maritbet girişmaritbet
Konut alırken en önemli kriter: güvenli yaşam!

Konut alırken en önemli kriter: güvenli yaşam!

“Şehir içinde koca bir şehir” konseptinde tasarlanan ve 4 binin üzerinde nüfus barındıracak Mebuskent’te yaşam seneye “güvenle” başlıyor.

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: Mebuskent'in konut ve site tasarımı, tamamen güvenli bir yaşam sunan konsept anlayışıyla kurgulandı.”

Aymor Grup'un Batıkent Karacakaya bölgesinde, “şehir içinde koca bir şehir” konseptinde gerçekleştirdiği ve 4-5 bin kişilik nüfusu barındıracak Mebuskent, özel güvenlik tedbirleri ve seçkin komşuları ile büyük şehirlerin korkulu rüyası olan etkenlerden uzak bir yaşam sunuyor. 

mebuskent

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, doğanın içinde yeni bir yaşam alanı kurarken aslında yeni bir yaşam biçimi de oluşturduklarını ve önceliklerinin başında da güvenlik unsurunun geldiğini bildirdi. Sıfırdan yeni yaşamı kurgularken seçkin komşularla, çocukların güvenle büyüyeceği bir yaşam alanı olmasına özen gösterdiklerini söyleyen Ayhan, “ Yaşadığınız alanı seçseniz de komşularınızı seçme şansınız olmuyor. Burada sıfırdan bir yaşam oluşturuyoruz. Konut alan kişiler yakınlarını, arkadaşlarını da getirerek ev sahibi yapıyor. Seçkin, aile kültürünü ve komşuluk ilişkilerini çok önemseyen kişiler ev alıyor. Sıcak, güvenli bir kent hayata geçiriyoruz aslında… Fiziki özelliklerini de en üst düzey güvenlik tedbirleriyle donatarak oluşturuyoruz. 4 metrelik duvarla çevrili Mebuskent'in dört bir yanı kameralarla donatılmış, çocukların güvenle sokağa çıkacağı ve ebeveynlerin huzur duyacağı bir yaşam sunacağız.” diye konuştu. 

Mebuskent'in güvenli yaşamın yeni adresi olacağının altını çizen Ayhan, yeni yaşam tarzı ile ilgili bilgiler vererek şunları söyledi:
“Mebuskent'in özgün mimarisi; sakinlerinin sık sık bir araya gelerek kaynaşmasını sağlayacak ortak alanlar ve buralarda gerçekleşecek sosyal faaliyetlerinin çokluğu ve çeşitliliği ile komşuluk ilişkilerini canlandıracak bir tasarıma sahip. 388.000 metrekare alana kurulu 602 daire 332 villadan oluşanMebuskent'in doğanın tüm renklerini içinde barındıracak85.750 metrekarelik yeşil alanı, oturanların vaktinin büyük bölümünü burada geçirmeye teşvik edecek nitelikte.Üst düzeyde güvenlikli, nezih bir fiziki ortamda ailelerin çocuklarını gönül rahatlığıyla bırakacağı oyun alanları, gençlerin fiziki ve sosyal gelişimine katkı sağlayacak zengin spor alanları ve imkânları, ebeveynlerin gün, toplantı ve diğer sosyal etkinliklerini gerçekleştirebileceği özel mekânlar, Mebuskent'i ayrıcalıklı kılıyor. En önemlisi artık yan komşusunu bile tanımayan ilişkiler burada sona erecek. Sahip olduğu imkan ve olanakları sonuna kadar kullanacak olan sakinler “güven sorunu” yaşamayacakları bir hayata merhaba diyecek. Mebuskent içerisindeki okul, kreş, spor alanları, eğlence ve dinlence alanları bu güvenli yaşamın içerisinde kullanıma sunulacak.”

Yaşam seneye başlıyor

İnşaatına Mart 2013'te başlanan Mebuskent'in şu an itibariyle yüzde 60'ı tamamlanmış bulunuyor. Villalar bitme aşamasına gelirken, çok katlılarda ise son iki blok yapılıyor bilgisini veren Ayhan,“İnşaatta artık ince işlere geçilecek. Bugüne kadar konutların yüzde 50'si de satıldı. 2016 yılında tamamlanarak teslim edilecek Mebuskent konutlarında, son çeyrekte yaşam başlayacak. Ciddi bir nüfus barındıracak Mebuskent'te 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri ile alıcıya özel ödeme koşulları sunulurken, oturanlar 7/24 kesintisiz güvenlik hizmetinden yararlanacak.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Mebuskent inşaatından görüntüler
  • 30.12.2013 10:09

Ankara Mebuskent inşaatından görüntüler

Aymor Grup tarafından inşa edilen Mebuskent inşaatından kareler ...

Ankara Mebuskent örnek dairesi
  • 30.12.2013 09:30

Ankara Mebuskent örnek dairesi

Aymor Grup tarafından inşa edilen Mebuskent projesinden örnek daire kareleri ...

Ankara Mebuskent projesinden görüntüler
  • 30.12.2013 09:25

Ankara Mebuskent projesinden görüntüler

Aymor Grup tarafından inşa edilen Mebuskent projesinden kareler ...

Kürşat Ayhan: İnşaat, lokomotif olmaya devam ediyor
  • 27.10.2017 11:26

Kürşat Ayhan: İnşaat, lokomotif olmaya devam ediyor

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Eylül’de konut satışlarında yaş ...

Mebuskent'te 'yüzde 5 peşin, hemen taşın' kampanyası!
  • 12.10.2017 12:54

Mebuskent'te 'yüzde 5 peşin, hemen taşın' kampanyası!

Mebuskent projesini hayata geçiren Aymor Grup, kalan az sayıdaki daire ve villa ...

Mebuskent AVM, yıl sonunda açılıyor
  • 11.09.2017 12:00

Mebuskent AVM, yıl sonunda açılıyor

Ankara’nın yeni cazibe merkezi Batıkent Karacakaya bölgesinde kurulan Mebuskent ...