maritbet girişmaritbet
Grohe Spa ile banyonlar teknoloji ile kişiselleştirilecek!

Grohe Spa ile banyonlar teknoloji ile kişiselleştirilecek!

GROHE SPA® yeni fonksiyonlar, her tercihe uygun kişiselleştirilebilen seçenekler, eşsiz tasarımla bütünleşen teknolojisiyle bambaşka bir dünyanın kapılarını açıyor

GROHE SPA® yeni fonksiyonlar, her tercihe uygun kişiselleştirilebilen seçenekler, eşsiz tasarımla bütünleşen teknolojisiyle bambaşka bir dünyanın kapılarını açıyor

Premium banyolar dünyasındaki evrim devam ediyor. Çeşitli su terapileri ile vücutlarını ve zihinlerini şımartmak isteyenler, artık banyolarını kişisel bir spaya dönüştürmek için daha da fazla seçeneğe kavuşuyor. GROHE, daha rahatlatıcı ve keyifli bir su deneyimi için, GROHE SPA® yelpazesine bir dizi heyecan verici yeni ürün ekledi.

GROHE SPA®, hem banyonun şekline uyarlanabilen hem de kişisel tercih ve ihtiyaçlarınıza göre şekillendirilebilen, titizlikle kişiselleştirilmiş bir alan  oluşturarak banyonuzun potansiyelinin en üst düzeye çıkartılması anlamına geliyor. Mevcut alandan en iyi şekilde yararlanmak için, banyonun dört alana bölünmesi tavsiye ediliyor. Lavabo etrafındaki “hazırlık alanı” temizlenmek ve güne hazırlanmak için kullanılıyor. Buna karşılık, “yenilenme alanı”, vücudu tazeleyip canlandırmak için duşa odaklanıyor. Küvet ise, insanların vücutlarını ve zihinlerini rahatlatabilecekleri “rahatlama alanı”nın merkezini oluşturuyor. Yeterli alan olduğu takdirde, bir yatar koltuk veya şezlongun bulunduğu ek bir “dinlenme alanı” oluşturmak da iyi bir fikir. Bu alanları sunan bir banyo planı, evin tam ortasında, tüm duyulara hitap eden ve her an ve her durumda eşsiz deneyimler sunan kişisel bir ortam sağlıyor.

Akıcı biçimler

Hayalinizin banyosunu donatmak ve aksesuarlarla bezemek söz konusu olduğunda, GROHE SPA® hiçbir hayali cevapsız bırakmıyor. Bu noktada size düşen görev ise, tercih edeceğiniz tasarım tarzının seçilmesi oluyor. GROHE SPA® armatürler, banyonun tüm alanları için farklı tasarım biçimlerinde temin edilebilirken, ürün yelpazesinde yer alan birçok parça da şık ortamlar yaratmak üzere kombine edilebiliyor. GROHE bünyesindeki tasarım stüdyosu tarafından geliştirilen en son tasarım unsuru ise “daikare” adını taşıyor. Kare ve dairesel biçimleri bir araya getiren bu tasarım, akıcı feminen biçimleri net şekilde tanımlanmış maskülen kenarlar ile birleştiriyor. Bu biçim, modern bir tasarım yaratma arzusundan hiçbir taviz vermeden zamanın ötesine geçen estetiği nostaljik bir hava ile birleştiren yeni GROHE Grandera™ koleksiyonunun da temelini oluşturuyor. Klasikten çağdaşa uzanan geniş bir banyo dekoru yelpazesi ile kolaylıkla koordine edilebilen bu lüks seri, tüm banyo ve duş ürünlerinin yanı sıra uyumlu aksesuarları da kapsıyor.

Kişiselleştirilmiş ve son derece fonksiyonel çözümler

Hangi tasarım tercih edilirse edilsin, her banyoyu tamamlayacak uyumlu GROHE SPA® armatürleri de mevcut. Tezgah üzeri ürünlerden ankastre ürünlere, tek ve çift kumandalı bataryalardan, yerden banyo bataryalarına, mekanik ve dijital kontrol sağlanan ürünlerin farklı renk seçeneklerine kadar, GROHE SPA®'nın sunduğu çeşitlilik, tümüyle  kişiselleştirilmiş bir çözüm yaratmayı mümkün kılıyor.

