maritbet girişmaritbet
Uzunal TAU’dan yaşam kalitesini yükselten projeler

Uzunal TAU’dan yaşam kalitesini yükselten projeler

Uzunal Tau Yapı, kalite ve gu¨veni harmanlayarak oluşturduğu projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor

İnşaat sektöründeki 40 yıllık deneyim ve birikimiyle önemli projelere imza atan Uzunal Tau Yapı, kalite ve gu¨veni harmanlayarak oluşturduğu projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

40 yıllık köklü geçmişiyle ülkemizin yapı ve inşaat sektöründe önemli isimlerinden biri olan Uzunal Tau Yapı, bugüne kadar üstlendiği projelerin tümünde güveni ve kaliteyi harmanlayarak, birçok başarılı projeye imza attı. Yaşam alanlarını “hayatın yükselen değerleri” olarak gören ve bu anlamda insan yaşamının huzurlu ve konforlu ortamlarda çok daha üretken ve mutlu sürdürülebildiğine inanan Uzunal Tau Yapı, tecrübesi ve dinamik yapısıyla bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerle toplamda 100.000 metrekare inşaat alanında 1200'den fazla kişiyi ev sahibi yapmış bir marka.

Yaşam alanlarının gu¨venli ve huzurlu ortamlara dönu¨şebilmesi için gereken  yu¨ksek standartlarla yapılar inşaa eden Uzunal Tau Yapı, deprem tehlikesini en aza indiren yeni nesil teknolojilerle ev sahibi olmak isteyenlere güvenli ve huzurlu mekanlar sunuyor. 

Uzunal TAU apartmanları

En yeni projeler: Çiftehavuzlar, Erenköy ve Fenerbahçe'nin yükselen değerleri

Yüksek standartlarda ve en yeni teknolojiler kullanarak kaliteli ve güvenli yaşam alanları sunan Uzunal Tau Yapı, 2014 yılında Anadolu Yakası'nın seçkin semtlerinden Çiftehavuzlar, Erenköy ve Fenerbahçe'de yepyeni üç lüks konut projesine daha imza atıyor. 

Uzunal Tau Yapı, yaşam alanlarında sunduğu güven ve huzurun yanı sıra yenilikçi ve dinamik yapısıyla konut sahibi olmak isteyenlere en yüksek kalitede hizmet sunuyor. İnşaatlarında kullanılan tüm malzemelerinde birinci sınıf ürünler kullanan Uzunal Tau Yapı'nın Erenköy ve Fenerbahçe projelerinde en son teknolojilerden biri olan ısı, su ve ses yalıtımlarına dayanıklı ve estetik malzeme olan Precast cephe sistemi kullanılıyor.

İnşaatına Şubat 2014'de başlanan Erenköy Abdulhalik Renda ve Temmuz 2014 ayında inşaatına başlanacak olan Fenerbahçe 18 Mart ve yapımı yeni biten Çiftehavuzlar Lal Apartmanı projelerinde konut alanları 105 ila 320 metrekare arasında değişkenlik göstermektedir. Uzunal Tau Projeleri, 2+1'den 5+1'e kadar farklı ve fonksiyonel konut tipleri ve leb-i derya deniz manzaraları ile aileleri cezbedecek. İstanbul Anadolu Yakası'nın gözde semtlerinde bulunan konutların fiyatları 800 Bin TL ile 3,6 Milyon TL arasında değişiklik gösteriyor. 

Tüm projelerinde ev sahiplerine 5 yıl garanti süresi veren Uzunal Tau Yapı, daire içinde seramiklerden, parkelere, pencerelerden, tesisata ve boyalara kadar her konuda sorgusuz sualsiz arsa sahibinin veya müşterinin tüm sorunlarına çözüm buluyor.

Uzunal TAU örnek dairesi

Tüm projelerini zamanından önce teslim ederek, teslim tarihlerine ayrı bir özen gösteren Uzunal Tau Yapı'nın, inşaatı devam eden Erenköy Abdulhalik Renda projesinin Ocak 2015 tarihinde  ve inşaatına Temmuz 2014 tarihinde başlanacak Fenerbahçe 18 Mart projesinin ise Temmuz 2015 tarihinde tamamlanması planlanıyor. Konumu, mimari yapısı ve tasarımıyla fark yaratan  konut projelerinde tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünülerek ev sahiplerine rahat ve konforlu bir hayat sunuluyor.

Proje hakkında detaylı bilgi almak ve konut satışlarındaki özel fiyatlardan faydalanmak için [email protected] adresinden veya 0(216) 358 12 12 numarasıyla satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 

Yeni teslim edilen Çiftehavuzlar “Lal Apartmanı”ndaki son fırsatları kaçırmayın!

Butik inşaat firması Uzunal Tau Yapı'nın yakın zamanda teslim edilen en yeni konut projelerinden Çiftehavuzlar semtindeki “Lal Apartmanı” ev sahibi olmak isteyen aileler tarafından çok beğenilen ve tercih edilen projelerden biri oldu. Bina betonarmesindeki yüksek sınıf beton kalitesinden, sertifikalı nervürlü demirlere, izolasyondan, güvenlik kameraları, elektronik cihazlar, mekanik katlı otoparklar ve ankastre setlerine kadar tüm malzemelerinde birinci sınıf ürünler kullanmasıyla fark yaratan Uzunal Tau Yapı'nın Çiftehavuzlar Lal Apartmanı projesinde son kalan daireyi kaçırmamak için vakit kaybetmeden www.uzunaltau.com adresini ziyaret edebilir veya [email protected] adresinden satış ofislerine ulaşabilirsiniz. 

Uzunal Tau Yapı son üç konut projesinin haricinde yine aynı lokasyonlarda 2014 yılı sonunda ve 2015 yılı başlarında üç lüks konut projesini daha hayata geçirmeyi planlıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uzunal Tau Yapı'nın projelerinde son daireler!
  • 17.11.2016 11:46

Uzunal Tau Yapı'nın projelerinde son daireler!

Uzunal Tau Yapı'nın Göztepe ve Erenköy'deki projelerinde son daireler ev sahiple ...

Erenköy ve Göztepe’de yaşam kalitesi artıyor!
  • 20.10.2015 12:08

Erenköy ve Göztepe’de yaşam kalitesi artıyor!

Uzunal Tau Yapı, Göztepe’deki Yonca ve Erenköy’deki Tezer projeleriyle güvenli v ...

Uzunal TAU yaşam kalitesini yükselten projeleri hayata geçiriyor
  • 30.06.2014 12:07

Uzunal TAU yaşam kalitesini yükselten projeleri hayata geçiriyor

İnşaat sektöründeki 40 yıllık deneyim ve birikimiyle önemli projelere imza atan ...

Uzunal TAU’dan yaşam kalitesini yükselten projeler
  • 11.06.2014 09:21

Uzunal TAU’dan yaşam kalitesini yükselten projeler

Uzunal Tau Yapı, kalite ve gu¨veni harmanlayarak oluşturduğu projelerine yeniler ...