maritbet girişmaritbet
Gayrimenkulün kalbi Kuveyt'te atacak

Gayrimenkulün kalbi Kuveyt'te atacak

Orta Doğu’nun en farklı fuarı “Your Real Estate, Your İnvestment” Fuarı 6 Kasım 2014’de Kuveyt’te açılıyo

Orta Doğu'nun en farklı fuarı “Your Real Estate, Your İnvestment” Fuarı 6 Kasım 2014'de Kuveyt'te açılıyor.

Square Meter Real Estate'in düzenlediği 4. “Your Real Estate Your Investment” Emlak Fuarı 06 Kasım - 09 Kasım 2014 tarihleri arasında Kuveyt Hilton Otel'de düzenlenecek. Durra Salonu'nda gerçekleştirilecek olan 4 günlük fuarda, renkli etkinlikler ve aktivitelere yer verilecek. Fuarın birinci ve ikinci gününde “gayrimenkul satışları” ve “pazarlama” konusunda aktiviteler gerçekleştirilecek.

Dünyanın önde gelen 23 gayrimenkul firmasının yer alacağı fuar, Kuveyt'te şimdiye kadar düzenlenen fuarlardan daha farklı bir konseptte hazırlanacak.

Türk yatırımcıların da yer alacağı emlak ve gayrimenkul fuarına dünyanın farklı ülkelerinden ve Körfez'den geniş katılım bekleniyor. Açılış töreninde Kuveyt'in siyaset, medya, iş ve sanat dünyasından ünlü simaları da yer alacak.

Özellikle Kuveytli yatırımcıları ve ziyaretçileri çekmek için tasarlanan fuar alanı etkinlikleriyle dikkat çekecek. Square Meter Real Estate şirketinin organizasyon gücüyle, fuarın şimdiye kadar ülkede düzenlenen fuarların çıtasını daha yukarı çekmesi bekleniyor. Fuara Kuveyt'in önde gelen ailelerinden “Al Ghanim Ailesi”nin evsahipliği yapması ayrı bir önem taşıyor.  Al Ghanim Ailesi, Körfez yatırımcıları için daha ‘güvenli yatırım' anlamına geliyor.

“Your Real Estate Your İnvestment” Uluslararası Emlak Fuarı Kuveyt'te şimdiye kadar düzenlenen emlak ve gayrimenkul fuarlarına nazaran daha farklı bir sunumla ziyaretçileriyle buluşacak. Otantik ve ahşap stantların yer alacağı 2 bin metrekarelik alan üzerine kurulan fuar alanı, farklı dizaynı ve renkli etkinlikleri ile dikkat çekecek. Fuara katılacak şirketlerin 16 ila 48 metrekare arasındaki stantlarda sunum yapması sağlanacak. Kuveytli emlak yatırımcıları ile Körfez Ülkeleri'ndeki orta kesim yatırımcıları da Türkiye'ye çekmeyi planlıyor. Fuarda Tufan İnşaat, Armaya İnşaat, Kuveyt İnternational Bank, Kuveyt'te faaliyet gösteren baz şirketiyle birlikte İngiltere ve Amerika'dan da önemli firmalar yer alacak.

Emlak Fuarı'na dahil olan I Can Buy Turkey, Keyshead International, Rehamedin, KIB, Baz, T-Mas'ın yanı sıra Yalova'nın önemli şirketlerinden biri daha hazır bulunacak. Kuveyt'te yapılan diğer emlak fuarından oldukça farklı etkinliklere ve sürprizlere ev sahipliği yapması olan "Your Real Estate Your Investment” Emlak Fuarı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Square Meter Real Estate Pazarlama Müdürü Faruk Durmaz, “Hedefimiz fuarda gayrimenkul alanında lider olan ABD, İngiltere, önde gelen körfez ülkelerinin yanı sıra Kuveyt  ile Türkiye arasında yeni köprüler kurmak. Gayrimenkul sektörünün önde gelen 23 firmasının katılmasını beklendiğimiz fuar, Kuveyt gayrimenkul sektörüne de ivme kazandıracak.  Bu fuar sadece Kuveyt için değil, Türk gayrimenkul sektörü için de çok büyük bir fırsat. Kuveytli yatırımcıların Türkiye'ye karşı inanılmaz derecede ilgisi var” dedi.

