maritbet girişmaritbet
GROHE Grandera oteller için seçkin çözüm sunuyor!

GROHE Grandera oteller için seçkin çözüm sunuyor!

Dünyanın en iyi otelleri, misafirlerini seçkin bir ortamda ağırlamak için büyük çaba harcarken onları kendi evinde gibi hissettirmek için dörtte üçü klasik ve zarif bir tarzı tercih ediyor. Bu tercih misafir banyoları için sunulan mükemmel ürün seçenekleriyle hayat bulurken, bu ürünlerde yapılan tercihler işletmenin kimliğini ortaya koyuyor

Dünyanın en iyi otelleri, misafirlerini seçkin bir ortamda ağırlamak için büyük çaba harcarken onları kendi evinde gibi hissettirmek için dörtte üçü klasik ve zarif bir tarzı tercih ediyor. Bu tercih misafir banyoları için sunulan mükemmel ürün seçenekleriyle hayat bulurken, bu ürünlerde yapılan tercihlerişletmenin kimliğini ortaya koyuyor. Birbirleri ile son derece uyumlu batarya, duş ve aksesuarlardan oluşan GROHE Grandera™ serisi Almanya'da üretilen yüksek kaliteli tasarım ürünleriyleeksiksiz bir portföy sunuyor.

Modern ve nostaljik unsurlar birarada

Uluslararası otellerdekioda ve süitlerin lüks ve zarif ortamının, banyo ve spa alanlarına da yansıtılarak, bu alanlar arasındaiyi dengelenmiş bir atmosfer yaratmanın öneminin farkındalar. Grohe seçkinotel işletmecileri ve misafirlerinin beklentilerini her yönüyle karşılamak için piyasanın üst segmentinde yer alacak yeni tasarım koleksiyonuna odaklandı. GROHE danışmanlarının uluslararası otel projelerinde edindiği deneyim, evrensel bir tasarım çıkmasını sağladı. Modern zamanın ruhunu nostaljik unsurlar ile, feminen formları maskülen kenarlar ile bir araya getiren bu tarz, çok geniş yelpazedeki iç dekorlara dakusursuz şekilde uyum sağlıyor. GROHE Grandera™'nın estetik güzelliği dünyanın her yerindeki otel misafirleri tarafından beğeniyle karşılanıyor.

Eşsiz otel konseptleri için çözümler

GROHE Grandera™, sadece eşsiz tasarım yaklaşımı ile değil, aynı zamanda geniş model çeşitliliği, krom ve krom/altın kaplama seçenekleri ile de lüks otellerin banyo ve spalarının içerisinde mümkün olan en yüksek esnekliği sağlıyor. Seri, tek kumandalı ve klasik çift kumandalılavabo bataryalarından, seramik tablalı banyo/duş bataryalarına, beş delikli tezgah üstü küvet bataryaları ve yere monte banyo bataryalarından termostatik bataryalara, tepe duşlarından el duşlarına kadar her şeyi içinde barındırıyor. Buna, yere ve duvara monte montaj seçenekleri sunan ürünlerin yanı sıra ankastre ve tezgah üzeri kurulum arasında seçim imkanı da ekleniyor. Farklı model ve tasarımlardan oluşan geniş çeşitlilik sayesinde, her tipteki otel banyosu mükemmel batarya ve donanımlar ile dizayn edilebiliyor.

Günümüzün her yerde bulunan cam aksesuarlara şık ve temizlenmesi kolay bir alternatif olarak beyaz seramik seçildi. Sıvı sabunluklardan duş raflarına kadar, proje profesyonelleri ve mimarlar tüm gerekli kalemleri tek bir kaynaktan temin edebilirken, belirli bir batarya yelpazesi ile uyumlu aksesuarlar bulmak için piyasayı köşe bucak aramaya gerek kalmıyor. Koleksiyondaki tüm ürünlerin GROHE Grandera™'nın tipik tasarım unsurlarını paylaşması sayesinde, uyumlu bir banyo dekoru yaratmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Uzun ömürlü kalite