Bu olanak, sadece bataryalar değil, duşlar için de sunuluyor. El duşları, yan duşlar, tepe duşları ve şelale akışlı çıkış uçları, duş setleri, termostatik bataryalı duş sistemleri, tam olarak kişiselleştirilmiş bir duş alanı yaratmak için seçebileceğiniz farklı opsiyonlardan sadece birkaçı. Çeşitlilik, GROHE Power&Soul® serisinin de merkezinde yer alıyor. Bu duş serisi, duş başlığının arkasında akış seçicisi sunuyor. Dört temel veya yedi karışık akış şeklinden birini seçerek, hava ile karışmış su damlalarını sizinle buluşturan rahatlatıcı bir duştan, vücudunuzun ve cildinizin canlanmasını sağlayan masaj terapisine geçmek için tek bir butona basmanız yeterli. Hareketli ve titreşimli akış sağlayan GROHE Bokoma Spray™ ise duş deneyiminizi hem görsel hem de duyusal bir şölene çeviriyor.

GROHE SPA® F-digital Deluxe kullanılarak, anın havasına uygun renkli ışıkların kullanıldığı Renk Terapisi'nden, hassas cilt temizliği için buharın kullanıldığı Su Terapisi'ne ve müzik veya doğal bir ses ambiyansı sunan Ses Terapisi'ne kadar kişiselleştirilmiş wellness terapileri yaratılabiliyor. Apple iPod Touch 4G bağlantısına sahip bir hoparlör yuvası, renkli ve kısılabilir LED ışıkları, müzik ve buhar yoğunluğu gibi tüm modül fonksiyonlarının GROHE SPA® uygulaması kullanılarak kolaylıkla kontrol edilebilmesine imkan veriyor.

Detaya olan tutku

Kokulu mum ve oda spreyleri, losyonlar, banyo tuzları ve sabunları, doğal süngerler ve vücut fırçaları, süper yumuşak havlular ve kabarık bornozlar olmadan özel bir spanın ne anlamı var? Bunlar ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak diğer doğal aksesuarlar GROHE SPA®'nın sunduğu keyif deneyimini tamamlıyor. Organik malzemelerden üretilen ve misket limonu, portakal, greyfurt, ylang-ylang ve sedir ağacından oluşan kokuya sahip vücut bakım ürünleri, bu eşsiz deneyime bir Aroma Terapi unsuru da ekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Grohe Spa, Body&Soul Building'ten banyoya farklı bakış açısı
  • 25.12.2013 15:47

Grohe Spa, Body&Soul Building'ten banyoya farklı bakış açısı

GROHE SPA, bu yeni banyo anlayışının banyo tasarımı ve banyo ekipmanlarını imm c ...

Rosewood Abu Dhabi Hotel GROHE SPA Atrio imzası taşıyor
  • 09.12.2013 14:01

Rosewood Abu Dhabi Hotel GROHE SPA Atrio imzası taşıyor

GROHE SPA® yelpazesinden seçilen, net hatları ve zarif formları ile kusursuz tas ...

GROHE Grandera ile klasik banyolarda tarz ve kalite bir arada
  • 07.11.2013 10:51

GROHE Grandera ile klasik banyolarda tarz ve kalite bir arada

GROHE Grandera yenilenen eski binalarda hoş atmosferler yaratılmasına yardımcı o ...

GROHE Grandera oteller için seçkin çözüm sunuyor!
  • 14.08.2013 12:19

GROHE Grandera oteller için seçkin çözüm sunuyor!

Dünyanın en iyi otelleri, misafirlerini seçkin bir ortamda ağırlamak için büyük ...

Grohe Spa ile banyonlar teknoloji ile kişiselleştirilecek!
  • 01.08.2013 12:34

Grohe Spa ile banyonlar teknoloji ile kişiselleştirilecek!

GROHE SPA® yeni fonksiyonlar, her tercihe uygun kişiselleştirilebilen seçenekler ...

GROHE SPA F-digital Deluxe ile tek tuşla evde SPA keyfi!
  • 09.07.2013 08:15

GROHE SPA F-digital Deluxe ile tek tuşla evde SPA keyfi!

GROHE SPA® F-digital Deluxe duş ürünleri ile banyonuz dokunmatik ekranlı panelle ...