maritbet girişmaritbet
Hangi ünlü futbolcu nerede oturuyor?

Hangi ünlü futbolcu nerede oturuyor?

Bazıları kentin içindeki apartman dairelerinde, bazıları rezidanslarda, bazıları villalarda yaşıyor. Sahalardan, İstanbul’un birbirinden güzel semtlerine dağılan futbolun yıldızları... Pahalı transferler, dünyaca ünlü golcüler...

 

Futbolun yıldızları İstanbul'un dört bir yanında parlıyor


Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçeli Türk ve yabancı futbolcuların nerelerde yaşadığını merak ettik... İstanbul'un en lüks yerleşimlerinde yaşayan sahalarda izleyenlere futbolu görsel bir şölene dönüştüren başarılı oyuncular özel yaşantılarında da lüks ve konforlu evleri tercih ederek deşarj oluyorlar. Ayrıca futbolcular ev seçimlerinde kulüplerin milyonlarca taraftarını da göz önünde bulundurarak güvenlikli siteleri tercih ediyor. Kulüpler için de milyonlarca dolar transfer ücretleri ödenerek Türkiye'ye getirilen bu futbolcuları ağırlamakta önemli oluyor.
 
Sunduğu yüksek yaşam standartları, mimarisi, doğası ve sakinleri ile bir ‘marka'ya dönüşen Beykoz Konakları çoğu ünlü ismin olduğu gibi futbolcuların da tercihi oluyor. Yüzlerce yıllık Saip Molla Korusu'nun içinde, yemyeşil doğa korunarak planlanmış olan Beykoz Konakları, 401 adet villadan oluşuyor. Beykoz - Kavacık'ta yer alan ve futbolcular için öne çıkan diğer bir yer ise Acarkent oluyor. 1453 villadan oluşan Acarkent, müstakil yaşamın her türlü ayrıcalığını sunuyor. Bazı futbolcular ise kulüp tesislerine yakın bölgelerde yaşamayı seçiyor. Böylece İstanbul trafiğinden kurtulup zamandan tasarruf etmiş oluyorlar.
Galatasaray Spor Kulübü'nün Metin Oktay Tesisleri Florya'da yer aldığı için futbolcular öncelikli olarak Yeşilköy ve Florya'yı tercih ediyor. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Can Bartu Tesisleri'nin ise Samandıra'da yer alması, Galatasaraylı futbolcuların yerleşim açısından Kurtköy'ü önceliğe almalarını sağlıyor. Beşiktaş Spor Kulübü'nün Nevzat Demir Tesisleri de Çekmeköy-Ümraniye sınırında yer alıyor. Bu da Beşiktaşlı futbolcuların Beykoz'u tercih etmelerine yol açıyor.

ACARKENT
Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Deivson Rogério da Silva, namıdiğer Bobo Acarkent'te muhteşem bir villada yaşıyor. Brezilyalı futbolcu, eşi Raquel ve kızları Julia ile 3 katlı, havuzlu süper lüks bir evde oturuyor.

ZEKERİYAKÖY
Zeytinburnuspor'da başlayan futbol kariyerine Türk Millî Takımı ve Fenerbahçe'de devam eden Emre Belözoğlu, Zekeriyaköy'de bir villada yaşamını sürdürüyordu. Hergün antrenmanlar için Zekeriyaköy'den Samandıra'ya gidip gelmekten yorulduğu için şehrin içinde yaşamayı tercih eden futbolcu 2.5 milyon dolar (3,75 milyon TL) ödeyerek Kanlıca'dan yalı dairesi satın aldı.
 
YEŞİLKÖY
16 milyon avro (36 milyon TL) değer biçilen, şu anda Türkiye'nin en pahalı futbolcusu, Galatasaray'ın yıldızı parlayan futbolcusu Arda Turan da Yeşilköy'de bir villada yaşıyor. Ayrıca Arda Turan Baltalimanı'ndan 3.5 milyon dolara (yak 5,3 milyon TL) bir yalı dairesi satın aldı.
 
BEYKOZ KONAKLARI
Futbol efsanesi Pele tarafından yaşayan en iyi 100 futbolcudan biri seçilerek FIFA 100 listesine giren, Türk ve dünya futbol tarihinin en iyi kalecileri arasında gösterilen Rüştü Rençber de bir çok ünlü ismin tercih ettiği Beykoz Konakları'nda oturuyor. Futbol kariyerine Almanya'da başlayan, en başarılı dönemlerini Fenerbahçe'de geçiren, son olarak da Beşiktaş'ta forma giymesinin ardından futbola veda eden Mustafa Doğan, Fenerbahçeli Colin Kazım ve Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel de Beykoz Konakları'nda yaşayanlardan.
 
FLORYA
Galatasaray'da forma giyen Kosova doğumlu Arnavut futbolcu Lorik Cana ise takımının Florya'daki Metin Oktay Tesisleri'ne yakın olabilmek için Florya Fly Inn Residance'de yaşamayı tercih ediyor. Yine Galatasaraylı futbolcu Ayhan Akman da takımının tesislerine yakın olabilmek için Florya'yı tercih ediyor.
 
ÇAMLICA
Real Madrid'in ardında Beşiktaş'ta teknik direktörlük görevini sürdüren Bernd Schuster, Çamlıca Konakları'nda oturuyor. Beşiktaş'a bu yıl transfer olan Portekiz'li yıldız Ricardo Quaresma ve İspanyol oyuncu Guti Hernandez de teknik direktöre komşu oluyor.
 
KALAMIŞ
2006 yılında Fenerbahçeye transfer olan Uruguaylı futbolcu Diego Lugano ise Kalamış'ta bir villada oturmayı seçmiş.
 
AKFIRAT
İspanyol futbolcu Daniel Güiza Fenerbahçe Kulubü'nün yabancı futbolcular için satın aldığı Tuzla Akfırat'taki Millenium Villaları'nda oturuyor.
 
HADIMKÖY
Galatasaray'da top koşturan, Süper Lig'de 2008-09 sezonunda 20 golle gol kralı olan Çek futbolcu Milan Baros da Hadımköy'deki Alkent 2000 Vilları'nda yaşıyor. Brezilyalı futbolcu Elano Blumer de Alkent'i tercih eden Galatasaray'lı futbolcular arasında.
 
KURTKÖY
Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı oyuncu Alex de Souza antrenmanlara daha rahat gidip dönebilmek için Kurtköy'de lüks bir villada yaşıyor. Brezilyalı bir diğer oyuncu Cristian Boroni de aynı bölgede bir rezidansta yaşamayı tercih ediyor.
 
Kaynak: Hürriyet Emlak
  • Etiketler:

Yorum Yaz