maritbet girişmaritbet
Kablosuz alarm sistemleriyle evlerin güvenliği maksimuma çıkıyor!

Kablosuz alarm sistemleriyle evlerin güvenliği maksimuma çıkıyor!

Dünyanın önde gelen video merkezli IoT çözümleri sağlayıcılarından Dahua Technology, gelişmiş kablosuz alarm sistemleriyle kullanıcıların evlerini ve ofislerini 7 gün 24 saat kesintisiz biçimde koruyor.

Dahua’nın kablosuz alarm sistemleri büyük oranda konut ve ofis sahipleri tarafından tercih ediliyor. Bu bilgi ışığında firma da ilgili ürünlerinde bu kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği pek çok özelliğe yer veriyor.

ARC3000 serisi kablosuz alarm sisteminin çekirdeğini yenilenmiş Hub cihazı oluşturuyor. Hub 6 adede kadar siren, 64 adede kadar anahtarlık ve 150 adede kadar dedektör bağlantısını destekleyebiliyor. Bu sayede kullanıcılar ihtiyaç duydukları kadar manyetik kontak ve PIR dedektörü kullanmalarına olanak veriyor. Ayrıca bu konfigürasyona duman dedektörü ve taşkın dedektörü gibi ek alıcılar da eklenebiliyor.

Alarm sisteminin temel bileşenlerinden biri olan PIR dedektörü, mobil uygulama üzerinden uzaktan yapılandırılabiliyor. 18kg’a kadar olan evcil hayvanları tanıyarak yanlış alarmların önüne geçiyor. Ethernet bağlantısı yanında Wi-Fi ve 2G/ 3G/4G bağlantısı ve çift SIM kart desteği olan sistem, alarm durumunda önceden belirlenmiş 5 adet numarayı arayabiliyor veya bu numaralara mesaj atabiliyor. Son olarak, kullanıcılar arzu ederlerse sisteme eklenecek kameralar aracılığıyla mobil uygulama üzerinden koruma altındaki bölgeyi görüntüleyebiliyor, gerektiğinde alarm sistemini devre dışı bırakıp devreye alabiliyorlar.

Dışarıdan Müdahalelere Karşı Korumalı

Dahua kablosuz alarm sistemi, kurulduğu mekânı koruduğu gibi çalışırken kendini de korumaya alıyor. Sistemi oluşturan Hub, PIR dedektörler, manyetik kontaklar ve uzaktan kumanda frekans atlamalı iki yönlü iletişim ve AES128 şifreleme algoritması sayesinde dışarıdan müdahalelere karşı korumaya sahip. Bu sayede kötü niyetli kişilerin parazit oluşturarak alarm sistemini uzaktan devre dışı bırakmalarının önüne geçilmiş oluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dahua’dan yeni görüntülü interkom modelleri!
  • 20.04.2022 16:01

Dahua’dan yeni görüntülü interkom modelleri!

Markanın kullanıcılara sunduğu yeni görüntülü interkom modelleri farklı tipteki ...

Kablosuz alarm sistemleriyle evlerin güvenliği maksimuma çıkıyor!
  • 18.12.2021 16:36

Kablosuz alarm sistemleriyle evlerin güvenliği maksimuma çıkıyor!

Dünyanın önde gelen video merkezli IoT çözümleri sağlayıcılarından Dahua Technol ...