maritbet girişmaritbet
Hilti’den inşaat sahalarının yeni başrolleri!

Hilti’den inşaat sahalarının yeni başrolleri!

Hilti, gelenekselleşen “Marketing Wave’’ etkinliği ile şantiyelerde fark oluşturacak yeni ürünlerini tanıttı.

Sürdürülebilir değer oluşturma misyonu ile endüstriyel yapıların ve konutların inşasında sektör profesyonellerinin iş ortağı olarak konumlanan Hilti, gelenekselleşen “Marketing Wave’’ etkinliği ile şantiyelerde fark oluşturacak yeni ürünlerini tanıttı. Etkinlikte; inşaat profesyonellerinin işini kolaylaştırmak için tasarlanan Hilti DCH 150-SL Kanal Açma Makinesi, özellikleriyle muadillerini geride bırakan Hilti DGH 150 Beton Silme Makinesi, teknolojisiyle şantiyelerde tozdan eser bırakmayacak Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge ve tüm askılama uygulamalarına hitap edecek Hilti MW Portfolyosu’nun tanıtımı gerçekleştirildi. İnşaat sahalarında katma değer oluşturacak teknolojilere imza atmak için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyleyen Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan, 2021 yılı içinde toplam 9 yeni ürünü sektör profesyonellerinin işlerini kolaylaştırmak için piyasaya sunarken sadece ürünleriyle değil 360 derece hizmet anlayışlarıyla da iş ortaklarının projelerine hem maliyet hem de güvenli iş sahası oluşturma anlamında destek olduklarını belirtti.

İmza attığı ekipmanların yanı sıra kendi geliştirdiği yazılımlar ve mühendislik desteğiyle de inşaat profesyonellerin ihtiyaçlarına entegre olarak cevap veren Hilti, satış ekibine özel olarak düzenlediği geleneksel “Marketing Wave” etkinliği ile pazara sunacağı yeni teknolojilerini tanıttı. Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte aralarında Hilti DCH 150-SL Kanal Açma Makinesi, Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge, Hilti DGH 150 Beton Silme Makinesi ve Hilti MW Portfolyosun’nunda olduğu dört yeni ürünün lansmanını gerçekleştirdiklerini dile getiren Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan, 2022 yılında da inovatif teknolojilerinin sektöre büyük bir hareketlilik getireceğini ve performanslarıyla pazarda fark oluşturacaklarını vurguladı.

Maksimum üretkenlik, sürdürülebilir verimlilik sağlayan yeni ürünler tanıtıldı

Lansman ürünleri arasında yer alan Hilti DCH 150-SL Kanal Açma Makinesi’nin birçok farklı özelliğiyle öne çıktığını söyleyen Özgecan Işıltan; “Smart Power teknolojisi sayesinde güç çıkışını kesilen malzemeye göre ayarlıyor. Bu özelliği ona istikrarlı bir şekilde yüksek kesme performansı sağlarken aynı zamanda motoru aşırı yüklemeye karşı da koruyor. Marketing Wave etkinliği kapsamında lansmanını yaptığımız bir diğer ürün Hilti DGH 150 Beton Silme Makinesi ise 2100 W motor gücü ve 5 vites seçeneği ile zorlu uygulamalarda bile yüksek verimli bir motor deneyimi sunuyor. Maksimum performans için optimize edilen ekipman, Hilti silme diskleri sayesinde taşlama makinelerine göre 2 kata kadar daha fazla silme oranı sağlıyor” dedi.

Yeni Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge’yi ise en zorlu şantiye şartlarına karşı geliştirdiklerini ifade eden Işıltan; “Dayanıklı sağlam gövdesi ve kompakt tasarımı ile mükemmel hareket kabiliyeti sağlayan yeni Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge, iş sahalarındaki genel temizlik için tüm beklentileri karşılıyor” sözleriyle yeni ürünlerin dikkat çeken özelliklerini anlattı.

Hızlı ve çok yönlü özelliği ile şantiyede maksimum esneklik dönemi

Lansmanda öne çıkan Hilti MW Portfolyosu’nun içerdiği farklı çaplarda çelik halatlar, ana bağlantı elemanları ve kilitlerle birlikte tüm askılama uygulamalarına uygun çözümler sunduğunu söyleyen Işıltan; “Portfolyoda yer alan tüm teknolojiler, şantiyeye büyük esneklik kazandırırken, geniş bir yelpazede mekanik ve elektrikle ilgili tüm uygulamalarda kullanılabiliyor. Farklı konfigürasyonlarda bağlantılar sağlayan MW portföyü, Hilti’nin sunduğu tüm beton ve çelik üzerine olan ankraj çözümleri ile çalışıyor. MW portföyünde yer alan ekipmanlar, dişli tijl/rotlar ile yapılan geleneksel askılamalara göre yöntemlerle karşılaştırıldığında kurulumu daha hızlı, ayarlanması daha kolay… Üstelik uzun mesafe ve zorlu ana malzemeler için daha fazla esneklik sağıyor. Çok yönlü olması, özel alet gerektirmemesi ve estetik görünümüyle inşaat profesyonellerinin işini kolaylaştıran Halat Sistemi, güvenliği ön planda tutarak hiçbir kesim ve sıcak çalışma gerektirmiyor. EN 61439 direktiflerine uygun olarak tasarlanan sistem, geleneksel yöntemlere göre 4 kata kadar daha hızlı kurularak inşaat sahalarının çözüm ortağı olmaya hazırlanıyor” sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hilti’den geleceğin sürdürülebilir şehirleri için ileri teknoloji çözümler
  • 12.11.2022 10:03

Hilti’den geleceğin sürdürülebilir şehirleri için ileri teknoloji çözümler

Hilti, ileri yapı teknolojileriyle sürdürülebilir şehirleşme için inşaat profesy ...

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor
  • 05.07.2022 11:45

Hilti, inşaat süreçlerini optimize ederek üretkenliği artırıyor

Karmaşık ve kolay olmayan birçok süreci içeren inşaat projelerinde üretken olmak ...

Hilti'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri
  • 20.05.2022 11:40

Hilti'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri

İnşaat projelerinde mühendislik çözümleri; verimlilik, zaman, kârlılık ve projel ...

Hilti, sismik teknolojileriyle güvenli yapıların mimarı olmayı hedefliyor
  • 03.03.2022 16:37

Hilti, sismik teknolojileriyle güvenli yapıların mimarı olmayı hedefliyor

İnşaat sektörünün çözüm ortağı Hilti, yapıların güçlendirilmesinin yanı sıra uzu ...

Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge ile şantiyede sıfır toz!
  • 01.02.2022 11:04

Hilti VC 40L-X Elektrikli Süpürge ile şantiyede sıfır toz!

İnşaat profesyonellerinin çözüm ortağı Hilti, VC 40L-X Elektrikli Süpürge ile en ...

Hilti’den inşaat sahalarının yeni başrolleri!
  • 18.01.2022 09:16

Hilti’den inşaat sahalarının yeni başrolleri!

Hilti, gelenekselleşen “Marketing Wave’’ etkinliği ile şantiyelerde fark oluştur ...