maritbet girişmaritbet
Mandarin Oriental Bosphorus'tan İstanbul'a özel etkinlikler!

Mandarin Oriental Bosphorus'tan İstanbul'a özel etkinlikler!

İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, 200 metre Boğaz cephesi, asırlık Naile Sultan Korusu ve tarihi Kuruçeşme sokaklarının çevrelediği eşsiz konumunda, yılın ilk aylarında birbirinden özel hizmetler sunuyor.

Şehrin eşsiz güzellikteki yalı ve saraylarından esinlenen mimarisi ve sofistike tasarımıyla lüksü yeniden tanımlayan otel, gastronomi ve sağlıklı yaşam tutkunlarına eşsiz olanaklar vadediyor.

Efsanevi Mandarin Oriental Brunch

2 Ocak 2022 itibarıyla muhteşem bir brunch hizmeti sunmaya başlayan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Boğaz’ın kıyısında geniş teras alanları ve zarif kış bahçelerinin oluşturduğu büyüleyici atmosferinde misafirlerine lüks dokunuşlarla taçlandırılmış eşsiz bir gastronomi şöleni yaşatıyor.

Her Pazar 11:30-15:00 saatleri arasında, leziz İtalyan tatları ve deniz mahsullerini canlı müzik ziyafeti ile buluşturan efsanevi Mandarin Oriental Brunch’a otel misafiri olup olmaması fark etmeksizin dileyen herkes katılabiliyor. 6 yaşın altındaki misafirlerin bedelsiz ağırlandığı brunch’ta, 6-12 yaş aralığındaki konuklar ise %50 indirim ayrıcalığından faydalanıyor. Aileler bu keyifli atmosferin ve gurme lezzetlerin tadını çıkarırken, 4-12 yaş arasındaki minikler de Kids Club’daki aktivitelerle eğlenceli vakit geçirebiliyor. Ayrıca otelde, isteğe göre “baby sitting” hizmeti de sunuluyor.

Geleneksel Çay Saati Ritüeli

Dünyanın dört bir yanından seçkin misafirlerin buluşma noktası Bosphorus Lounge’ın geleneksel Çay Saati, haftanın her günü 14:00-19:00 arasında misafirleri enfes tatlarla buluşturuyor. Ev yapımı tatlı ve tuzlu atıştırmalıklar, dumanı üstünde çay ve kahve çeşitleri, geleneksel Türk kahvesi servisi ve aralarında The Mandarin Cake Shop’ın karşı konulmaz tatlılarının da yer aldığı enfes çay saati lezzetleri, Bosphorus Lounge’ın Boğaz’a uzanan etkileyici ortamında şık sunumlar eşliğinde servis ediliyor. Ayrıca sevdiklerine tatlı sürprizler yapmak isteyenler, otelden ayrılırken The Mandarin Cake Shop’ın birbirinden özel lezzetlerini yanlarında götürebiliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mandarin Oriental Bosphorus'a global alanda 11 ödül!
  • 29.07.2022 10:55

Mandarin Oriental Bosphorus'a global alanda 11 ödül!

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Global Ödül Platformu Haute Grandeur Excel ...

Mandarin Oriental Bosphorus'tan İstanbul'a özel etkinlikler!
  • 05.01.2022 13:28

Mandarin Oriental Bosphorus'tan İstanbul'a özel etkinlikler!

İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan Mandarin Oriental Bosphorus, Istan ...

Mandarin Oriental Bosphorus'un yönetiminde değişiklik
  • 01.10.2020 11:37

Mandarin Oriental Bosphorus'un yönetiminde değişiklik

Mandarin Oriental, Bodrum’un genel müdürü olarak göreve başlayan Harun Dursun, M ...