Yatırımlarını doğru alanlara sarf etmek adına dikkatli davranıyorlar. Fuarın Kuveyt'in önde gele ailelerinden El Ghanim Ailesi'nin sahibi olduğu Square Meter Real Estate düzenlemesi Kuveytliler için yatırım için ‘güven' anlamına geliyor. Mr. Al Ghanim'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı şirket, Türkiye ile ülkelerinin daha yakın bir ticari ilişkisi olmasını hedefliyor. Fuarda müthiş bir hareketlilik söz konusu. Doluluk oranı yüzde 90'lara yaklaştık. Fuarda yer almak isteyen şirketler 31 Ağustos tarihine kadar başvurularını yapmalı” şeklinde konuştu.

“SEKTÖRÜN CAZİBE MERKEZİ OLACAĞIZ”

Square Meter Real Estate Yönetim Kurulu Başkanı Mr. Badr Al Ghanim, “Your Real Estate Your Investment” Emlak Fuarı'nın gayrimenkul sektörüne yeni bir trend kazandıracağını vurguladı. Al Ghanim, “Kuveyt emlak sektöründe alım gücü çok fazla. Hatta Dubai'den daha fazla. Dubai'de daha ziyade yabancı yatırımcılar var. Kuveyt gayrimenkul piyasasında daha çok yerli yatırımcılar var. Kuveytli yatırımcılar yatırım yapabileceği güvenli bir alan arıyor. Türkiye bu konuda en güvenilir limanlardan bir tanesi. Kuveytli yatırımcılar Türkiye'de çeşitli yatırımlara imza attılar. Ancak daha fazla talep var. Bu sebeple biz “Your Real Estate Your İnvestment” fuarında, fuarda yer alacak firmaların yanısıra yatırım için fuarı ziyaret eden katılımcıları da düşündük. En büyük yatırımcı, satış için fuarda yer alan firmaları ziyaret eden alıcılardır. Bu fuar satışları artırmak için yeni bir çıkış noktası olacak. Biz fuarımızı yüksek seviyeli organizasyonla gerçekleştireceğiz. Farklı bir konseptle Kuveyt, “yeni bir emlak alemi oluşturmaya çalışıyoruz. “Your Real Estate Your İnvestment” Fuarı Kuveyt'te ve diğer ülkelerde emlak piyasasına yön verecektir. Sektöre yeni bir trend kazandıracağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kuveytliler Gayrimenkul Fuarı'na yoğun ilgi gösterdi
  • 17.12.2013 17:22

Kuveytliler Gayrimenkul Fuarı'na yoğun ilgi gösterdi

Sheika Fariha Al-Ahmad Al-Sabah Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda Çalık'ın standını z ...

Kuveyt Gayrimenkul Fuarı tanıtım filmi yayında
  • 28.11.2013 10:45

Kuveyt Gayrimenkul Fuarı tanıtım filmi yayında

Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nın dikkat çeken tanıtım filmi emlaktasondakika.com far ...

Gayrimenkulün kalbi Kuveyt'te atacak
  • 28.08.2014 14:39

Gayrimenkulün kalbi Kuveyt'te atacak

Orta Doğu’nun en farklı fuarı “Your Real Estate, Your İnvestment” Fuarı 6 Kasım ...

Projebeyaz, Türk gayrimenkullerini Kuveyt'te tanıtacak
  • 07.04.2014 13:40

Projebeyaz, Türk gayrimenkullerini Kuveyt'te tanıtacak

7-12 Nisan 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek fuara Türk firmalar damga vuraca ...

Serdar İnan ‘İstanbul'un gayrimenkul değeri 5 trilyon dolar olmalı’
  • 26.12.2013 15:14

Serdar İnan ‘İstanbul'un gayrimenkul değeri 5 trilyon dolar olmalı’

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’nda ...

Metin Sarıdoğan: EPP, Kuveytli yatırımcı için doğru adres olacak
  • 21.12.2013 17:03

Metin Sarıdoğan: EPP, Kuveytli yatırımcı için doğru adres olacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iştiraki olan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim ...