maritbet girişmaritbet
Titanic Deluxe Belek ödüle doymuyor!

Titanic Deluxe Belek ödüle doymuyor!

2013 Nisan ayında kapılarını misafirlerine açan TITANIC DELUXE Belek 2013 Ağustos ayında WTA tarafından düzenlenen Dünya Turizm Oscar'ları gecesinde "Avrupa'nın En İyi Yeni Oteli" seçildi

2013 Nisan ayında kapılarını misafirlerine açan TITANIC DELUXE Belek 2013 Ağustos ayında WTA tarafından düzenlenen Dünya Turizm Oscar'ları gecesinde "Avrupa'nın En İyi Yeni Oteli" seçilen TITANIC DELUXE Belek bu kez de Burgan Bank, Capital ve Ekonomist dergileri işbirliği ve Turizm Yatırımcıları Derneği'nin (TYD) katkılarıyla düzenlenen gecede Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması'nda Kıyı bölgesi otelleri kategorisinde"Türkiye'nin En Başarılı Turizm Yatırımı"olarak Birincilik ödülünü aldı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Türkiye'nin en başarılı Turizm yatırımcıları ödülleri Esma Sultan yalısında düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödül töreninde konuşan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Türkiye'nin turizm alanında gelişmesinde Turizm yatırımcılarının büyük rolü olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'nin 1980'li yıllarda başlayan turizm trendi 2000'li yıllarda dünyanın en seçkin 10 ülkesi arasına girmesi ve bugün de ilk altı içinde yer alması turizm yatırımcılarının büyük çabalarıyla olmuştur. Eğer 1980 yılında 327 milyon dolar olan turizm gelirimiz 2012 yılında yaklaşık 79 kat artarak 29,3 milyar dolara yükselmişse bunda turizm yatırımcıların çok büyük emeği ve katkısı var burada hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Toplam 13 kategoride yapılan ödül töreninde Beş yıldızlı oteller, Kıyı bölgesi otelleri kategorisinde, birincilik ödülünü Titanic Deluxe Belek aldı. Esma Sultan Yalı'sında düzenlenen ödül töreninde ödülü, Titanic Deluxe Belek Otel Müdürü Tafil GÜRBÜZBİLDİK aldı. Ödül sonrası yaptığı açıklamada; Her alanda başarıya imza attıklarını söyleyen Gürbüzbildik, "Aldığımız ödüllerin ardı arkası kesilmeyecek, bizler de her aldığımız ödülle kendimizi yenileyeceğiz ve her zaman bu ödüllere layık işler yapacağız" dedi.

Haberler

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Titanic Deluxe Belek ödüle doymuyor!
  • 04.10.2013 09:51

Titanic Deluxe Belek ödüle doymuyor!

2013 Nisan ayında kapılarını misafirlerine açan TITANIC DELUXE Belek 2013 Ağusto ...

SETUR: Kurban bayramında Amerika, Ege ve Akdeniz sahilleri gözde!
  • 27.09.2013 15:44

SETUR: Kurban bayramında Amerika, Ege ve Akdeniz sahilleri gözde!

Setur Yurtiçi ve Yurtdışı Turlar Müdürü Yeşim ÖZALTAYtatilcilerin Kurban Bayramı ...

Titanic Deluxe Belek konaklama sektörüne yepyeni bir soluk kazandıracak!
  • 01.04.2013 15:10

Titanic Deluxe Belek konaklama sektörüne yepyeni bir soluk kazandıracak!

Son 5 yıl da ardı ardına açtığı otellerle hızlı bir büyüme trendi yakalayan Tita ...