Duccio Astaldi yeni EIC Başkanı seçildi!
Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) 2002 yılından bu yana üyesi olduğu Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği'nin (EIC) genel kurul toplantısı 2004 yılının ardından ikinci kez Türkiye'de gerçekleştirildi
Türkiye Müteahhitler Birliği'nin (TMB) 2002 yılından bu yana üyesi olduğu Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği'nin (EIC) genel kurul toplantısı 2004 yılının ardından ikinci kez Türkiye'de gerçekleştirildi.
2012-2014 dönemi için İtalyan Condotte d'Acqua firmasından Duccio Astaldi yeni EIC Başkanı seçildi. 2010 yılından bu yana EIC Yönetim Kurulu üyeliği görevini yürüten TMB Başkanı Emin Sazak da yeni dönem yönetim kuruluna tekrar seçildi. Astaldi, yeni dönemde Ortadoğu ve Kuzey Afrika başta olmak üzere uluslararası pazarlarda Türk ve Avrupalı müteahhitlik firmaları arasındaki işbirliğini geliştirmek için çalışacaklarını söyledi.
Habertürk





























Yorum Yaz