maritbet girişmaritbet
OTI Holding Coral Travel ile EMITT Fuarı’nda yer aldı

OTI Holding Coral Travel ile EMITT Fuarı’nda yer aldı

Turizm sektörünün en önemli buluşmalarından EMITT Fuarı’nın 18.’si başladı

EMITT Fuarı'nda OTI Holding'in, ODEON Tours ve turizm devi Coral Travel ile aynı stantta yan yana temsil edilmesi ziyaretçilerin dikkatini çekti. Coral Travel & ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı fuarda tüm sektörlerin dahil olduğu Türk sermayeli yurt dışı şirketleri arasında en büyük üçüncü şirket konumunda olan Coral Travel'ın Rusya, Ukrayna, Belarus, Polonya ve Gürcistan'dan sonra Türkiye'de de tur operatörü olarak faaliyetlerine başlayacağını açıkladı. Bu yıl 18.'si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) başladı. Dünyanın 5. büyük turizm fuarı olan ve EMITT'e tur operatörleri, seyahat acentaları, oteller ve zincir oteller, hava yolları, kültür ve turizm müdürlükleri, kalkınma ajansları, uluslararası tanıtım ofisleri katılıyor. Türkiye'nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Polonya, Mısır, İspanya, BAE, Gürcistan ve Tayland'daki iştirakleri ile tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, satış acenteliği, havacılık, otelcilik ve güvenlik ana alanlarında, 4 bin  profesyonel çalışanıyla, 30'a yakın ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren OTI Holding de turizm sektörünün en önemli buluşmalarından EMITT'e katıldı. 

OTI Holding'in, fuarda ODEON Tours ve turizm devi Coral Travel ile aynı stantta yan yana temsil edilmesi ziyaretçilerin dikkatini çekti. Coral Travel & ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı fuarda, tüm sektörlerin dahil olduğu Türk sermayeli yurt dışı şirketleri arasında en büyük üçüncü şirket konumunda olan Coral Travel'ın Rusya, Ukrayna, Belarus, Polonya ve Gürcistan'dan sonra Türkiye'de de tur operatörü olarak faaliyetlerine başlayacağını açıkladı.
 
Dünya turizm devi Coral Travel artık Türkiye'de
Coral Travel, tur operatörü olarak Rusya'da kurulduğu 1994 yılından bugüne, Ukrayna, Beyaz Rusya, Polonya, Gürcistan'dan sonra, şimdi de Türkiye'de merkez ofisleri ile konumlanıyor. 2013'te 2,3 milyon turiste hizmet veren Coral Travel, sektör deneyimi ve kaliteli hizmet anlayışı sonucu, bulunduğu pazarlarda en yu¨ksek gu¨vene sahip markalar arasında yer alıyor. Bugün merkez ofisleri bulunan 5 kaynak ülkeden, 30'a yakın ülkeye tatile göndermiş olduğu turistin tatil hayallerini gerçekleştiren Coral Travel global bir marka olarak bu fırsatları Türk tatilcileriyle de buluşturuyor.
 
Tur operatörlüğünde Tu¨rkiye'den Çin'e, İspanya'dan Vietnam'a, Mısır'dan Küba'ya, Tayland'dan Yunanistan'a, Fas'tan Endonezya'ya, İsrail'den Kamboçya'ya, Dominik Cumhuriyeti'nden Avusturya'ya 30'a yakın ülke ile yürütmekte olduğu operasyonel gücü ve güveni Türk tatil müşterisine de sunmaya hazırlanan Coral Travel, 2014'te pazara girişinin ardından tüm destinasyonları ve ürün gamı ile misafirlerine kaliteli tatil seçenekleri sunuyor.
 
EMITT fuarında Coral Travel'ın Türkiye'ye gelişiyle ilgili bilgiler veren Coral Travel & ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı; ‘‘Yurtiçi, yurtdışı otel rezervasyonları, yurtdışı, kültür, gemi ve nehir turları ile dünyadaki tüm havayollarının uçak biletleri ile münferit ve grup bazlı olarak diğer tüm ulaşım imkanları Coral Travel'ın bir tur operatörü olarak sunduğu hizmetler arasında yer alıyor' dedi.
 
