maritbet girişmaritbet
Rosewood Abu Dhabi Hotel GROHE SPA Atrio imzası taşıyor

Rosewood Abu Dhabi Hotel GROHE SPA Atrio imzası taşıyor

GROHE SPA® yelpazesinden seçilen, net hatları ve zarif formları ile kusursuz tasarımı yansıtan Atrio bataryalar ile tamamlanıyor

Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkentindeki beş yıldızlı Rosewood Abu Dhabi Hotel'in sunduğu lüks, GROHE SPA® yelpazesinden seçilen, net hatları ve zarif formları ile kusursuz tasarımı yansıtan Atrio bataryalar ile tamamlanıyor. Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Rosewood Abu Dhabi Hotel, bir Arap sarayının sahip olduğu tarz ve lüksü yansıtıyor. Mayıs 2013'teki açılan bu hotel ile BAE'ye ilk defa giren Rosewood markası dünya çapında tanınmış bu otel zincirinin başarı hikayesini bu bölgeye de taşımış oldu. Kompleks, ayırt edici mimarisi ve özel tasarımı, dokuz adet birinci sınıf restoran ve barının yanı sıra eşsiz “Sense” spası ile de misafirleri yeni deneyimleri keşfetmeye ve muazzam bir tarz ile rahatlamaya davet ediyor. Misafir odaları, banyolar ve spalar otelin genel estetiği ile uyumlu, kusursuz bir tasarıma sahip. Otelin dikkatlice biçimlendirilmiş ambiyansını, net hatları ve zarif formları ile GROHE SPA® yelpazesinden Atrio bataryalar tamamlıyor.
Kara, deniz, çöl ve gökyüzünün buluştuğu yer
Rosewood Abu Dhabi, şehir merkezinin kuzeydoğusundaki Al Maryah Adası'nda yeni borsa binasının karşısındaki ünlü Sowwah Meydanı'nda yer alıyor. 145 metre yüksekliğindeki hotel, Basra Körfezi'nin ve BAE'nin başkenti Abu Dhabi'nin etkileyici manzarasını gözler önüne seriyor. Handel Architects tarafından tasarlanan modern ve zarif binanın, kara ve deniz, çöl ve gökyüzünün buluşmasını temsil eden eğrisel şekli hemen dikkati çekiyor. Kulenin tamamını sarmalayan yansıtıcı cam, gündüz sunduğu pırıltı ve geceleri sahip olduğu ışıltı yüzünden seçildi. Kulenin hakim varlığı, geniş pencereleri ve geceleri kullanılan neon lambaları ile daha da geliştiriliyor. Lobi, etkinlik odaları, restoranlar, spor salonu ve spanın bulunduğu alt katlar, ince kule için bir podyum vazifesi görüyor. Bu podyumun çatısı havuz ve barı ile bir güneşlenme güvertesi sunarken çeşitli modern yapılar ise büyük açık havuzun etrafında gölge yaratıyor.
Sıcak, samimi atmosfer
Hotelin iç tasarımı, geleneksel Ortadoğu yaşam tarzını modern hatlar katarak yeniden yorumluyor. BBG-BBGM tarafından tasarlanan dekor, bölgesel kültürün çeşitli yönlerini alarak bunları, Arap Denizi'nin beyaz kumsalları ve billur gibi mavi suları bağlamına oturtuyor. Sıcak tonlar ve şık malzemeler rahat mobilyalar ile yan yana getiriliyor, akıcı kumaşlar yerel pazar yerinin atmosferini anımsatırken çağdaş tarzı da geleneksel çağrışımlar ile harmanlıyor. Hotelin ziyaretçileri 34 kata yayılmış toplam 189 geniş oda ve süitte misafir ediliyor. Rahat ve sofistike bir ev tarzında dekore edilen odalarda sıcak renk paletleri, taş, ahşap ve cam gibi doğal malzemeler ile birleştirilirken, ustalıkla kurulan bu dengeyi korumak için de ayırt edici deri, ipek ve pamuk dokular eklendi. Rahatlık ve konfor, sıcaklık, ışıklandırma ve perdelerin iPad ile dokunmatik kontrolü gibi yüksek teknolojili donanımlar ile en üst seviyeye çıkartılıyor.
Misafirler düşünülerek seçildi
Çift lavabo, bir yağmur duşu ve etkileyici yerden küvet ile donatılan ferah banyolarda ise hiçbir şeyin eksikliği hissedilmiyor. Proje tasarımcısı bataryaları seçmek için Almanya'ya giderek Grohe AG'nin Tasarımdan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Paul Flowers ile buluştu. Birlikte, yeni otelin eşsiz tarzını tamamlayacak ideal bataryaları aradılar. Bu çalışmanın sonucunda, yeniden yorumladığı klasik silindir formlar ile zamanın ötesine geçen bir batarya yelpazesi olan Atrio'yu seçtiler. Yerden küvetlerin de aralarında bulunduğu akla gelebilecek her türlü tesisata uygun seçenekleri içinde barındıran GROHE SPA® koleksiyonu hotel için mükemmel bir seçim. Koleksiyon, son derece zarif bir tasarıma sahip olmasının yanı sıra, yoğun kullanım koşullarında uzun hizmet ömrü boyunca zahmetsiz su kontrolü için GROHE SilkMove® gibi bir dizi yenilikçi teknolojiyi de içinde barındırıyor. Koleksiyon, bataryaları kirlenme ve çizilmeye karşı özellikle dayanıklı hale getirerek pırıltılarını yıllar boyu korumalarını sağlayan GROHE StarLight® kaplama özelliğine de sahip bulunuyor. 
Eşsiz spa deneyimi
Misafirler bu seçkin Atrio bataryaları sadece odalarında değil, aynı zamanda hoteldeki en yüksek hizmet standartlarını yansıtan Rosewood spa “Sense”de de keşfedecekler. Lüks ve huzurun hakim olduğu zarif atmosferi ile, bu spa, ziyaretçileri şımartan kapsamlı terapi ve tedavi yelpazesinin yanı sıra, jakuzi, sauna ve renk terapili buhar odasının kullanımını da sunuyor. Dünyanın dört bir yanından gelen şifa sanatlarında ustalaşmış uluslararası pratisyenler, yerel güzellik ve sıhhat malzemeleri ile misafirlerini şımartmaya hazır. Eksiksiz hizmet veren dokuz adet tedavi odası modern ekipmanları hoş bir atmosfer ile bir araya getiriyor. Nötr renkler, kıvrımlı beyaz deri kanepeler ve mor şezlonglar misafirleri rahatlamaya davet ediyor. Geleneksel hamam ise güneş ve denize bir diğer gönderme ile pırıl pırıl mozaik taşları ve ahşap heykellerle bezenmiş iki odada gerçekleştiriliyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Müteahhitler, BAE ziyareti sonrası sektörel açıdan umutlu!
  • 18.02.2022 09:15

