Mamak İnşaat Müteahhitleri, genel kurula gidiyor!
Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği, 8. Olağan Genel Kurulu'nu yarın Mamak Anfi Tiyatro'da yaparak yeni başkanını seçecek
Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği, 8. Olağan Genel Kurulu'nu yarın Mamak Anfi Tiyatro'da yaparak yeni başkanını seçecek. Tüm inşaat Müteahhitleri Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Mallı, Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
Mamak inşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Can, genel kurulda aday olmayacağını açıkladı. Can, "Derneğimiz 8. Olağan Genel Kurulu'nu bu hafta sonu yapacak.
Seçildiğimiz günden bu yana çok önemli kazanımlar elde ettik. Bunun yanında inşaat sektörünün önüne birçok engel de konuldu. Konut finansmanı ve maliyetleri ciddi boyutta yükseldi.
Arz ve talep dengesinin de bozulması ile birlikte 2012 yılı, yap-sat müteahhitlerimiz açısından çok zor geçiyor, öyle gösteriyor ki 2013 de zor geçecek" dedi.
Sezai Mallı da, "Tecrübelerimizi birleştirerek müteahhitlerimizin sorunlarını çözeceğiz. Aday adaylığımız dönemimizde bile yerel yönetimlerle sorunların çözümünde önemli adımlar attık. Şuna inanıyorum ki, müteahhitlerimizin desteği ile kendimizi iyi bir şekilde ifade ederek çözemeyeceğimiz sorun kalmayacak" diye konuştu.
Milliyet





























Yorum Yaz