maritbet girişmaritbet
Starway World Best Hotels 2013 ödülleri sahiplerini buldu

Starway World Best Hotels 2013 ödülleri sahiplerini buldu

Coral Travel 18 Mart Salı gecesi Moskova’da gerçekleştirdiği ‘Starway World Best Hotels’ ödül töreni ile dünyanın en iyi otellerini ödüllendirdi

OTI Holding iştiraklerinden Coral Travel bugün Rusya başta olmak üzere 6 kaynak ülkeden 27 ülkedeki 52 destinasyonda operasyonlar gerçekleştiren global bir turizm markası olarak hizmetlerine devam ediyor. Türk sermayeli yurt dışı şirketleri arasında en büyük üçüncü şirket konumunda bulunan Coral Travel, “Starway World Best Hotels 2013”  ödül törenini 18 Mart Salı gecesi Moskova'da gerçekleştirdi. Moskova'da 15-18 Mart tarihleri arasında gerçekleşen ve dünya turizm sektörünün buluştuğu Intourmarket (ITM) Turizm Fuarı'nın son gününe denk gelen “Starway Word Best Hotels 2013” ödül töreni, fuarı ziyaret eden konuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Bu sene ikinci kez düzenlenen ödül töreninde, müşteri anketleri ile elde ettiği verilerden belirlenen dünyanın en iyi 100 oteline ödülleri takdim edildi. Ödül kazanan otellerin Coral Travel'ın 182.993 müşterisine uyguladığı anketler sonucunda belirlendiği belirtildi. Törende 2014 yılında OTI Holding'in grup olarak yüzde % 10 ile 20 arasında büyüme hedeflendiğini açıklandı. 

1994 yılından beri faaliyetlerini sürdüren ve 2013'te 2,4 milyon turiste hizmet veren OTI Holding iştiraki Coral Travel, sektör deneyimi ve kaliteli hizmet anlayışı sonucu bulunduğu pazarlarda en yu¨ksek gu¨vene sahip markalar arasında yer alıyor. Coral Travel bu yıl Rusya, Ukrayna, Belarus, Polonya ve Gürcistan'dan sonra Türkiye'de de tur operatörü olarak faaliyetlerine başladı. Coral Travel, Intour Market Turizm Fuarı'ndaki 1000 metrekarelik standı ile ilgi odağı oldu.

18 Mart Salı akşamı gerçekleşen gala yemeğinde, ‘Starway World Best Hotels' ödüleriyle ilgili açıklamalarda bulunan OTI Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Coral Travel Genel Direktörü Coşkun Yurt “Turistlere yönelik hizmetlerin sürekli iyileştirilmesine büyük özen gösteriyoruz. Son 12 yıldır düzenli olarak müşteri anketleri gerçekleştiriyoruz. Bu yılın kazananları 182.993 bin müşterimize uyguladığımız anketler sonucunda belirlendi.  Anketleri 27 ülkedeki beş bin otelde gerçekleştirdik. Bu anketlerin sonuçları oteller hakkında gerçekçi ve objektif bir tablo ortaya koyuyor. Turistler ödedikleri bedele karşılık aldıkları hizmetin iyi ve kötü taraflarını belirterek gerçek bir değerlendirme yapıyorlar. Her yıl yaptığımız anket sonuçlarına göre dünyadaki en iyi 100 oteli ödüllendirmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. 

Bu yıl yapılan puanlama sonucunda, ‘Starway World Best Hotels 2013' birincilik ödülünü Kefaluka Resort (Türkiye), ikincilik ödülünü Barut Lara (Türkiye), üçüncülük ödülünü ise Magic Life Kalawy Imperial (Mısır) kazandı. 

İlk 10'a giren diğer oteller ise şöyle;

1.    Kefaluka Resort   (Ege – Türkiye)
2.    Barut Lara  (Akdeniz – Türkiye)
3.    Magıc Life Kalawy Imperıal   (Kızıldeniz – Mısır)
4.    Maxx Royal Belek Golf & Spa   (Akdeniz – Türkiye)
5.    Glorıa Serenıty Resort   (Akdeniz – Türkiye)
6.    Papillon Belvil Hotel   (Akdeniz – Türkiye)
7.    Iberostar Paraiso Del Mar   (Meksika)
8.    Gloria Golf Resort   (Akdeniz – Türkiye)
9.    Mercure HurghadA   (Kızıldeniz – Mısır)
10.    The Leela Goa   (Goa – Hindistan)

‘Büyümeyi sürdüreceğiz'

OTI Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Coral Travel Genel Direktörü Coşkun Yurt, 22 yıl önce yer hizmetleri şirketi ile sektöre girdiklerini belirterek, bugün Türkiye'nin yurtdışında faaliyet gösteren en önemli şirketlerini bünyelerinde bulundurmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını, tecrübeleriyle Türkiye'de ve yurtdışında büyümeyi sürdüreceklerini ifade etti. 

Turizmin her kolunda; tur operatörlüğü, seyahat acenteliği, havacılık, otelcilik ve güvenlik ana alanlarında faaliyet gösteren 20 iştiraki ve 4 binin üzerinde çalışanıyla, 52 destinasyonda, 5 kıtada turizme hizmet veren OTI Holding'in, tamamen Türk sermayesi ile sektörde olan ve global oyunculardan biri olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Yurt ; “2013 yılında hedeflediğimiz gibi, bilet satışları dahil 2.4 milyon turiste hizmet verdik. Yüzde 25 büyüdük. 2014'te yüzde 10 ile 20 arasında büyümeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinop'un turizm hedefi yılda 2 milyon ziyaretçi sayısını aşmak
  • 26.01.2024 14:53

Sinop'un turizm hedefi yılda 2 milyon ziyaretçi sayısını aşmak

2023'te 1,5 milyon ziyaretçi ağırlayan Sinop, 2024 yılında 2 milyon ziyaretçi sa ...

Turizm merkezlerindeki havalimanlarında yolcu sayısı yüzde 22 artış gösterdi
  • 25.08.2023 17:02

Turizm merkezlerindeki havalimanlarında yolcu sayısı yüzde 22 artış gösterdi

Bu yılın ilk 7 ayında turizm merkezlerinde bulunan havalimanlarında ağırlanan yo ...

Turizm merkezlerindeki havalimanlarını 64 milyondan fazla yolcu kullandı
  • 18.07.2023 16:13

Turizm merkezlerindeki havalimanlarını 64 milyondan fazla yolcu kullandı

Türkiye'nin turizm cenneti destinasyonlarına ilgi havalimanı yolcu sayılarına ya ...

"Yüzen Otel"e dönüştürülen feribot, Van Gölü'nde turizmi canlandıracak
  • 01.09.2022 16:05

"Yüzen Otel"e dönüştürülen feribot, Van Gölü'nde turizmi canlandıracak

Van Edremit Belediyesi, yıllarca Van-Tatvan arasında yolcu ve yük taşımacılığı y ...

Atatürk Baraj Gölü kıyısına yapılan bungalov evler turizme kazandırılıyor
  • 29.07.2022 16:11

Atatürk Baraj Gölü kıyısına yapılan bungalov evler turizme kazandırılıyor

Türkiye'nin en büyük barajı olan Atatürk Barajı'nın göl kıyısına yapılan 11 bung ...