maritbet girişmaritbet
Bu projenin tanıtım filmi Portekiz'de çekildi!

Bu projenin tanıtım filmi Portekiz'de çekildi!

Yenigün İnşaat’ın, The House Grubu’yla hayata geçirmeye hazırlandığı The House Residence Bomonti’nin ilk tanıtım filmi Portekiz’de çekildi

Tanıtım filmini izlemek için tıklayınız

Portekizli yönetmen Agostinho Marques tarafından, sinema sektöründeki en ileri teknolojiler kullanılarak gerçekleştirilen filmde bir aşk hikayesi anlatılıyor.

ABD, Rusya ve NATO için yurtdışında yaptığı projelerle uluslararası arenada tanınan Yenigün İnşaat'ın, İstanbul'daki son yatırımı The House Residence Bomonti'nin tanıtım filmi Portekizli yönetmen Agostinho Marques tarafından çekildi. Gayrimenkul, turizm, kurumsal tanıtım ve reklamcılık sektörleri icin, 15 ülkede dünyanın en iddialı şirketlerine 3D resim ve film prodüksiyonu yapan Arqui300 şirketinin yapımını üstlendiği filmde, The House Residence Bomonti'de yaşayan güzel bir kadın ve yakışıklı bir adamın tanışmaları ve aşk hikayeleri anlatılıyor.  

the house residence önünden geçen kırmızı araç

İstanbul'un yükselen yıldızı Bomonti'de etkileyici bir hayat

Her ikisi de başarılı bir eğitim hayatından sonra kariyerlerinde hızla yükselen genç kadın ve işadamı, İstanbul'da, kentin tam da ortasında, eğlence hayatının hemen yanıbaşında, The House Residence Bomonti'deki evlerinde son derece konforlu bir yaşam sürmektedir. İstanbul'un yükselen yıldızı Bomonti'den canları istediğinde, Nişantaşı'na, Taksim'e, Tünel'e, Boğaz'a birkaç dakika içinde kentin her yerine dokunup, gönüllerince yaşamaktadır. Lobideki ilk karşılaşma ilk kıvılcımdır. Ardından yaşanan şanssızlıklar büyük aşkın başlamasını sadece erteleyecektir. 

the house residence bomonti girişi

‘Onlarca profesyonel çalıştı etkileyici bir sonuç çıktı'

Yönetmen Agosttinho Marques, henüz ortada olmayan bir binayı tamamen teknolojiyi kullanarak anlatmanın aslında çok heyecan verici olduğunu belirterek filmin nasıl ortaya çıktığını şöyle özetledi: “Bu gerçekten çok geniş bir ekip işi. Ekibimde 3D artistleri, mimarlar, yaratici grup, senaristler, direktörler, kompozit artistleri, ses tasarimcilari ve diger profesyonellerden oluşan onlarca kişi yer alıyor. Ekibimizce geliştirilen yaratıcı senaryoya uygun bir şekilde gerçek hayattan aktörleri yeşil stüdyoda çekerek filme entegre ediyor ve yapımlarımıza doğal bir insani dokunuş sağlıyoruz. Kesintisiz detaylı fotogerçekçi görünümüyle tam duygusal ses tasarımıyla etkileyici bir sonuç ortaya çıkıyor.”

the house residence tanıtım filminde oynayan kız

‘En ileri teknolojiyi kullandık ama gizli silahımız ekibimiz'

Filmin ikinci yönetmeni Nuno Mesquita, filmin teknik detaylarını şöyle anlattı: “Mimari görselleştirme endüstrisi, bizim ana yazılım kaynağımız olan Autodesk 3DS Max ve Chaos a Group Vray adı verilen bir standart belirlemiştir. Yazılıma paralel olarak donanım olarak da, en üst teknoloji içeren (3D yapımlar için optimize edilmiş) DELL ya da BOXX gibi bilgisayarlara ve –her filmdeki animasyonları meydana getiren- yüksek çözünürlüklü görüntülerle ve katmanlarla işlem yapabilmek amacıyla tescilli güçlü bilgisayarlarla donatılmış bir stüdyoya yani render farm'a sahip olmanız gerekir. Ben yine de gizli silahımızın hep bunu mümkün kılan ekip olduğuna inanırım.”

The House Residence İletişim Bilgileri;

Web: http://www.thehouseresidence.com/
Telefon: 444 4 930

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bomonti The House Rezidans'ın dikkat çeken videosu
  • 16.05.2014 14:02

Bomonti The House Rezidans'ın dikkat çeken videosu

Konumu ve mimarisiyle dikkat çeken The House Rezidans'ın dikkat çeken filmi yayı ...

The House Residence projesinin tanıtım filmi
  • 16.05.2014 13:58

The House Residence projesinin tanıtım filmi

Yenigün İnşaat'ın yeni projesi The House Residence'ın tanıtım filmi dikkat çekiy ...

The House Residence Bomonti'nin lansmanı yayında
  • 16.05.2014 11:33

The House Residence Bomonti'nin lansmanı yayında

Konumu ve mimarisiyle dikkat çeken projesinin basın toplantısı emlaktasondakika. ...

Füsun Yılmaz, The House Residence'ı tanıttı
  • 15.05.2014 17:21

Füsun Yılmaz, The House Residence'ı tanıttı

Gayrimenkul sektöründe farklı hizmetler sunan FYP Proje Geliştirme'nin YKB'si Fü ...

The House Residence Bomonti’nin yüzde 45'i satıldı
  • 25.03.2015 12:28

The House Residence Bomonti’nin yüzde 45'i satıldı

Bomonti’nin yıldız projesi The House Residence Bomonti’de daireler sahiplerini b ...

The House Residence Bomonti'de 200 bin dolara
  • 17.07.2014 17:17

The House Residence Bomonti'de 200 bin dolara

Yenigün İnşaat'ın projesi 32 bin metrekarelik inşaat alanına sahip ...