maritbet girişmaritbet
GROHE Grandera ile klasik banyolarda tarz ve kalite bir arada

GROHE Grandera ile klasik banyolarda tarz ve kalite bir arada

GROHE Grandera yenilenen eski binalarda hoş atmosferler yaratılmasına yardımcı oluyor

Eski bir konutun yenilenmesi genellikle binanın karakteri ile daha uyumlu ve ideal tasarıma sahip cömert boyutlarda bir banyoya yer açmak için de bir fırsat sunar. GROHE'nin sunduğu bu plan örneği, 35 metre kareden az bir alanda yeni GROHE Grandera™ tasarımcı bataryalarını da içeren zarif ve lüks bir özel spanın nasıl oluşturulabileceğini gösteriyor.

Sürgülü bir kapı ile ebeveyn yatak odasından erişilebilen banyonun dekoru, yandaki odanın sahip olduğu zarif, samimi hissi burada da sürdürüyor. Her ne kadar parke zemin için sıcak bir ahşap tonu seçilmiş ola da, kum rengi duvarlar, duştaki doğal taş seramikler ile tam bir ahenk içinde. Soyut bir baskının bulunduğu yuvarlak siyah-beyaz halı ve puflu beyaz koltuk, etrafa konfor duygusunu yayarken ev sakinlerini, yaptıkları işi bırakıp rahatlamaya davet ediyor. Zarif hatlarıyla ayırt edilebilen küvet, yerden küvet bataryası ile tamamlanıyor. Bataryanın eğimli çıkış ucu banyonun modern-klasik ambiyansını da mükemmel şekilde vurguluyor. Küvetin yakınındaki bir cam yan sehpa mum veya vücut bakım ürünlerinin kolaylıkla erişilebilir olması için alan sağlıyor. Bu üç unsurun bileşimi odayı toparlıyor. 

Küvetin karşısındaki alan ise, iki tepe duşu ve termostatik duş bataryasının sağladığı sıcak yağmur duşunun tadının, iki kişi tarafından çıkarılabilmesi için yeterli alan sağlayan bir duş kabinini barındırıyor. Çerçevesiz bir cam bölme, duş alanına parlak ve havadar bir his kazandırıyor.

Çift lavabo, büyük bir aynanın hemen yanı başında duvarı kucaklarken, mermer tezgah üzerine oturan iki lavabo da bolca alan sunuyor. Arkadan aydınlatmalı aynalar camdan süzülen ışığın oyunlarını tamamlayarak odanın davetkar aydınlığını daha da pekiştiriyor. Lavaboların altındaki özel yapım duvara monte dolap ve raflar, çeşitli banyo gereçleri için bol yerin yanı sıra bunlara kolay erişim de sunuyor. Beyaz porselen aksesuarlar sıcak ahşap tonları ve parlak mermerden oluşan renk yelpazesini tamamlıyor.

Bu klasik banyonun zarafeti, banyonun tamamına yerleştirilen GROHE Grandera™ batarya ve aksesuarları ile daha da vurgulanıyor. Zamanının ötesine geçen estetiği ve üst düzey işçiliğe olan adanmışlığı ile, GROHE SPA®  yelpazesinin bu üst düzey serisi, giderek artan, banyoda lüks, kalite ve güzelliğe ulaşma arzusuna cevap veriyor. GROHE bu tasarımda, akıcı feminen formları maskülen kenarlar ile bir araya getiriyor. Batarya, aynı anda hem yuvarlak hem de köşeli hatları, ışık ve rengi yansıtan krom yüzeyi ile bir heykel gibi odanın merkezinde yer alıyor. Aynı tarz hissi, her duşu duyusal bir şölene dönüştüren GROHE Rainshower® Grandera™ tepe duşunda da yansıtılıyor. Lavaboların üzerinde, GROHE Grandera™ bataryaları beyaz porselen aksesuarlar ile mükemmel bir etkileşim sunuyor. Sabunluk ve fırçalıklardan oluşan bu özgün objeler aynı zamanda GROHE Grandera™ yelpazesinin de birer parçasını oluşturuyor ve en ince detayına kadar uyumlu bir dekoru mümkün kılıyor.

GROHE'nin yenilenen eski binalardaki banyolar için sunduğu plan, klasik ambiyansı en yüksek düzeylerde lüks ile birleştirmek isteyenlere ilham veriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

GROHE’den profesyoneller için yeni mobil uygulamalar
  • 21.11.2013 11:35

GROHE’den profesyoneller için yeni mobil uygulamalar

GROHE’nin profesyoneller için oluşturduğu websitesinin yeni mobil sürümü sayesi ...

GROHE Grandera ile klasik banyolarda tarz ve kalite bir arada
  • 07.11.2013 10:51

GROHE Grandera ile klasik banyolarda tarz ve kalite bir arada

GROHE Grandera yenilenen eski binalarda hoş atmosferler yaratılmasına yardımcı o ...

GROHE Grandera oteller için seçkin çözüm sunuyor!
  • 14.08.2013 12:19

GROHE Grandera oteller için seçkin çözüm sunuyor!

Dünyanın en iyi otelleri, misafirlerini seçkin bir ortamda ağırlamak için büyük ...

Grohe Spa ile banyonlar teknoloji ile kişiselleştirilecek!
  • 01.08.2013 12:34

Grohe Spa ile banyonlar teknoloji ile kişiselleştirilecek!

GROHE SPA® yeni fonksiyonlar, her tercihe uygun kişiselleştirilebilen seçenekler ...

GROHE’den yepyeni bir batarya koleksiyonu: Grandera!
  • 16.04.2013 15:18

GROHE’den yepyeni bir batarya koleksiyonu: Grandera!

GROHE, emsalsiz bir ürün çeşitliliğine sahip yepyeni bir batarya koleksiyonu sun ...

Grohe ile banyolarınıza küçük dokunuşlar
  • 22.03.2011 19:46

Grohe ile banyolarınıza küçük dokunuşlar

Banyonuzda ufak değişikliklerle yenilik yapmak istiyorsanız GROHE’nin farklı göm ...