maritbet girişmaritbet
İsthanbul Evleri’nde 115 bin liraya!

İsthanbul Evleri’nde 115 bin liraya!

İsthanbul Evleri’nin birinci ve ikinci etap satışları devam ediyor. Projede fiyatlar 115 bin liradan başlıyor

 


Hızlı gelişimi ile cazibe merkezine dönüşen Beylikdüzü'nde İstanbul'un marka yaşam projelerinden olan İsthanbul Evleri'nin birinci ve ikinci etap satışları devam ediyor.
Deprem dede olarak tanınan İstanbul Kandilli Rasathanesi eski müdürü Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara da hafta sonları İsthanbul Evleri'nden ev almak veya kiralamak isteyenlere konutların sağlamlığı hakkında proje alanında detaylı bilgi veriyor. RE/MAX Zirve Ofisi tarafından satılan daireler 115 bin TL'den başlıyor.

Han Yapı Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen İsthanbul Evleri'nde birinci etapta 21 blok 700 daire, ikinci etapta ise 11 blok 388 daire olmak üzere 1088 daire yer alıyor. Şu anda birinci etepta 5 blokta 61 adet daire, ikinci etapta ise dördüncü blokta 105 adet dairenin satışı gerçekleştiriliyor. Sosyal yaşam alanları ile zamanın her anının değerlendirilebileceği İsthanbul Evleri'nde 69 ila 145 metrekare arasında değişen büyüklükteki daireler 115 bin ile 270 bin TL fiyat aralığında satışa sunuluyor. Proje de 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.
 
İsthanbul Evleri, güçlü temeli ve sağlam inşaat özelliklerinin yanı sıra sağladığı sosyal olanakları ile site yaşamında yeni bir konsept yaratıyor. 108 dönüm inşaat alanına sahip olan proje içersinde eczane, market ve ilköğretim okulu yer alıyor. Butik şehir konsepti ile inşa edilen isthanbul Evleri, açık ve kapalı yüzme havuzu, voleybol, basketbol, sahaları ile aktif yaşam sunuyor. Proje güzellik merkezi, kafe, dinlenme merkezi ve hobi merkezleri ile hayatın tüm renklerini bir araya getiriyor. Projenin diğer avantajları arasında,  24 saat güvenlik, kapalı otopark, çift asansör ve yedi adet intercom yer alıyor.

İletişim bilgileri
Web: www.han.com.tr
E-posta [email protected]
Tel: 0 212 854 31 31
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz