maritbet girişmaritbet
Metin Sarıdoğan: EPP, Kuveytli yatırımcı için doğru adres olacak

Metin Sarıdoğan: EPP, Kuveytli yatırımcı için doğru adres olacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iştiraki olan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi (EPP), katıldığı Kuveyt Gayrimenkul Fuarı’nda kurumun yanı sıra Sapanca ve Yalova Armutlu’da gerçekleştireceği yeni projelerin de tanıtımını yaptı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı iştiraki olan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi (EPP), katıldığı Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda kurumun yanı sıra Sapanca ve Yalova Armutlu'da gerçekleştireceği yeni projelerin de tanıtımını yaptı. EPP'yi Kuveyt'te temsil eden ekibin başında yer alan Emlak ve İskan Müdürü Metin Sarıdoğan, Kuveytli yatırımcılara yeni projelerini anlatmak için burada bulunduklarını ifade etti. Türkiye'de birçok projede ortaklıkları olduğunu ve yeni projeleri de değerlendirdiklerini belirten Sarıdoğan, “Şu anda yoğun olarak Sapanca'da Kuveytli yatırımcılara yönelik yeni bir proje geliştiriyoruz. Alıcının ne istediğini bildiğimiz için onlara yönelik tasarım yapıyoruz ve faydalı olacağını düşünüyoruz” dedi. Bu fuarda Kuveytliler'in Türkiye'de gayrimenkul alımına büyük ilgi duyduğunu  gözlemlediklerini ifade eden Sarıdoğan, “Bu ilgiyi devlet güvencesiyle pekiştirmek istedik. Kuveytli yatırımcıların hiçbir şekilde yanılmadan gayrimenkul sahibi olmalarını amaçladık. Biz istediğimizi bulduk diyebiliriz. Önemli olan bundan sonra Türkiye'ye geldiklerinde doğru adreslere gelerek doğru projelerde yatırım yapmalarını sağlamak amacımız bu” dedi.

Beklentiler iyi karşılanmalı
Kuveytlilerin beklentilerini doğru ve dürüst yıllarla karşılanması gerektiğinin altını çizen Sarıdoğan, “Daha önceki dönemlerde de organizasyon esnasında sıkıntı yaşadık. Türkiye'de kendi vatandaşlarının yanlış projelerde yanlış kişilerle tanışarak sıkıntı çektiklerini ilettiler. Kuveytli yatırımcılar, güvenilir kurumsallaşmış firmalarla çalışmak istiyorlar. Güvence istiyorlar. Bu da en kuvvetli bizde var. Dolayısıyla doğru adres biz olacağız. İştiraklerimiz de kendilerini tanıtmak için buradalar” diye konuştu.

Türkler için artık kapılar açılmalı
Kuveyt hükümetinin bu fuarla birlikte Türkler için işlerin kolaylaşacağına atıfta bulunan Sarıdoğan, “Türk firmalar için pozitif ayrımcılık yapılacak. Çünkü Kuveyt Emiri'nin kız kardeşi her yerde yapılan röportajlarda olumlu yaklaşımlarda bulunuyor. Ben de öyle olacağını düşünüyorum.  Türkiye'de üretim yapan kurumsal firmalarımızın bu tür fuarlara tam donanımlı gelerek ciddi güvence vererek tanıtımlarını yapmaları gerekiyor” diye konuşarak sözlerini sonlandırdı.

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'daki geçici barınma alanı havadan görüntülendi
  • 08.03.2023 12:36

Adıyaman'daki geçici barınma alanı havadan görüntülendi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Adıyaman'da yapımı d ...

İlk Evim ve İlk İş Yerim projelerinin kura çekimleri yeniden başladı
  • 07.03.2023 11:13

İlk Evim ve İlk İş Yerim projelerinin kura çekimleri yeniden başladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlı ...

TOKİ, son 3 yılda 213 bin konut inşa etti!
  • 03.08.2022 16:48

TOKİ, son 3 yılda 213 bin konut inşa etti!

Nitelikli ve yatay mimariyi esas alarak yapılan konutların yüzde 95'ini sosyal k ...

TOKİ'den vatandaşlara "dolandırıcılık" uyarısı!
  • 22.07.2022 11:11

TOKİ'den vatandaşlara "dolandırıcılık" uyarısı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ...