maritbet girişmaritbet
Grohe’den kişiselleştirilebilen duş deneyimi...

Grohe’den kişiselleştirilebilen duş deneyimi...

GROHE Tailor-made showering – kişişelleştirilmiş duş ile hayalinizdeki duş alanını oluşturmanıza olanak veriyor

Hiçbir şey kişinin ihtiyaçlarını kumaşı, rengi ve kesimi ile ısmarlama bir takım elbise kadar iyi karşılayamaz. Peki aynı konsept neden bir duşa uygulanmasın? Baştan aşağı kişiye özel duşlar, teknolojiler ve tasarımlar ile donatılmış bir duş alanı hayal edin. GROHE Tailor-Made Showering işte tam olarak bunu sunuyor. Artık herkes GROHE tarafından oluşturulan bu eşsiz ürün yelpazesinden istediği ürünleri seçerek hayallerinin duşunu gerçeğe dönüştürebilecek. GROHE, farklı boyutlardaki üç paket ile kusursuz uyum ve planlama sunuluyor. Duş, bir süreliğine de olsa tamamen kendimize odaklanarak günlük yaşamın stresini unutabileceğimiz ve vücudumuzu şımartabileceğimiz özel bir yer. Ancak hepimizin ihtiyaçları da farklı ve değişik kişisel tercihlerimiz var. GROHE Tailor-Made Showering, işte tam da bu farklılıkları karşılıyor ve herkesin kendi kişiselleştirilmiş duşunu yapılandırmasına olanak veriyor. Tek yapmanız gereken, Temel, Konfor ve Premium çözümlerden birini seçip ardından da istediğiniz ürünleri belirlemek. Üç farklı çözümün de temelinde yatan ortak konsept, montaj ve maliyetler konusunda kesin bir planlama yapmanızın mümkün olması. 

“Tepe duşundan el duşuna” ürün çeşitliliği

Tepe duşlarından, ankastre tepe duşlarına, el duşları veya şelale akışlı çıkış uçlarına kadar her şey mümkün. Kişisel tercih ve ihtiyaçlar doğrultusunda düzenlenebilecek en sevdiğiniz duş seçeneklerinde hiçbir sınırlama yok. GROHE TurboStat® teknolojisine sahip bir termostatik batarya, her duş kurulumu için akıllı bir alternatif çözüm sunuyor. Bu teknoloji, su debisindeki dalgalanmalarından kaynaklanan, beklenmeyen sıcak ve soğuk sürprizlere karşı güvenilir bir koruma sağlıyor, duşunuz süresince su sıcaklığını sabilteyerek, güvenli ve konforlu duş deneyiminizi güvence altına alıyor.

Kişiselleştirilmiş spa deneyimleri

Özel duşunuzu tasarlarken yapacağınız bir başka seçim ise, mekanik ve dijital su kontrollerinden birini tercih etmek. Dijital su kontrolü, örneğin, daha duşa adımınızı atmadan suyun tercih ettiğiniz sıcaklığa ısıtılmasına imkan veriyor. Sistem, en çok tercih ettiğiniz su akışı ve su sıcaklık ayarlarını da kolaylıkla hafızasına alabiliyor. Dijital teknoloji aynı zamanda duş deneyiminize duyusal eklemenize de yardımcı oluyor. Dışarıdaki hoparlör sayesinde, iPod Touch 4G'den aktarılan en sevdiğiniz şarkılar duş alanı içinde çalınabilirken, LED ışıklar ise duşu renkli ışıklarla aydınlatıyor ve hoş bir buhar cildinizi arındırarak nemlendiriyor. 

Tüm zevkler için tasarım

İster mekanik veya dijital olsun, ister tezgah üstü veya ankastre, isterse de Temel veya Premium paket, tüm çözümler için farklı tarzlar mevcut. Yuvarlaktan, köşeliye ve klasikten moderne kadar tüm tasarım seçenekleri sunuluyor. Tüm ürünler kombinlenebildiğinden yapılandırılmaları da kolay. GROHE ayrıca havluluklar,diş fırçalıkları gibi duş kurulumunun tarzını tüm banyoya yayan uyumlu aksesuarlar da sunuyor.

Kendinizi iyi hissedeceğiniz alanı tasarlayın

GROHE Tailor-Made Showering kendi duşunuzu tasarlamayı da kolaylaştırıyor. Mevcut alan ve bütçenin yanı sıra renovasyonun kapsamına da bağlı olarak, kullanışlı Temel çözüm, çok yönlü Konfor çözümü ve lüks Premium çözüm arasından istediğinizi seçebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!
  • 26.08.2021 11:19

Yeni GROHE Eurosmart: Bir ikon yeniden şekilleniyor!

GROHE’nin ilk 2’si 1 arada hibrit bataryası, tek kumandalı bataryanın avantajlar ...

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!
  • 10.06.2021 11:46

GROHE Baulines Kitchen ile mutfaklar artık daha sade!

Kolay montaj ve akıllı özellikler ile fonksiyonel çok yönlü bir ürün olan GROHE ...

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor
  • 15.04.2021 11:57

GROHE sektör profesyonelleri ve tüketicilerle buluşuyor

GROHE, pandemiye rağmen sektör profesyonelleri, son tüketiciler ve öğrencilerle ...

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı
  • 20.03.2021 16:11

LIXIL, GROHE X dijital deneyim platformunu tanıttı

LIXIL, bünyesinde bulunan GROHE markasının “GROHE X” dijital deneyim merkezini t ...

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor
  • 23.02.2021 07:30

Grohe Baulines akıllı bataryayı banyonuza getiriyor

GROHE Baulines batarya portföyü, yeni ve modern tasarımına ek olarak daha fazla ...

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi
  • 07.02.2021 09:15

Grohe, dijital deneyim merkezi Grohe X'i hayata geçirdi

GROHE X, etkileşim kurmanın yeni yollarını sunuyor. Ziyaretçiler, özel destek al ...