maritbet girişmaritbet
L’unica'dan bahçe ve balkonlar için bahara hazırlanmanın ipuçları!

L’unica'dan bahçe ve balkonlar için bahara hazırlanmanın ipuçları!

Açık havanın tadını çıkarmayı sevenlerin en çok vakit geçirdiği alanların başında gelen bahçe, balkon ve terasları birkaç dokunuşla bahara hazırlamak mümkün. 

Evin bir odasına dönüşen bu mekânların dekorasyon stilini belirlemek için mobilyalara büyük iş düşüyor. Doğanın değişim zamanı olan baharın tazeleyici enerjisini bu mekânlara taşımak için görsel uyumu yakalamak, tonları doğru belirlemek ve açık hava koşullarına uygun, uzun ömürlü materyalleri seçmek ve en önemlisi konforlu bir ortama imza atmak gerekiyor.

Dış mekân dekorasyonuna yepyeni bir kimlik kazandıran L’unica’nın Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Ali Samantır; bahçe, balkon ve terasları bahara hazırlamanın ipuçları şöyle sıralıyor:

Açık havada konfor ve uyumu yakalayın

Tabiatın değişiminin en renkli hali olan baharı bahçe, balkon ve teraslara taşımak için ilk dikkat edilmesi gereken noktaların başında doğru tonları seçmek geliyor. Eğer açık hava stilinde doğanın kendi renklerinin arka fon olduğu daha yalın bir tarz oluşturulmak isteniyorsa krem, bej, beyaz gibi yumuşak renkler, ahşabın sıcaklığı ile birlikte kullanılabilir. Tıpkı L’unica imzalı Vogue, Enjoy, Timber, Tropez, Riad ve France oturma ve köşe gruplarında olduğu gibi…

Baharın keyfini bahçe, balkon ve teraslarda çıkarın

Bahar tüm enerjisiyle gelirken kışın rehavetini bahçe, balkon ve teraslardan atmak için aksesuarlara ve keyif ürünlerine büyük görevler düşüyor. Özellikle doğadan izler taşıyan ahşap ürünler, görüntüsüyle güçlü bir duruş sergiliyor. Bu noktada konumlandırılacak ahşap bir sallanan koltuk, hamak ve şık bir bahçe berjeri ile keyifli anları taçlandırmak mümkün. Uzanma koltuğundan salıncağa, şezlongdan daybede, şömineden barbüke ve farklı aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli olabilecek tüm ürünleri portföyünde bulunduran L’unica; 2022 koleksiyonunda öne çıkan ve her mekâna rahatlıkla uyum sağlayacak Cloud Lounge, Rope ve Escarba daybed, Nest salıncak, Oscar ve Click sallanan koltukları ile bahar aylarında açık havada vakit geçirmeyi çok daha keyifli hale getiriyor.

Bahar akşamlarını davetkâr bir görüntüye büründürün

Dış mekânların ışıklandırılması özellikle de bahar döneminde çok önemli bir adım. Baharla birlikte daha fazla vakit geçirilen bahçe, balkon ve terasların doğru ışıkla aydınlatılması dekorasyonun çok daha net bir şekilde fark edilmesini sağlıyor. Bahçe stiliyle uyumlu ve baharın enerjisiyle bütünleşen bir tasarıma sahip aydınlatma ürünleri dikkat çekiyor. L’unica’nın ürün portföyünde bulunan ve sadece gündüzleri değil geceleri de açık alanda daha çok vakit geçirmeyi sağlayan Fransız Les Jardins aydınlatma ürünleri, şık ve işlevsel tasarımlarıyla da benzersiz bir ambiyans oluşturuyor.

Sehpalarla açık hava stilinizi güçlendirin

Son yıllarda dekorasyon anlayışına damga vuran doğal tasarımlar, bahçe mobilyalarının da olmazsa olmazları arasında… Kütük masalar, ham ahşap sehpalar, floral desenler, yaprak formları ve daha fazlası bahçe mobilyası koleksiyonlarında yer alarak natürel bir hava estiriyor. Bu tasarımlar, dış mekânları bahara hazırlamak için de ideal seçenekler sunuyor. Üstelik taze bitkiler ve rengarenk bahar çiçekleriyle bir araya getirildiğinde görsel bir şölen oluşturuyor. L’unica; koleksiyonunda yer alan Mono, Nest, Share ve Nika başta olmak üzere pek çok sehpa çeşidiyle hem doğanın izlerini bahçelere taşıyor hem de fonksiyonel çözümler sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

L’unica’dan mangal tutkunu babalara özel hediye!
  • 13.06.2022 10:25

L’unica’dan mangal tutkunu babalara özel hediye!

Dış mekân dekorasyonun modern temsilcisi L’unica, Babalar Günü’nde açık havanın ...

L’unica’dan yaz bahçelerinin olmazsa olmaz ürünleri!
  • 04.06.2022 14:26

L’unica’dan yaz bahçelerinin olmazsa olmaz ürünleri!

Havaların giderek ısındığı ve keyfin bahçelere taşındığı bugünlerde yaşam alanla ...

Açık hava keyfinin en şık ve konforlu hali: L’unica Averi Oturma Grubu
  • 23.05.2022 17:23

Açık hava keyfinin en şık ve konforlu hali: L’unica Averi Oturma Grubu

İmza attığı koleksiyonlarla açık hava dekorasyonunda ezber bozan L’unica, yeni A ...

L’unica ilkbahar-yaz koleksiyonunda açık havada ezberleri bozuyor
  • 21.05.2022 13:44

L’unica ilkbahar-yaz koleksiyonunda açık havada ezberleri bozuyor

Türkiye’nin önde gelen bahçe mobilyaları markası L’unica, 2022 ilkbahar-yaz kole ...

L’unica'dan bahçe ve balkonlar için bahara hazırlanmanın ipuçları!
  • 19.04.2022 11:48

L’unica'dan bahçe ve balkonlar için bahara hazırlanmanın ipuçları!

Açık havanın tadını çıkarmayı sevenlerin en çok vakit geçirdiği alanların başınd ...

L’unica’dan açık havaya davet eden tasarım!
  • 05.04.2022 11:00

L’unica’dan açık havaya davet eden tasarım!

L’unica, 2022 koleksiyonunda yer alan Riad Köşe Takımı’nın eşşiz tasarımı ile ko ...