maritbet girişmaritbet
Bianca Boya ile banyolarda yeni nesil dönüşüm başladı!

Bianca Boya ile banyolarda yeni nesil dönüşüm başladı!

Evlerdeki yaşam alanlarında farklılığa ihtiyaç duyulan alanlardan biri de banyolar. Eski görünümünden kurtarıp yepyeni bir görsellik gerçekleştirmek güzel olsa da maliyetler çok fazla arttı. 

Yeni nesil dönüşüm boyaları hem maliyetten tasarruf sağlıyor hem de banyo ve seramiklere yepyeni bir görünüm kazandırıyor. 

Bianca Boya Kurucu Ortağı Veysel Feyzoğlu, yeni nesil dönüşüm boyalarıyla banyo fayans, seramik ve banyo dolaplarının boyanarak yenilebildiğini belirterek, “Eşyaların değişmesi yerine artık dönüşüm başladı. Mutfak, banyo veya mobilyalarda değişim istendiğinde çok fazla maliyetli olduğu için, yeni nesil dönüşüm boyaları çözüm oldu. Yeni nesil dönüşüm boyaları ile boyamak yenilemeye göre en az 8-10 kat arasında bir maliyet avantajı sunuyor. 

Yeni nesil dönüşüm boyası Bianca Stella’yı tüketicilerin hizmetine sunduklarını belirten Feyzoğlu, banyolarda yeni nesil dönüşüm boyalarının kullanımı ve özellikleri hakkında da şu bilgileri verdi:

Banyoda boyanacak alanlar öncelikler çok iyi temizlenmeli

“Boya uygulamasından önce yapılması gereken en önemli hazırlık aşaması temizliktir. Banyoda uygulama yapılacak yüzeyler her türlü toz, kir ve yağdan arındırılmalı, gerekli durumlarda zımpara yapılmalıdır. Bu aşamayı sirke kullanarak da tamamlayabilirsiniz. Boya yapılacak yüzeylerde oynayan, kalkan, kabaran bir parça varsa onarılmalı, kaplama varsa ve sağlam değilse kaplamının sökülmesi daha iyi sonuç alınmasını sağlayacaktır. Yağlı, silikonlu ve kalıntı bulunan bölgelere boya tutunamayacağı için mutlaka kimyasal temizleyiciler ile yüzey temizlenmeli ve gerekli durumlarda yağ sökücü kullanılmalıdır. İyi temizlenmeyen alanlarda boya tutunamayacağı için sorunlu bölge temizlendikten ve kurutulduktan sonra uygulamanın tekrarlanması gerekir. 

İlk uygulamada 2-3 saat, sonrasında 1 gün beklenmeli

Temizlik yapıldıktan sonra ortamın tamamen kuru olduğundan emin olunmalıdır. Gerekirse bir kurutucu ile yüzey kurutulmalıdır. Bianca Stella’nın 1 litresi ile 10-12 m2 alanı çift kat boyayabilirsiniz.  Yüzeyde en iyi sonucu veren kadife vernik rulo ve rulonun ulaşamadığı dar ve çıkıntılı alanlarda ipek fırça yardımıyla birinci kat uygulamasını tamamlanmalı. Boyayı yüzeye uygun oranda yedirmek ve kuruyan noktalarda tekrar fırça ve rulo darbesi yapmamaya özen göstermek önemli bir püf noktası olarak öne çıkıyor.  Bu işlemler yapıldıktan sonra uygun hava koşullarında 2-3 saat sonra ikinci kat uygulamasına geçilebilir.  İkinci kat işleminden bir gün sonra banyo dikkatlice kullanılmaya başlanabilir. 7 gün sonra ise kimyasal temizleyici ile normal kullanıma geçilebilir. Yüzeyde ilk 7 gün su birikmesine izin verilmemeli, darbelere karşı korunmalıdır. Islanan alan kuru bir bez ya da kağıt havlu ile kurulanmalıdır. Darbelere karşı korunmalı, yüzeye ağır eşya koymamalı, itme ve çekme yapılmamalıdır.”

Feyzoğlu ayrıca, “Boyanmaz” denilen her yüzeyin rahatça boyanabileceğini ve Bianca Stella ile seramikler, fayanslar, mutfak tezgâhları, mobilyalar, banyolar vb. yüzeylerin, astar ve zımpara olmaksızın boyanabilir hale geldiğini ifade etti ve sloganımızın “her yeri her şeyi boya” olduğunu belirtti. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bianca Boya ile banyolarda yeni nesil dönüşüm başladı!
  • 21.01.2023 02:28

Bianca Boya ile banyolarda yeni nesil dönüşüm başladı!

Evlerdeki yaşam alanlarında farklılığa ihtiyaç duyulan alanlardan biri de banyol ...

Bianca Boya sektörde yepyeni bir pazar oluşturdu
  • 14.11.2022 16:31

Bianca Boya sektörde yepyeni bir pazar oluşturdu

Bianca Boya Kurucu Ortağı Veysel Feyzoğlu, eşyalarını boyayarak yenileyen kadınl ...