maritbet girişmaritbet
Beşiktaş Vodafone Arena'nın yakınında bombalı saldırı!

Beşiktaş Vodafone Arena'nın yakınında bombalı saldırı!

Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena Stadyumu'nun yanında bombalı saldırı meydana geldi.

Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınlarında patlama meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Maçka'da Vodafone Arena stadının yakınlarında saat 22.30 sıralarında büyük bir patlama oldu. 

Süper Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan maçın bitiminin ardından stadın yakınında meydana gelen patlamada, maçta görevli bazı polislerin yaralandığı öğrenildi. 

beşiktaş maçkada vodafona arena yakınında meydana gelen bombalı saldırı

Beşiktaş'ta Vodafone Arena'nın yanında meydana gelen bombalı saldırının ardından...

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı polisler, ambulanslarla bölgedeki hastanelere gönderildi. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, olay yerinde inceleme yaptı. Anadolu yakasından da duyulan patlama nedeniyle Beşiktaş ve çevresinde trafik kontrollü sağlanıyor. 

Başbakan Yıldırım patlamayla ilgili bilgi aldı

Başbakan Binali Yıldırım, Beşiktaş'taki patlamalara ilişkin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İstanbul Valisi Vasip Şahin'den bilgi aldı.

beşiktaş vodafone arena stadının yanındaki bombalı saldırının ardından yaralılar şişli etfal hastanesine getirildiVodafone Arena'nın yanında meydana gelen bombalı saldırının ardından yaralılar Şişli Etfal Hastanesi'ne getirildi...

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yıldırım, İçişleri Bakanı Soylu ve İstanbul Valisi Şahin ile görüştü. Başbakan Yıldırım, Soylu ve Şahin'den patlamalara ilişkin bilgi aldı.

Soylu ile Akdağ, Ankara'dan İstanbul'a gitmek üzere hareket etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, İstanbul'daki patlamanın ardından Ankara'dan İstanbul'a gitmek üzere hareket ettiği bildirildi.

vodafone arenanın yanında meydana gelen bombalı saldırıBeşiktaş Maçka bölgesindeki bombalı saldırının ardından çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma başlattı

Alınan bilgiye göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ile Terör ve Örgütlü Suçlardan Sorumlu Başsavcı Vekili İsmail Uçar'la birlikte aynı büroda görevli 3 savcı, olay yerine giderek inceleme yaptı. Başsavcılık, söz konusu patlamaya ilişkin soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Görgü tanıkları, Vodafone Arena bombalı saldırısını anlattı!
  • 10.12.2016 23:03

Görgü tanıkları, Vodafone Arena bombalı saldırısını anlattı!

Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu'nun yanında meydana gelen bombalı saldırıyı gör ...

Beşiktaş Vodafone Arena'nın yakınında bombalı saldırı!
  • 10.12.2016 22:24

Beşiktaş Vodafone Arena'nın yakınında bombalı saldırı!

Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena Stadyumu'nun yanında bombalı ...