maritbet girişmaritbet
Soyak Siesta’da tüm daireler 500 lira taksitle!

Soyak Siesta’da tüm daireler 500 lira taksitle!

İzmir’e yeni bir yaşam anlayışı getiren Soyak Siesta’da tüm daire tipleri ilk 24 ay boyunca 500 TL taksitle satışa sunuluyor


Soyak, İzmir Karşıyaka'ya yeni bir yaşam tarzı getirecek olan “Soyak Siesta” projesinde çok cazip bir kampanyaya daha imza atıyor. İzmir'e yeni bir yaşam anlayışı getiren Soyak Siesta'da tüm daire tipleri ilk 24 ay boyunca 500 TL taksitle satışa sunuluyor.
  
Gayrimenkul alanındaki faaliyetleriyle yaklaşık 50 yıldır çağdaş yaşam alanları yaratan Soyak'ın, fonksiyonelliği, mimari estetikle birleştirdiği Soyak Siesta projesinde satışlar, uygun ödeme koşullarıyla devam ediyor.
Soyak Siesta'nın tüm daire tiplerinin ilk 24 ay boyunca 500 TL taksitle satışa sunulduğu yeni kampanyası İzmirlilerin yoğun talebi ile karşılandı ve bir haftada 50 adet daire satıldı.

Az katlı bina anlayışı ile oluşturulan Soyak Siesta projesinde, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere ilk 24 ay boyunca 500 TL taksit ödeyerek sahip olmak mümkün. Yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olunan Soyak Siesta'da, 1+1 daireler için 5.350 TL, 2+1 daireler için 7.350 TL ve 3+1 daireler için ise 10.700 TL peşinat ödeniyor. 
Cazip ödeme koşulları ile Soyak Siesta 3. etaptan daire sahibi olan müşteriler, Mart 2012'de Soyak'ın sunduğu ayrıcalıklı yaşam biçimine kavuşacak.
 
Yeni nesil yaşam kalitesini yansıtan proje; yaşamı renklendirecek sosyal olanakları da en üst düzeyde sağlıyor. Projede spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, açık ve kapalı otoparkların yanı sıra, planlanan ticaret merkezi sakinlere günlük ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyor.  Soyak Siesta, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor.

 

İletişim bilgileri
Web: www.soyak.com.tr
Tel: 444 0 795

  • Etiketler:

Yorum Yaz