime kayıtsız kalmaması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Müşterilerini niş ortağı olan şirket, farklı ihtiyaçlara yönelik sunduğu çözümlerle inşaat sektörünü bir adım ileriye taşımayı hedefliyor.

Teknolojiyi sahalara entegre ediyor

İleri teknolojilerin önümüzdeki yıllarda inşaat verimliliğinin temel itici güçlerinden biri olacağına inanan Hilti, inovatif çözümleriyle teknolojiyi inşaat sahalarına entegre ediyor. Modüler kanal sistemleri kurulumu için Jaibot delim robotundan dijital planlara dayalı ve hızlı tek kişilik şantiye düzeni sağlayan gelişmiş ölçüm sistemlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle modern inşaat sahalarının ihtiyaçlarına cevap veren şirket, inşaat profesyonellerinin işini kolaylaştıracak çözümlere imza atıyor. Bunlardan birisi de Hilti ON!Track Ready… Bu uygulama, kullanıcılara tüm ekipmanlarının durumlarını istedikleri her yerden ve istedikleri zaman telefonlarından takip edebilme fırsatı sunuyor.

İnşaat sektöründe dijitalleşmeye öncülük eden Hilti, sadece inovatif teknolojileriyle değil dijital platformlarıyla da uçtan uca dijital bir deneyim sunuyor. Sunduğu e-tedarik hizmeti ile müşteriler otomatik sipariş verebiliyor, ödemelerini güvenli ve hızlı bir şekilde online tahsilat sistemi olanodeme.hiltitahsilat.com üzerinden yapabiliyor. Müşteriler, mühendislik platformu olan ASK HILTI’de tüm sorularına en kısa süre cevap bulabiliyor ve ilgi alanlarına yönelik webinar’ları izleyip makaleleri okuyabiliyor. Hilti çözümleri, profesyonel ekiplerin performansını artırırken vasıfsız kişiler için kullanımı kolay olacak şekilde tasarlansa da çalışanların becerilerini güncel tutmalarına yardımcı olmak için çok çeşitli eğitim ve sertifika kurslarını da içeriyor.

Daha hızlı iş akışları için entegre çözümler sunuyor

Eskimiş yöntemler ve ekipmanlar, proje teslim tarihlerinin gecikmesine ve daha fazla iş yapılmasına neden olabiliyor. İnşaat profesyonellerinin ihtiyaç duyduğu el aletlerine ve ekipmanlara sahip olamaması ise uzun aksama süresine, daha yüksek maliyetlere ve hatta cezalara yol açabiliyor. Yapay zekâ, son teknoloji el aletleri, kaliteli ek parçalar ve aksesuarları bir araya getiren yüksek performanslı Hilti sistemleri ise inşaat iş akışlarını hızlandırmak, tamir süresini azaltmak ve aynı işin iki kere yapılmasını önlemek için uygun koşulları sağlıyor. Mükemmel ürün bulunabilirliği, esnek teslimat seçenekleri ve hızlı tamir hizmetleri konusunda iş ortaklarının yanında yer alan Hilti, gerek satış temsilcileri ve müşteri hizmetleri ekibi gerekse saha temsilcileriyle farklı konularda uzman hizmet sunuyor.

BIM ve mühendislik çözümleriyle projelerde ve inşaat sahalarında dijital dönüşüm

Sektörün değişen teknolojik ihtiyaçlarına BIM yaklaşımında sunduğu çözümler ve PROFIS yazılımları ile cevap veren Hilti, ankraj uygulama tasarımları için geliştirilen bulut tabanlı yazılımı PROFIS Engineering sayesinde karmaşık hesaplamaları otomatikleştiriyor ve ayrıntılı mühendislik uzmanlığı ihtiyacını en aza indiriyor. Ankrajların ve taban plakalarının CAD/BIM modelleri için gerekli yol haritasını oluşturan PROFIS Engineering, şantiyelerin dijital çözüm ortağı olarak süreçlere hız kazandırıyor. Projenin tüm süreciyle ilgili 3 boyutlu bir bilgi paylaşımı oluşturan BIM yani Yapı Bilgi Modellemesi uygulamalarına sunduğu çözümlerle destek veren şirket, iş süreçlerinde veri takibinin hatasız bir biçimde sürdürülmesini sağlayan BIM özelinde gelişmiş bir BIM/CAD kütüphanesi sunuyor. Teknik kılavuzlar, onaylar, test raporları, spesifikasyon metinleri ve BIM/CAD kaynakları dahil olmak üzere önemli ürün bilgilerini hızlı bir şekilde bulmak Hilti’nin web sitesi üzerinden mümkün hale geliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilti’den geleceğin sürdürülebilir şehirleri için ileri teknoloji çözümler
  • 12.11.2022 10:03

Hilti’den geleceğin sürdürülebilir şehirleri için ileri teknoloji çözümler

Hilti, ileri yapı teknolojileriyle sürdürülebilir şehirleşme için inşaat profesy ...

İnşaat sektörü güven endeksi yükselmeye devam ediyor!
  • 26.08.2022 09:49

İnşaat sektörü güven endeksi yükselmeye devam ediyor!

Türkiye İstatistik Kurumu, ağustos ayına ilişkin hizmet, perakende ticaret ve&nb ...

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor
  • 05.07.2022 11:45

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor

Karmaşık ve kolay olmayan birçok süreci içeren inşaat projelerinde üretken olmak ...

Hilti'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri
  • 20.05.2022 11:40

Hilti'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri

İnşaat projelerinde mühendislik çözümleri; verimlilik, zaman, kârlılık ve projel ...

İnşaat sektöründe yeni sezon hareketli başladı!
  • 15.04.2022 17:23

İnşaat sektöründe yeni sezon hareketli başladı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’ni ...