maritbet girişmaritbet
Beylikdüzü Autopia AVM’nin ünü Avrupa’ya taştı

Beylikdüzü Autopia AVM’nin ünü Avrupa’ya taştı

Avrupa’nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olan AUTOPIA yurtdışında da otomotiv sektörünün gündemini belirlemeye başladı



Keleşoğlu İnşaat ve Gül İnşaat sahip oldukları 30 yıllık sektör deneyimi ve başarılı projelere imza atma geleneğini, Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olan Autopia Beylikdüzü ile devam ettiriyor.

Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olan Autopia Beylikdüzü yurtdışında da otomotiv sektörünün gündemini belirlemeye başladı. Almanya'nın yüksek tirajlı basın kuruluşlarının başında gelen Bild, yayınlarında Autopia AVM'ye geniş yer ayırdı. Hem Avrupa'nın en büyük otomobil alışveriş merkezi olan hem de Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezi olma özelliğine sahip olan Beylikdüzü Autopia AVM ile ilgili detaylı bilgilere yer verilen haberde, konseptin otomotiv piyasasına yeni bir bakış açısı getirdiğinden bahsedilirken, dünya da bir benzeri olmayan otomobil alışveriş merkezi ve üzerinde bulunan test pistinin heyecan verici olduğu ön plana çıkartılıyor.  
 
Otomotiv dünyasının kalbi Autopia AVM'de atacak
Adeta 365 gün devam eden bir otomobil fuarı olarak tasarlanan, toplam 150 milyon dolarlık bir yatırımla,117.000 metrekare satılabilinir ve kiralanabilinir alana sahip olan Autopia Beylikdüzü, 470 adet mağazası ile yılda 6 milyon ziyaretçi hedefliyor. Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezi olan Beylikdüzü Autopia AVM projesi ile otomobil dünyasının geleceği yeniden şekilleniyor.
 
Otomobil ile ilgili akla gelen her türlü detayın düşünülerek tasarlandığı Autopia Beylikdüzü'nde, ziyaretçiler ilgilendikleri aracı yakından inceleme fırsatı bulurken, Türkiye'de bir ilk olan ve alışveriş merkezinin üzerinde bulunan test sürüş pistinde satın almak istedikleri araçları isterlerse Autopia'nın dışına çıkmadan test edebilecek.
Üç stadyum büyüklüğünde bir alana inşa edilen Beylikdüzü Autopia projesinin içinde yer alan, her zevke ve bütçeye uygun birinci ve ikinci el otomobil galerine ziyaretçiler kendi araçları ve özel buggy'ler ile rahatça ulaşabilecek.
 
Otomobil alım satımı dışında otomobil müzayedelerine ve yeni modellerin lansmanlarına da ev sahipliği yapacak olan Autopia Beylikdüzü projesinde yer alan yetkili otomobil servisleri, sigorta, araç alım-satım şirketleri ve bankalar ile ziyaretçiler işlemlerini Beylikdüzü Autopia AVM'nin dışına çıkmadan hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek.
Pek çok metrekare alternatifi sayesinde farklı mağaza seçenekleri ile özel çözümler sunan ve 2012 başında hizmete girecek olan Autopia Beylikdüzü'nde otomobil yedek parça, aksesuar ve tuning mağazalarında otomobil ile ilgili olan herşeyin yanısıra sadece otomobil tutkunları değil, motosiklet, deniz araçları, bisiklet, akülü araçlar ve maket uçak meraklıları da düşünüldü. Ayrıca geleceğin otomobil dünyası Beylikdüzü Autopia projesinde yer alan kafeler, restoranlar, çocuk ve eğlence alanları, sinema, tiyatro salonlarında keyifli zaman geçirebilecek.
 


Autopia Beylikdüzü iletişim bilgileri
Web: www.autopia.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 0 212 853 33 13

  • Etiketler:

Yorum Yaz