Coral Travel yurtdışı tur paketleriyle öne çıkacak
Coral Travel'ın da, OTI Holding'in tüm diğer grup şirketleri gibi kaliteli hizmet anlayışından ve misafir memnuniyetinden ödün vermeden faaliyet göstereceğini ve özellikle yurt dışı turlarda daha farklı bir çizgide hareket ederek, bu alandaki uluslararası tecrübesini Türk tatilcileri ile buluşturacağını belirten Kamçı ‘‘Mevcut misafir profilimizin % 85'ini 5 yıldızlı otel ve tur satın alan misafirler oluşturuyor. Bu politikayı hem yurt içinden hem de yurt dışından sunacağımız özel ürünlerle daha da pekiştireceğiz. Bununla birlikte kaliteli fakat ekonomik tatil paketleri de oluşturacak, 3 ve 4 yıldızlı otelleri 5 yıldızlı hizmet anlayışıyla misafirlerimize ulaştıracağız'' dedi.
 
Türkiye'de de kısa bir süre içinde farklılığını ortaya koyma hedefinde olan ve Coral Travel, dünyanın bir çok farklı coğrafyasında faaliyet gösteren Coral Travel markalarıyla dünya turizm piyasasında global bir oyuncu haline gelme misyonuyla hizmet veriyor. OTI Holding markalarına duydukları güven ve bugüne dek tatillerinde yapmış oldukları tercihler karşısında misafirlerine her zaman yüksek memnuniyet standartlarında hizmet verdiklerini belirten Kamçı ‘‘Coral Travel Türkiye'nin dört bir köşesine yayılan satış ağı ve kendilerine bir telefon kadar yakın çağrı merkezi ile tüm tatil ve seyahat taleplerine cevap verebilecek kapasitede altyapıya sahip, büyük ve güvenilir bir firma olarak Türk turizm endüstrisinde yerini almaya hazır'' diyerek sözlerini sürdürdü.
 
Fuara özel 50 TL indirim
Coral Travel & ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, EMITT fuarında standı ziyaret ederek tatil satın alan misafirlerine erken rezervasyon indiriminin yanı sıra 1.500 TL üzeri rezervasyonlarda 50 TL indirim fırsatı sunduklarını da sözlerine ekledi.
 
Hala çok uygun fiyatlarla rezervasyon yapabilme şansı devam ediyor
Coral Travel & ODEON Tours'un 25 Kasım 2013'ten itibaren tatil severlere sağladığı yüzde 50'ye varan erken rezervasyon indirimleri kampanyanın ikinci döneminde yüzde 45'e varan indirimlerle devam ediyor. Son gün 3 Şubat.
 
Coral Travel & ODEON Tours'dan her 100 TL'lik alışverişe, 50 mil
Miles&Smiles üyeleri, tüm yurt içi otel rezervasyonları ile Türk Hava Yolları uçaklı Kıbrıs paketlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.
 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Starway World Best Hotels 2013 ödülleri sahiplerini buldu
  • 20.03.2014 14:26

Starway World Best Hotels 2013 ödülleri sahiplerini buldu

Coral Travel 18 Mart Salı gecesi Moskova’da gerçekleştirdiği ‘Starway World Best ...

OTI Holding Coral Travel ile EMITT Fuarı’nda yer aldı
  • 31.01.2014 11:44

OTI Holding Coral Travel ile EMITT Fuarı’nda yer aldı

Turizm sektörünün en önemli buluşmalarından EMITT Fuarı’nın 18.’si başladı ...

Akıllı kilit sistemi, ev kiralama sektörüne teknolojik bir yenilik sunuyor
  • 31.01.2014 09:37

Akıllı kilit sistemi, ev kiralama sektörüne teknolojik bir yenilik sunuyor

Güvenlik ve kiracı memnuniyeti sorunlarına çözüm bulan Akıllı Kilit Sistemi, EMI ...

Bursa Kar ve Ateş temasıyla EMITT Fuarı’nda turizm atağı yapacak
  • 30.01.2014 11:04

Bursa Kar ve Ateş temasıyla EMITT Fuarı’nda turizm atağı yapacak

Bursa’nın turizmde hak ettiği payı alabilmeyi hedefleyen Bursa Valiliği bu yıl E ...

NG Hotels & Resorts, EMITT Fuarı’nda yatırımlarını tanıttı!
  • 28.01.2013 10:25

NG Hotels & Resorts, EMITT Fuarı’nda yatırımlarını tanıttı!

Türk turizmine yepyeni bir hizmet anlayışı kazandırmak amacıyla yola çıkan NG Ho ...

EMITT Turizm Fuarı heyecanı 24 Ocak 2013'te başlıyor!
  • 24.10.2012 08:02

EMITT Turizm Fuarı heyecanı 24 Ocak 2013'te başlıyor!

24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında TÜYAP'ta 17. kez düzenlenecek olan Doğu Akden ...