maritbet girişmaritbet
Önemli Hisar, Chronos Beach Otel oldu!

Önemli Hisar, Chronos Beach Otel oldu!

Bodrum’da uzun yıllar Bitez’in en bilinen otellerinden Önemli Hisar Otel, yeni tatil sezonunda Chronos Beach Otel adıyla tatilcilerin adresi olacak.

Doğan Holding bünyesindeki Arabam.com'da uzun yıllar Türkiye Satış Müdürü olarak görev yapan Turhan Görken tarafından yeniden restore edilen otelin tadilatına şu sıralar devam ediliyor. Tadilat aşamasında Chronos Beach Otel ile ilgili konuşan Görken “Deniz kenarında sakin bir mevkiide bulunan otelimiz, aynı zamanda Bodrum'un en yoğun eğlence merkezlerine araç ile 2 dk. mesafede bulunmaktadır. Bu sebeple, hem şehir gürültüsü ve stresinden uzak olmak isteyen misafirlerimiz, hem de eğlence mekanlarına yakın olmak isteyen misafirlerimiz için çok ideal bir konumda bulunan, mütevazı bir aile işletmesidir. Ayrıca ister otelimize ait kumsalda buz mavisi denizin tadını çıkarabilir, isterse de kaydıraklı iki farklı havuzda eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Diğer yandan, oyun parkı ve farklı aktivite imkanları sayesinde, çocuklu ailelerimiz için de ideal bir otel oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Hem rahat tatil hem de eğlenceyi birarada bulacaksınız!

Daha önce de pek çok holdingde yöneticilik yapan Görken; "İşim gereği birçok farklı bölgede ve otelde konaklama imkanı buldum. Zaman içerisinde dikkatimi çeken en önemli husus, artık insanların lüksü değil, kaliteli, hijyenik ve daha çok kendilerinden olan sıcak bir ortamı arzuladığıydı. Ben de ailemle birlikte bu standartları, uygun fiyatlar ile birleştirebilmek amacıyla yola çıktım" dedi.

Daha önce muhafazakar konsept ile hizmet veren otelin artık her kesime yönelik olacağını da sözlerine ekleyen Görken, sezon boyunca Bodrum'da uygun fiyatlı konaklama, Bodrum ortalamasının çok altında bir fiyat politikası, fakat ortalamanın çok üzerinde kaliteye sahip yemek ve eğlenceyi bir arada sunacaklarını açıkladı.

Chronos Beach Otel'deki toplam 55 odanın içerisinde 2 adet Süit oda ve 2 adet de çocuklu aileler için düşünülerek hazırlanmış, içeriden birer kapı ile birbirine bağlı odalardan oluşan Aile Süit Odaları yer alıyor. Otelde ayrıca, iki büyük havuz, su kaydırakları, havuz barı ve deniz manzaralı Ocak Başı Restaurant'ı da mevcut.

Görken, yıllarca Türkiye çapında misafir olduğu otellerdeki eksiklerin kendi otelinde olmaması, misafirlerinin rahat etmesi ve eğlenceli bir tatilin nasıl olması gerektiğini düşüncesiyle çalıştıklarını belirterek, Mayıs ayı itibariyle misafirlerini konuk etmeye başlayacaklarını söyledi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bodrum'da tatil için Chronos Beach Otel
  • 29.04.2015 11:37

Bodrum'da tatil için Chronos Beach Otel

Tatil sezonu öncesi turizm merkezleri önceden rezervasyon ile müşterilerine cazi ...

Önemli Hisar, Chronos Beach Otel oldu!
  • 03.03.2015 14:33

Önemli Hisar, Chronos Beach Otel oldu!

Bodrum’da uzun yıllar Bitez’in en bilinen otellerinden Önemli Hisar Otel, yeni t ...

Bodrum'u sel aldı! Sağanak yağmur Turgutreis, Bitez ve Yalı'yı göle çevirdi!
  • 30.12.2012 10:36

Bodrum'u sel aldı! Sağanak yağmur Turgutreis, Bitez ve Yalı'yı göle çevirdi!

Sağanak yağmur, Muğla'nın Bodrum ilçesini yarım saatte göle çevirdi. İlçede çok ...