maritbet girişmaritbet
Bodrum Mavi Arya projesi görücüye çıktı!

Bodrum Mavi Arya projesi görücüye çıktı!

Ege’nin mavisi Bodrum, Turgutreis’de 160.000 m2’lik bir alanda yer alan villalar ile rezidanslardan oluşan Mavi Arya için geri sayım başladı. 

Bodrum sevdalılarını, Mavi Arya ile buluşturan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da gerçekleşen etkinlik Bodrum’u İstanbul’a taşıyarak ilkbaharın kokusunu hissettirdi. Balçiçek Pamir’in sunuculuğunu yaptığı lansmana aralarında Ahu- Süleyman Orakçıoğlu, Cihan Nacar, Dilan Çiçek Deniz, Thor Saevarsson, Dilek Hanif, Feryal Gülman, Fikret Orman, Tuğba Coşkun, İbrahim Kutluay, Jaklin Güner, Büşra Pekin, Perihan Savaş, Alican Cindoruk, Melisa Tapan, Mert Vidinli, Nur Bilen - Reha Yavuzer, Siren Ertan Kayalar, Sitare Akdilek, Şahika Ercümen, Suzan – Turgut Toplusoy gibi isimlerin yer aldığı iş, sanat ve cemiyet hayatının birçok ünlü ismi de katıldı. Etkinlikte sahneye çıkan Sertab Erener performansıyla davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Uzun bir aradan sonra bir araya gelen Bodrum aşıkları doyasıya eğlendi. Mavi Arya konumu, manzarası ve konsepti ile davetlilerin çok büyük ilgisini çekti. 

Dünyanın en güzel gün batımı Mavi Arya’da

Mavi Arya, Bodrum’da yeni bir hayat konseptiyle bölgenin en lüks ve konforlu yaşam merkezi olma iddiasıyla yola çıktı. Bodrum’un en gözde bölgelerinden Turgutreis’de 160.000 m2’lik bir alanda, doğa ile iç içe yer alan villalar ve rezidanslardan oluşan Mavi Arya, Aslanyapı, Caba ve Astaş Holding tarafından hayata geçiriliyor. Günümüzde sadece yaz aylarında değil, yılın tamamında dört mevsimin keyifle yaşandığı bölgede, D-Marin Turgutreis’e yalnızca 5 dakika mesafede yer alan Mavi Arya, konumu itibariyle de dünyanın en güzel gün batımının izlenebildiği yer olarak da biliniyor.  Yunan adalarından Kos, Pserimos ve Ege adaları (Çatalada ve Yassıada) ile panoramik manzarası geceleri ışıltılı bir resme dönüşmektedir. 


Hayatın tadını çıkarmayı ve hayalleri yaşamayı vaat ediyor

Ege adaları manzaralı, üç cepheden deniz gören Mavi Arya Projesi, 5+1 ile 9+1 arasında değişen büyüklüklerde, olağanüstü manzaraya hakim 43 adet havuzlu ve bahçeli ferah villa, 2+1, 3+1 ve 4+1 büyüklüklerde 229 adet rezidanstan oluşuyor. Günlük ihtiyaçları karşılamaya yönelik ticari alanlar, açık ve kapalı sosyal alanlardan oluşan Arya Club, çocuk oyun alanları, özel tasarlanan yaklaşık 1 km uzunluğa sahip eşsiz sahil şeridi ve rüzgâr sörfünden bisiklete, yürüyüşten pilates, yoga, tenis ve basketbol kortlarına kadar her detayı düşünülmüş bu ayrıcalıklarla dolu proje, hayatın en güzelini ve hayallerini yaşamak isteyenleri Bodrum’a davet ediyor. İlk etabı Mayıs 2023’te teslim edilecek olan Mavi Arya projesi için satışlara Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul ve Bodrum proje yerindeki satış ofislerinde başlandı. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bodrum Mavi Arya projesi görücüye çıktı!
  • 30.03.2022 16:11

Bodrum Mavi Arya projesi görücüye çıktı!

Ege’nin mavisi Bodrum, Turgutreis’de 160.000 m2’lik bir alanda yer alan villalar ...

Mavi Arya Bodrum’da eşsiz bir yaşam!
  • 09.03.2021 14:14

Mavi Arya Bodrum’da eşsiz bir yaşam!

Bodrum Mavi Arya projesi, 160 bin metrekarelik alanda 246 rezidans, 38 villa ve ...