Müteahhitler, BAE ziyareti sonrası sektörel açıdan umutlu!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ...

Dubai'deki Burj Khalifa'ya Türk bayrağı yansıtıldı
  • 14.02.2022 10:38

Dubai'deki Burj Khalifa'ya Türk bayrağı yansıtıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın BAE ziyareti öncesi, Burj Khalifa'ya Türk bayrağı yansı ...

Türk gayrimenkul yatırımcıları Dubai’de yatırım turuna çıktı
  • 18.01.2022 16:37

Türk gayrimenkul yatırımcıları Dubai’de yatırım turuna çıktı

Türkiye’de yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında ...

Burc Halife'yi inşa eden şirket iflasını istedi
  • 23.03.2021 16:36

Burc Halife'yi inşa eden şirket iflasını istedi

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) dünyaca ünlü gökdelen projesi Burc Halife'yi ...

BAE lideri Londra'da emlak imparatoru çıktı
  • 20.10.2020 09:31

BAE lideri Londra'da emlak imparatoru çıktı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) devlet başkanı Halife Bin Zayid el-Nehyan´ın İng ...

Burç Halife’nin pabucu dama atılacak
  • 12.04.2016 09:30

Burç Halife’nin pabucu dama atılacak

Birleşik Arap Emirlikleri’ne bağlı 7 Emirlik’ten biri olan Dubai’nin simgelerind ...