maritbet girişmaritbet
Bianca Boya sektörde yepyeni bir pazar oluşturdu

Bianca Boya sektörde yepyeni bir pazar oluşturdu

Bianca Boya Kurucu Ortağı Veysel Feyzoğlu, eşyalarını boyayarak yenileyen kadınların Bianca Stella Boya kullanıcı grubu ile amatörce başlayıp, profesyonelliğe uzanan bir dönüşüm içerisinde olduğunu belirtti. 

Feyzoğlu, artık yeni bir iş kolu ortaya çıktığını ve 2023 yılında 5.000 yeni uygulamacı kadın kullanıcıya ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Dönüşüm boyalarıyla boya sektöründe yepyeni bir pazar oluştu

Pandeminin dönüşümün öncüsü olduğunu vurgulayan Feyzoğlu “Eşyaların değişmesi yerine dönüşüm başladı. Duvarları, eşyaları boyayalım derken dönüşüm vazgeçilmez oldu. Hayat normale döndü ama enflasyon arttıkça dönüşüm boyalarına talep daha çok arttı ve dayanıklılık ön plana çıktı. Dönüşüm boyalarıyla boya sektöründe yepyeni bir pazar ortaya çıkmış oldu. Mutfak, banyo veya mobilyalarda değişim istendiğinde çok fazla maliyetli olduğu için, dönüşüm boyaları çözüm oldu. Dönüşüm boyaları boya ile yenilemeye göre en az 8-10 kat arasında bir maliyet avantajı sunuyor. Öte yandan sosyal medyadaki paylaşımlar da herkese bir fikir verdi. Neyin nasıl yapıldığına dair paylaşımlar, renk önerileriyle birlikte pazar daha da büyüdü. Bu kaliteyi başaramayan markalar da çok çabuk pazardan düştü çünkü sosyal medya çok etkin.” dedi.

Fezyoğlu, “Bu yıl birçok seminer verdik, eğitimlerimizde teknik bilgiler uygulamalı olarak sunuluyor, bu eğitimler içerisinden 350 kadına sertifika verdik. 2023 yılı için ise hedefimiz 5 bin kadına ulaşmak. Eğitimli uygulamacı kadınlar dönüştürdükleri ürünleri ve boyalarımızı kendi sosyal medya hesaplarında paylaştı. Her bölgeden kadın kullanıcılar anlaştıkları müşterilerin evlerinde boyama hizmeti vermeye başladı. Sektörde olmayan bir uygulamaydı. Yepyeni bir kullanıcı grubu ve iş kolu ortaya çıktı. Kadınların paylaşım yaptıkları ürünleri ve önerilerini kendi sayfamızda da paylaşıyoruz. Eskiden boya deyince akla usta gelirdi, dönüşüm boyalarıyla birlikte artık kadınlar akla geliyor.” şeklinde konuştu.

Feyzoğlu ayrıca dönüşüm boyalarının satışının e-ticaret ve zincir yapı marketler kanalıyla tüm Türkiye’ye yayıldığını, 1200 alt bayileri olduğunu sözlerine ekledi.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bianca Boya ile banyolarda yeni nesil dönüşüm başladı!
  • 21.01.2023 02:28

Bianca Boya ile banyolarda yeni nesil dönüşüm başladı!

Evlerdeki yaşam alanlarında farklılığa ihtiyaç duyulan alanlardan biri de banyol ...

Bianca Boya sektörde yepyeni bir pazar oluşturdu
  • 14.11.2022 16:31

Bianca Boya sektörde yepyeni bir pazar oluşturdu

Bianca Boya Kurucu Ortağı Veysel Feyzoğlu, eşyalarını boyayarak yenileyen kadınl ...