maritbet girişmaritbet
GROHE ISH 2013’te Pure Freude an Wasser konseptini sergiledi!

GROHE ISH 2013’te Pure Freude an Wasser konseptini sergiledi!

1.200 metrekarelik alanda kurulu GROHE sergi alanında ziyaretçiler, GROHE SPA®, Duş, Banyo, Mutfak, GROHE Professional’ın yanı sıra yepyeni “Teknoloji Gelişim Alanı”nı da yakından izleme olanağı buldu

GROHE, 12 – 16 Mart tarihleri arasında, Almanya'nın Frankfurt şehrinde düzenlenen  ISH 2013 fuarında sergilediği  “Pure Freude an Wasser” konsepti ile büyük ilgi gördü. GROHE standının özel tasarımı ve birbirini tamamlayan konseptlerinin suyun farklı yönlerini yansıttı.

Toplam 1.200 metrekare üzerine kurulan GROHE alanı ISH ziyaretçilerini GROHE SPA®, Duş, Banyo, Mutfak, GROHE Professional'ın yanı sıra yepyeni Teknoloji Gelişim Alanı”ndan oluşan altı farklı konsept ile buluşturdu. Standın mimarisi, her bir alanın birbirine bağlı ve birbirini tamamlayan doğasını vurguladı. Doğal renkler ve meşe zemin kaplamaları bağlayıcı unsurlar olarak kullanılırken diğer ürün ailelerinin görünmesini önlemeyecek şekilde alanları birbirinden ayırmak için meşe paneller kullanıldı.

Banyo, mutfak ve sıhhi tesisat sistemi serilerine en son eklentiler

GROHE SPA® sergi alanında, Allure Brilliant koleksiyonu “Hazırlık”, “Gençleşme”, “Rahatlama” ve “Dinlenme” alanlarının geleneksel banyonuzun size özel bir SPA'ya dönüştürülmesi için nasıl kombinlenebileceğini gözler önüne serdi. Bunun tam karşısında, ziyaretçiler yepyeni GROHE Grandera™ ve Allure Brilliant in SuperBlack koleksiyonlarını görme olanağı buldular. GROHE SPA® sergi alanı ayrıca, dijital duş deneyimi için F-digital ve F-digital Deluxe ürün serileri ile tamamlandı. ‘'GROHE Kişiye Özel Duş'', ev sahiplerinin kendi kişisel tercih ve ihtiyaçlarını karşılayan bir duş alanı belirlemesine imkan veriyordu. Çok geniş bir çeşitliliğe sahip duşlar, SPA teknolojileri ve tasarımları arasında seçim yapılabilirken üç spesifik çözüm paketi sundu.

En çok satan ürünler arasında yer alan Eurosmart batarya serisinin orta yükseklikteki yeni versiyonu öne çıkıyordu. Uzatılan çıkış ucu sadece el yıkamak için daha fazla alan sağlamakla kalmıyor aynı zamanda kumanda kolunun daha rahat şekilde kullanılabilmesine de imkan veriyor. Ziyaretçiler daha sonra, kurulan özel duş bölümünde on bir kadar farklı akış şekli sunan GROHE Power&Soul® duşunu test etme olanağı buldular.

Mutfak bölümünde sergilenen ürünler arasında, hem ergonomik kumanda kolu ile geleneksel şekilde kullanılabilen hem de sadece bataryanın gövdesi veya çıkış ucuna dokunarak bataryayı kullanmanın basit, hijyenik ve ekonomik bir yolunu sunan yeni Minta Touch da bulunuyordu. Ferahlatıcı ve lezzetli sular, mineral su sunan GROHE Blue® bataryalarından servis edildi. Bu canlı sunum bugün GROHE Blue® ürün serisi ile sunulan tasarım ve işlevlerini etkileyici şekilde gözler önüne serdi. Taze demlenmiş bir fincan çay tercih eden ziyaretçilerin ihtiyacını ise, sıcak su sunan GROHE Red®  karşıladı.

Sergi alanına yeni eklenen “Teknoloji Gelişim Alanı” ise sürdürülebilir su yönetimi için yenilikçi ürünlere odaklandı. Ziyaretçilere, GROHE TurboStat® ve GROHE CoolTouch® gibi termostat teknolojilerinin yanı sıra bir dizi dijital yenilik de sunuldu. Batarya üretiminde yeni bir dönem başlatan GROHE ZERO su tesisatlarında kullanılan eşsiz pirinç alaşımı sayesinde ham maddedeki kurşun oranı yüzde 90 daha az olduğu için bu alaşımla üretilen sistemler geleneksel sıhhi tesisat ürünlerine kıyasla korozyona karşı beş kat daha dayanıklı oluyor.

Daha Akıllıca Çalışın – profesyonellere pratik tavsiyeler

GROHE Professional bölümü, ismini GROHE'nin sunduğu yeni ankastre su sistemlerinden alıyordu. Profesyonel tesisatçı ve montajcılar, yeni Rapid Pro kurulum sisteminin de aralarında bulunduğu sıhhi tesisat ürün serilerine eklenen en son ürünleri görme fırsatı buldular. Ankastre sıhhi tesisat ürünleri ve bunların kurulumuna dair her türlü soru, GROHE eğitmenlerinin pratik tavsiyelerini paylaştığı “teknik masa”da cevaplandı. Ürünler haricinde, GROHE Professional markası aynı zamanda eğitim programları, planlama desteği ve bir başlangıç paketini de içeriyordu.

Bu alanların yanı sıra, bu yılın ISH standında GROHE'nin ana mesajları olan “Alman Malı” ve “Duş Performansı” konularını da gözler önüne seren dört büyük plazma ekran da yer aldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!
  • 26.08.2021 11:19

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!

GROHE’nin ilk 2’si 1 arada hibrit bataryası, tek kumandalı bataryanın avantajlar ...

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!
  • 10.06.2021 11:46

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!

Kolay montaj ve akıllı özellikler ile fonksiyonel çok yönlü bir ürün olan GROHE ...

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor
  • 15.04.2021 11:57

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor

GROHE, pandemiye rağmen sektör profesyonelleri, son tüketiciler ve öğrencilerle ...

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı
  • 20.03.2021 16:11

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı

LIXIL, bünyesinde bulunan GROHE markasının “GROHE X” dijital deneyim merkezini t ...

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor
  • 23.02.2021 07:30

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor

GROHE Baulines batarya portföyü, yeni ve modern tasarımına ek olarak daha fazla ...

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi
  • 07.02.2021 09:15

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi

GROHE X, etkileşim kurmanın yeni yollarını sunuyor. Ziyaretçiler, özel destek al ...