Tasarımı, mühendisliği ve üretimi Almanya'da gerçekleştirilen GROHE Grandera™, GROHE “Made in Germany” damgasını taşıyor. Otel işletmecilerinin yüksek beklentileri, aynı zamanda bu ürünlerde kullanılan teknolojiler sayesindekarşılanıyor. GROHE EcoJoy® su deneyiminden taviz vermeksizin su ve enerji tasarrufu yapılmasını mümkün kılıyor. Bunun sonucunda da, bu ürünler uluslararası sürdürülebilirlik kılavuz ilkelerini karşılarken aynı zamanda günlük maliyetlerin de kontrol altında tutulmasına yardımcı oluyor. Tek kumandalı bataryalarda kullanılan GROHE SilkMove® kartuş teknolojisi kumanda kollarının doğru ve pürüzsüz şekilde çalışmasını sağlıyor.GROHE TurboStat®teknolojisi, sadece yanık riskine değil, aynı zamanda su basıncında meydana gelen değişiklikler yüzünden ortaya çıkan soğuk sürprizlere karşı da güvenilir koruma sağlıyor. GROHE StarLight®yüzeyleri çizilmeye ve kirlenmeye karşı koruyarak ışıltılarını uzun süre muhafaza etmelerine yardımcı oluyor. Son olarak ise, yeni geliştirilen GROHE Zero alaşımı, GROHE Grandera™ bataryalarının geleneksel bataryalara kıyasla yüzde 90 daha az kurşun içermesi ve korozyona karşı beş kat daha dayanıklı olması anlamına geliyor.

GROHE Grandera™, kusursuz bir kişisel dokunuşa sahip ortamlar yaratmak isteyen otel işletmecileri için mükemmel bir seçenek.

Kısaca GROHE hakkında
GROHE Group, Hemer'deki Grohe AG, Frankfurt'taki Joyou AG, (1 Temmuz 2011'den bu yana tam konsolide edilmiştir) ve GROHE'nin yabancı pazarlardaki iştiraklerinden oluşmaktadır.

Grohe AG, tek marka altında Avrupa'nın en büyük ve dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımları sağlayıcısıdır. GROHE, sıhhi tesisat ürün ve sistemlerinde global bir marka olarak, “Pure Freude an Wasser” (Sudan Gelen Saf Keyif) mottosu altında ürünler sunabilmek için kalite, teknoloji, tasarım ve sürdürülebilirlikten oluşan marka değerlerinden güç almaktadır.

GROHE Group'un dünya çapında 9.000 civarında çalışanı bulunmaktadır. GROHE'nin Almanya'daki çalışan sayısı yaklaşık olarak 2.300'dür. 2012 yılında, GROHE Group 1.405 milyon € tutarında konsolide satış rakamına ulaşmıştır. 

GROHE'nin, Portekiz, Tayland ve Kanada'da olmak üzere üçü Almanya'nın dışında faaliyet gösteren altı üretim tesisi bulunmaktadır. Şirket, satışlarının yüzde 85'ünü Almanya dışında gerçekleştirmektedir. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!
  • 26.08.2021 11:19

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!

GROHE’nin ilk 2’si 1 arada hibrit bataryası, tek kumandalı bataryanın avantajlar ...

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!
  • 10.06.2021 11:46

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!

Kolay montaj ve akıllı özellikler ile fonksiyonel çok yönlü bir ürün olan GROHE ...

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor
  • 15.04.2021 11:57

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor

GROHE, pandemiye rağmen sektör profesyonelleri, son tüketiciler ve öğrencilerle ...

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı
  • 20.03.2021 16:11

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı

LIXIL, bünyesinde bulunan GROHE markasının “GROHE X” dijital deneyim merkezini t ...

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor
  • 23.02.2021 07:30

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor

GROHE Baulines batarya portföyü, yeni ve modern tasarımına ek olarak daha fazla ...

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi
  • 07.02.2021 09:15

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi

GROHE X, etkileşim kurmanın yeni yollarını sunuyor. Ziyaretçiler, özel destek al ...