maritbet girişmaritbet
Arçelik’ten bayram için derin dondurucu seçenekleri!

Arçelik’ten bayram için derin dondurucu seçenekleri!

Kurban Bayramı ve sonrasında etlerin en hijyenik ortamda ve uzun süre saklanabilmesi için Arçelik derin dondurucu seçenekleri sunuyor

Kurban Bayramı ve sonrasında etlerin en hijyenik ortamda ve uzun süre saklanabilmesi için Arçelik derin dondurucu seçenekleri sunuyor. Arçelik 2315 A+ derin dondurucu Joker özelliği sayesinde ister soğutucu ister dondurucu olarak kullanılabiliyor. A+++ enerji sınıfında bulunan 2537 derin dondurucu ise sınıfının en verimli ürünü olma özelliğini taşıyor.

Arçelik 2315 A+ derin dondurucu

Arçelik Kurban Bayramı'nda ve sonrasında yiyeceklerin bozulmadan uzun süre taze kalması için mükemmel bir seçenek sunuyor. A+ enerji sınıfında bulunan ve A sınıfına göre %20 daha az elektrik tüketen üstten kapaklı Arçelik 2315 A+ derin dondurucu 315 litre hacme sahip.

Joker özelliği sayesinde ister soğutucu ister dondurucu olarak kullanılabilen Arçelik derin dondurucunun üzerinde bulunan ayar butonu ile istenen özellik seçilebiliyor. Yiyeceklerin daha sağlıklı ve taze kalabileceği hijyen ortamını sağlayan derin dondurucu 15 kilogram dondurma kapasitesine sahip. 2 adet dondurucu sepeti bulunan ürün son derece sessiz çalışarak varlığını unutturuyor.

Ürün fiyatı - 1279 TL

Arçelik 2537 A+++ derin dondurucu

Arçelik'in sunduğu diğer bir seçenek ise 2537 derin dondurucu. Türkiyenin ilk ve tek A+++ enerji seviyeli derin dondurucusu olan 2537 derin dondurucu, 232 lt hacme sahip ve sınıfının en verimli derin dondurucusu olma özelliğini taşıyor. Arçelik 2537 derin dondurucu, üstten kapaklı olması dolayısıyla da son derece pratik. 

Ürünün kapağı ile gövdesini birleştiren contadaki antibakteriyel katkı maddesi, conta yüzeyinde bakterilerin üremesini ve küf oluşumunu engelleyerek yiyeceklerin daha sağlıklı ve taze kalabileceği hijyen ortamını  sağlıyor. Saklama sepeti ve hızlı dondurma özelliği bulunan ürün, geniş iç hacmi, iç aydınlatma sistemi  gibi özellikleriyle de dikkat çekiyor. 67 saat sıcaklık yükselme süresi bulunan üründe elektrik kesilmesi durumunda yiyecekler dondurucuda 2,5 gün bozulmadan muhafaza edilebiliyor. Arçelik 2537 derin dondurucu aynı zamanda -15C ortam sıcaklığında bile problemsiz çalışma, 24 saatte 15 kg dondurma kapasitesi, 38 dBA ses seviyesi ile sessiz çalışma gibi özellikleri ile de öne çıkıyor.

Ürün fiyatı - 1519 TL

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kurban Bayramımız Mübarek Olsun
  • 08.07.2022 23:24

Kurban Bayramımız Mübarek Olsun

Emlaktasondakika.com ailesi olarak Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırl ...

Kurban Bayramı nedeniyle YHT'lerde 51 bin kişilik kapasite artışı yapıldı
  • 22.06.2022 11:35

Kurban Bayramı nedeniyle YHT'lerde 51 bin kişilik kapasite artışı yapıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Kurban Bayramı için yüksek hızlı tren (YHT) hatl ...

Arçelik, World Retail Awards’ta dünyanın en iyisi seçildi
  • 06.10.2021 16:17

Arçelik, World Retail Awards’ta dünyanın en iyisi seçildi

Arçelik, alanında en prestijli ödüllerden olan World Retail Awards’ta (Dünya Per ...

Arçelik, ev ve iş yerlerini güneş enerjisi ile tanıştırıyor
  • 16.09.2021 15:45

Arçelik, ev ve iş yerlerini güneş enerjisi ile tanıştırıyor

Arçelik “Gelecek için Güvenilir Yatırım” sloganı ile solar panellerde en son tek ...