maritbet girişmaritbet
The House Residence Bomonti’de yaşam çok keyifli!

The House Residence Bomonti’de yaşam çok keyifli!

The House Cafe ve The House Hotel zincirleriyle İstanbullular’ın hayatına giren “The House Grubu”, rezidans markasıyla da keyifli bir yaşam sunuyor

Türkiye'de hizmet sektöründe çarpıcı bir dönüşüme öncülük eden The House Hotel, Yenigün İnşaat'la birlikte hayata geçirmeye hazırlandığı The House Residence Bomonti projesinde, sakinlerine konforlu ve keyifli olduğu kadar eğlenceli bir yaşam da vaat ediyor. İlk rezidans markasını bu projede uygulayan The House Hotel Grubu, aynı zamanda Bomonti'nin ilk markalı işletme projesini de hayata geçiriyor. 

İstanbul'un yükselen yıldızı Bomonti'nin tam merkezinde konumlanan The House Residence Bomonti, yaşamın yeni adresi olmaya hazırlanıyor. Bomonti Bira Fabrikası'nın yeniden düzenlenmesiyle İstanbul'da müziğin, sanatın, eğlencenin yeni gözde mekanı haline gelecek tarihi semt eski neşeli günlerine yeniden dönüyor.  

Rezidanstakilerin alt kat komşusu The House Hotel; kapı komşusu ise eski bira fabrikasına taşınacak İstanbul'da eğlencenin odak noktası Babylon olacak. Rezidans sakinleri birkaç dakikada Nişantaşı'na, Taksim'e, Tünel'e ulaşabilecek. 

The House Hotel konforunda yaşamanın ayrıcalığı 

Konsept, marka ve dizaynı FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış tarafından şekillenen The House Residence Bomonti'de yaşam The House Hotel konforu ile hayat bulacak. Sanat ve tasarımla zenginleşen mekanlarda, konfor ve yaşam kolaylığı The House Residence sakinleri için The House Hotel işletmesi ile sunulacak. 

Özel olarak tasarlanmış, 44-164 m2 arasında apart dairelerden oluşan The House Residence Bomonti; The House Hotel, The Residence Lounge, The Dining Room, The Cafe, The Club Fitness, The Club Office, The Garden Terrace, The Services'i aynı binada, aynı çatı altında bir araya getiriyor. 

Ortak yaşam birlikte eğlence

Projede işletme markasında, The House Hotel ile The House Residence markası kişiye özel sınırsız hizmetler ile ön plana çıkıyor. “Birlikte yaşam”, “Birlikte eğlence”, “Senin hayatın”, “Senin yerin” duygusunun planlandığı mekanlar ve sunduğu kişiye özel hizmetler ile The House Residence, bugüne kadar özenilen yaşam tarzını hayata geçiriyor. 

The House Residence'ta yaşayanlar, sanatsal ve özgün tasarımlarla zenginleşen apart dairelerinde 7 gün 24 saat kişiye özel hizmet alacak, sevdikleri mekanlarda yaşamanın keyfini sevdikleri ile birlikte çıkaracak. 

Konuklarınızı dert etmeyin, The House Hotel alt katta

Önce Ortaköy'de, Nişantaşı'nda sonra Galatasaray ve Karaköy'de kurulduğu her semtle kaynaşan, gittiği her yere mutluluğu da taşıyan The House Hotel, projenin ilk 3 katında 51 odasıyla yer alarak The House Residence sakinlerinin misafirlerini ağırlarken bölgenin ilk dizayn oteli olacak. The Residence Lounge ve The Dining Room dostlarınızla buluştuğunuz, birlikte yemek pişirdiğiniz ve eğlendiğiniz evinizin salonu gibi her an hizmetinizde hazır olacak. Günün her saatinde size özel hizmet aldığınız The Residence Lounge'ta; isteyen köşesine çekilip kitabını okuyacak, şömine keyfi yapacak, misafirlerini burada ağırlayabilecek, isteyen de evine götürmeden işlerini Business Center'de gerçekleştirebilecek.  

Metrekaresi 4 bin 500 dolar, teslimat Mayıs 2016'da

The House Residence Bomonti, ulaşım ağının merkezinde yeni yaşam adresiniz oluyor. Nişantaşı'na Taksim'e veya tünele birkaç dakika. Mayıs 2016'da sahiplerine teslim edilecek projede daire fiyatları 200 Bin Dolar'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yenigün İnşaat, kendi bünyesinde peşinata bağlı olarak vade farksız taksit imkanı fırsatı verirken, Odea Bank da bu projeye özel faiz oranlarıyla kredi seçenekleri sunuyor. 

Sadece 155 daire var 

1+0         100  adet apart daire     
1+1          45 adet apart daire 
2+1          10  adet apart daire ve penthouse
Zemin       Rezidans ve otel giriş-lobby, kafe alanları  ve  özel teras bahçe 
Zemin+3 kat        The House Hotel 51 oda  
-1  + -2  Kat        The Club Office ve The Club Fitness 
-3  + -8 kat        Otopark, depo ve özel servis alanları

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

The House Residence Bomonti'nin lansmanı yayında
  • 16.05.2014 11:33

The House Residence Bomonti'nin lansmanı yayında

Konumu ve mimarisiyle dikkat çeken projesinin basın toplantısı emlaktasondakika. ...

Füsun Yılmaz, The House Residence'ı tanıttı
  • 15.05.2014 17:21

Füsun Yılmaz, The House Residence'ı tanıttı

Gayrimenkul sektöründe farklı hizmetler sunan FYP Proje Geliştirme'nin YKB'si Fü ...

The House Residence Bomonti’nin yüzde 45'i satıldı
  • 25.03.2015 12:28

The House Residence Bomonti’nin yüzde 45'i satıldı

Bomonti’nin yıldız projesi The House Residence Bomonti’de daireler sahiplerini b ...

The House Residence Bomonti'de 200 bin dolara
  • 17.07.2014 17:17

The House Residence Bomonti'de 200 bin dolara

Yenigün İnşaat'ın projesi 32 bin metrekarelik inşaat alanına sahip ...

The House Residence Bomonti’de yaşam çok keyifli!
  • 04.07.2014 09:46

The House Residence Bomonti’de yaşam çok keyifli!

The House Cafe ve The House Hotel zincirleriyle İstanbullular’ın hayatına giren ...

Bu projenin tanıtım filmi Portekiz'de çekildi!
  • 27.06.2014 15:21

Bu projenin tanıtım filmi Portekiz'de çekildi!

Yenigün İnşaat’ın, The House Grubu’yla hayata geçirmeye hazırlandığı The House R ...