maritbet girişmaritbet
Erenköy ve Göztepe’de yaşam kalitesi artıyor!

Erenköy ve Göztepe’de yaşam kalitesi artıyor!

Uzunal Tau Yapı, Göztepe’deki Yonca ve Erenköy’deki Tezer projeleriyle güvenli ve kaliteli yaşama destek vermeyi sürdürüyor.

Türkiye'deki yapı sektörünün önemli oyuncularından Uzunal Tau Yapı, “hayatın yükselen değerleri” olarak gördüğü yaşam alanlarına yeni değerler katıyor. Uzunal Tau Yapı, İstanbul'un ruhuna ve kentin değerli dokusuna uygun kalıcı eserler üretmeye İstanbul'un Anadolu yakasında iki önemli projeyle devam ediyor. Projeler farklı ihtiyaçlara yönelik 2+1'den 5+1'e kadar değişen ölçülerde lüks daireler sunuyor.

Göztepe Parkı'na komşu eşsiz konum

Göztepe Parkı, İstanbul'un sayılı konsept parkları arasında sayılıyor. Bu parka ve kesintisiz olarak denize bakan konumuyla Uzunal Tau Yonca, sakinlerine sahil yolu ile Bağdat caddesi arasında lüks ve konforlu bir yaşam sunuyor. Aralık 2016 tarihinde tamamlanacak olan Uzunal Tau Yonca, ön ve arka taraflarının yol cepheli olmasıyla dikkat çekiyor. 9 katlı proje, 157 ile 175 metrekare arası değişen geniş alanlı 3+1 dairelerle ve çift katlı otoparkıyla konforlu bir kent yaşamı vadediyor.

Uzunal Tau Yapı

Anadolu Yakası'nın gözdesi

Mayıs 2017'de tamamlanacak Uzunal Tau Tezer ise şimdiden Anadolu Yakasının gözdesi niteliğinde. Erenköy'deki Proje, Kadıköy civarındaki geleneksel küçük daire anlayışının tersine, geniş 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Rahat bir otoparka ve ferah bahçe alanlarına sahip Uzunal Tau Tezer projesindeki 120 ile 500 metrekare arasında değişen ticaret alanları da bölgenin ihtiyacını en iyi şekilde karşılayacak. Proje, modern mimari anlayışıyla, yeni nesil dayanıklı ve konforlu malzemelerle inşa ediliyor. 

Yaşam alanlarının güvenli ve huzurlu ortamlara dönüşebilmesi için gereken yüksek standartlarla yapılar inşa eden Uzunal Tau Yapı, Yonca ve Tezer konut projeleriyle Anadolu Yakası'nın en hareketli semtlerine sofistike yaşam dinamikleri sunuyor. 

Tüm projelere 5 yıl garanti

Projelerini zamanından önce teslim ederek, teslim tarihlerine ayrı bir özen gösteren ve tüm projelerinde ev sahiplerine 5 yıl garanti süresi veren Uzunal Tau Yapı, dairelerin içinde seramiklerden parkelere, pencerelerden tesisata ve boyalara kadar her konuda arsa sahibinin veya müşterilerinin tüm sorunlarına etkili ve hızlı çözümler buluyor.

Yenilenen ve kullanım kolaylığı sunan yeni web sitesi www.uzunaltau.com ile tüm projeleri hakkında detaylı bilgiler sunan Uzunal Tau Yapı'nın deprem tehlikesini en aza indiren yeni nesil teknolojilerle hayata geçirdiği tüm projeler, ev sahibi olmak isteyenleri güvenli ve huzurlu mekanlara kavuşturuyor. Uzunal Tau Yapı, bugüne kadar 1200'den fazla kişiyi ev sahip yapmanın ve 40 yıllık tecrübenin verdiği güçle yeni projelere başlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Uzunal Tau Yapı'nın projelerinde son daireler!
  • 17.11.2016 11:46

Uzunal Tau Yapı'nın projelerinde son daireler!

Uzunal Tau Yapı'nın Göztepe ve Erenköy'deki projelerinde son daireler ev sahiple ...

Erenköy ve Göztepe’de yaşam kalitesi artıyor!
  • 20.10.2015 12:08

Erenköy ve Göztepe’de yaşam kalitesi artıyor!

Uzunal Tau Yapı, Göztepe’deki Yonca ve Erenköy’deki Tezer projeleriyle güvenli v ...

Uzunal TAU yaşam kalitesini yükselten projeleri hayata geçiriyor
  • 30.06.2014 12:07

Uzunal TAU yaşam kalitesini yükselten projeleri hayata geçiriyor

İnşaat sektöründeki 40 yıllık deneyim ve birikimiyle önemli projelere imza atan ...

Uzunal TAU’dan yaşam kalitesini yükselten projeler
  • 11.06.2014 09:21

Uzunal TAU’dan yaşam kalitesini yükselten projeler

Uzunal Tau Yapı, kalite ve gu¨veni harmanlayarak oluşturduğu projelerine yeniler ...