maritbet girişmaritbet
Cotton Box'tan Anneler Günü'ne özel hediye seçenekleri!

Cotton Box'tan Anneler Günü'ne özel hediye seçenekleri!

Pamuklar arasında uykuya dalmak en çok onların hakkı. Takvimler mayıs ayını gösterirken, Anneler Günü için hediye heyecanı hız kazanıyor. 

Ev tekstilinde yenilikçi ve kaliteli tasarımlar oluşturan Cotton Box; tıpkı annelerin pamuk kalbi gibi gibi yumuşacık nevresim takımları, yatak örtüleri ve bornoz setlerinden oluşan geniş ürün çeşitliliği ile birçok hediye alternatifi sunuyor.

Anneler Günü’ne özel tasarım

Cotton Box Anneler Günü’ne özel tasarladığı Bellini Pembe nevresim takımıyla annelere huzur dolu uyku armağan ediyor. Pembe ve beyaz renklerinin hakim olduğu tasarım, kalp şeklindeki puff nakış işlemesiyle sıcacık ve şık bir ortam oluşturuyor. Pembe rengin enerjisiyle anneleri ruhunu yenileyen nevresim takımı, yatak odalarına pozitif hava katıyor. 

Anneler mis kokulu çiçekler eşliğinde uykuya dalıyor

Capcanlı renkler, mis kokulu çiçekler ve baharın eşsiz enerjisi... Kırmızı, yeşil, lacivert ve pembe renklerinin hakim olduğu Feminen serisi, baharı müjdeleyen rengarenk çiçekleriyle annelerin enerjisini yeniliyor. Yeni mevsimin tazeliğini yansıtan tasarımlar keyif dolu uyku deneyimi yaşatırken, annelerin güne mutlu başlamalarına yardımcı oluyor. 

Özgün tarzıyla dikkat çeken Line Art serisi

Yaşamın içinde mücadeleyi hiç bırakmayan, tutkuyu, heyecanı, gücü ve aşkı motto edinen kadınlara özel hazırlanan Line Art serisi Anneler Günü hediye için güzel bir seçenek oluyor. Her daim yenilenen tasarım çizgisiyle ev tekstili modasına yön veren Cotton Box, kadın kullanıcıları için özenle hazırladığı Line Art serisinde modern çizgileri pastel tonlarla buluşturuyor. Pembe, gri ve bej renklerinin hakim olduğu tasarımlar; annelere huzur dolu bir uyku vaad ederken, yatak odası dekorasyonuna özgünlük katıyor.

Şıklığıyla göz kamaştıran yatak örtüleri

Annelerin özenle seçtiği ihtişamlı yatak örtüleri de güzel bir hediye seçeneği olarak yerini alıyor. Cotton Box, özenle hazırladığı Carita ve Esta yatak örtüleriyle annelerin yatak odalarına şıklık katıyor. Lacivert, antrasit ve kahve gibi asaleti simgeleyen renklerle tasarımlanan yatak örtüleri farklı renk seçenekleriyle her zevke hitap ediyor. 

Sağlıklı ve Şık Bornoz Setleri

Cotton Box tamamen doğal bambu ipliğinden ürettiği bornoz setleri ile annelerin keyif dolu anlar yaşatıyor. Bambu dokusu sayesinde suyu kısa sürede hapseden bornozlar, yumuşacık yapısıyla huzur veriyor. Mavi, mor, pembe ve ekru gibi birbirinden güzel renk seçenekleri sunan ve nakış işlemeli detaylarıyla şıklık oluşturan bornoz setleri; bornoz, el havlusu, banyo havlusu ve havlu terlikten oluşuyor.

Anneler huzurla uyusun diye

Doğal ham madde kullanımı ve yüzde yüz pamuk içeriğiyle tüketicilerin güvenle tercih ettiği Cotton Box, her özel günde olduğu gibi Anneler Günü’nde de kullanıcılarını birçok hediye alternatifiyle buluşturuyor. Pamuğun doğallığını yatak odalarına taşıyan marka, annelere konforlu ve huzurlu uyku ortamını sağlıyor. Tüm baskı ve boya aşamalarında Avrupa standartlarında üretim gerçekleştiren marka, hava geçirgenliği yüksek olan pamuksu yüzeyiyle alerji riskini de en aza indiriyor. 

https://cottonbox.com.tr/

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Cotton Box, Hometex Fuarı'nda sektör liderleriyle buluştu!
  • 18.05.2022 11:26

Cotton Box, Hometex Fuarı'nda sektör liderleriyle buluştu!

Cotton Box, Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı (Hometex) ile sektör liderleriyle ...

Cotton Box'tan Anneler Günü'ne özel hediye seçenekleri!
  • 30.04.2022 11:39

Cotton Box'tan Anneler Günü'ne özel hediye seçenekleri!

Pamuklar arasında uykuya dalmak en çok onların hakkı. Takvimler mayıs ayını göst ...

Cotton Box'tan gelin adayları için çeyiz önerileri!
  • 22.04.2022 17:22

Cotton Box'tan gelin adayları için çeyiz önerileri!

Düğün sezonu yaklaşırken evlilik hazırlıklarının en can alıcı kısmı olan çeyiz t ...

Kilim Mobilya'dan Anneler Günü için en özel hediyeler!
  • 18.04.2022 14:42

Kilim Mobilya'dan Anneler Günü için en özel hediyeler!

En unutulmaz anlara eşlik eden Kilim Mobilya; Bell Koltuk Takımı, Gold Koltuk Ta ...

Cotton Box, “Tasarıma Değer” yarışmasının ikincisini düzenliyor!
  • 18.01.2022 16:28

Cotton Box, “Tasarıma Değer” yarışmasının ikincisini düzenliyor!

Ev tekstili sektöründe uzun yıllardır lider markalar arasında yer alan Cotton Bo ...

Yatak odası dekorasyonu 2022'de nasıl şekillenecek?
  • 08.01.2022 16:05

Yatak odası dekorasyonu 2022'de nasıl şekillenecek?

Ev dekorasyonunda moda kavramının ön plana çıkmasıyla birlikte her yıl ev teksti ...