maritbet girişmaritbet
Hotpoint ile ERPA'dan konsept mağaza!

Hotpoint ile ERPA'dan konsept mağaza!

İndesit Company Türkiye Ülke Müdürü Andrea Ojetti, ERPA’yla yaptıkları organizasyondan memnun olduklarını belirterek, “Türkiye beyaz eşya pazarında ciddi şekilde söz sahibi olmak istiyoruz” dedi.

İndesit Company Türkiye Ülke Müdürü Andrea Ojetti, ERPA'yla yaptıkları organizasyondan memnun olduklarını belirterek, “Türkiye beyaz eşya pazarında ciddi şekilde söz sahibi olmak istiyoruz” dedi.

Hotpoint ile ERPA'nın Türkiye'de ilk konsept mağazasının resmi açılışı muhteşem bir atmosferde gerçekleştirildi. Kadıköy'deki mağazanın açılış töreninde İndesit Company Türkiye Ülke Müdürü Andrea Ojetti, Pazarlama Müdürü Marco Falaschetti, Türkiye Satış Direktörü Turgay Dağ, ERPA Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ede, Milli Gazete Reklam Koordinatörü Halil Gölve, Reklam Müdür Yardımcısı Metin Emanet ve çok sayıda kişi katıldı.
İndesit Company Türkiye Ülke Müdürü Andrea Ojetti, ERPA'yla birlikte yaptıkları bu organizasyondan memnun olduklarını belirterek, “Türkiye beyaz eşya sektöründe sürekli gelişiyor, büyüyor. Perakende sektöründeki bu yatırımlarımızı bundan sonra Türkiye'nin değişik yerlerindeki bu tür konsept mağazalarla daha da yukarılara çıkaracağız” dedi.
ERPA Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ede ise kaliteleriyle ve güven nosyonlarıyla bir dünya devi ile işbirliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Umarım bu işbirliği halhkımız için ve vazgeçilmez beyaz eşya ürünleri bağlamında ev hanelerimizin zenginliği için hayırlara vesile olur” dedi.
ERPA'nın birbirinden farklı kampanyalar ve sosyal sorumluluk projeleriyle perakende sektöründe ayrı ve farklı bir yeri olduğunu vurgulayan Ede, “Perakende sektörüne getirdiğimiz ivme ve sinerji, dünyanın beyaz eşya devi İndesit Company'nin bizimle işbirliği ve güçbirliği yapmasının temel aracı olmuştur. Biz de bu işbirliğini insanlarımızın kalite ve güven ile buluşmasına vesile olduk” diye konuştu.
15 yıldır ürettiği ürünleri Türkiye piyasalarında satışa sunan, beyaz eşya sektöründe en fazla yatırım yapan firmalardan olan İndesit Company'nin ürünlerinin pazarlamasını gerçekleştiren ERPA'nın, sorumluluklarının tamamını yerine getirerek, ülkemiz piyasasında marka güveninin yerleşmesine katkıda bulunduğunu kaydeden Ede, “Bizim bu farklı çalışmalarımız ve piyasaya sunduğumuz güven markaya da önemli açılımlar sağlamıştır. Bu işbirliği ve güçbirliği ERPA'nın beyaz eşya sektöründe oluşturduğu güven unsuruyla çok yakından ilgilidir. İndesit Company'nin Ariston ve Hotpoint markalarıyla beyaz eşya sektöründe oluşturduğu yenilikler, insanlarımızın beğenisine mazhar olan ürünler ve sektöre getirdiği ivmeyi herkes biliyor. Hotpoint, beyaz eşya sektöründeki modern ve teknolojik donanımları insanların faydasına sunacak nitelikteki çalışmalarıyla dikkat çeken, bu donanımları uygulayarak sektörde farklı bir rekabet unsurunu sağlayan bir markadır. Örneğin, Türkiye'nin antiallerji programlı ilk ve tek çamaşır makinesi Hotpoint tarafından üretilmiştir ve satışa sunulmuştur. Bu tür yenilikler, modernizm çalışmaları, teknolojik gelişimler Hotpoint tarafından tüm dünya insanlığına hediye edilmiş, insanlarımız bu teknolojik gelişmelerden faydalanarak çok önemli kazanımlar elde etmişlerdir. Tüm bu sorumlulukları ve sorumlulukların getirdiği misyon ve vizyonu ülkemiz piyasasında çok yakından takip eden, müşterisinin temel esaslarda bilinçlenmesini kendisine görev sayan ERPA; kaliteyi, modern donanımları ve teknolojik noktaları müşterisine sunmayı da bir misyon edinmiştir” diye konuştu. Kadıköy'de açtıkları konsept mağazanın, halk açılışıyla birlikte muhteşem kampanyalarla pazarlamaya başladığını vurgulayan Ede, “Halkımızı Hotpoint teknolojileriyle ve Hotpoint'in sizlere farklı bir yaşam alanı sunan birbirinden konsept, teknolojik ürünleriyle tanışmaya davet ediyorum” açıklamasını yaptı.
Haber 7

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankastre ürünler beyazın şıklığı ve sadeliğiyle buluştu!
  • 09.10.2014 13:24

Ankastre ürünler beyazın şıklığı ve sadeliğiyle buluştu!

Hotpoint’in, yeni beyaz ankastre serisi ocak, fırın ve davlumbazdan oluşuyor ...

Hotpoint A+ bulaşık makineleri cazip fiyatlarla…
  • 09.09.2014 13:51

Hotpoint A+ bulaşık makineleri cazip fiyatlarla…

Hotpoint A+ bulaşık makineleri şimdi 799 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunul ...

Hotpoint’in 374. mağazası Mall of İstanbul’da açıldı!
  • 06.06.2014 14:17

Hotpoint’in 374. mağazası Mall of İstanbul’da açıldı!

Avrupa’nın önde gelen beyaz eşya üreticisi Indesit Company’nin İstanbul’daki yen ...

Hotpoint, ürünleriyle Alerji Haftası’nda alerjenlere savaş açtı
  • 12.04.2014 11:53

Hotpoint, ürünleriyle Alerji Haftası’nda alerjenlere savaş açtı

Hotpoint, Anti-Alerji programlı çamaşır makineleri ve yeni Dual Filtreli elektri ...

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünleriyle dikkat çekiyor
  • 09.01.2014 10:46

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünleriyle dikkat çekiyor

Hotpoint, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünlerle tasarruf yapmak çok kolay ...

Hotpoint küçük ev aletleri pazarına girdi
  • 14.10.2013 11:07

Hotpoint küçük ev aletleri pazarına girdi

Hotpoint’in yeni küçük ev aletleri serisi dünyaca ünlü tasarımcı Makio Hasuike i ...