maritbet girişmaritbet
Mandarin Oriental Bosphorus'a global alanda 11 ödül!

Mandarin Oriental Bosphorus'a global alanda 11 ödül!

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Global Ödül Platformu Haute Grandeur Excellence Awards tarafından 11 farklı ödüle layık görüldü

Tarihi Kuruçeşme sokaklarıyla çevrelenmiş konumu, 200 metre boğaz cephesi ve ayrıcalıklı hizmetleriyle Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul dünyanın en prestijli ödül platformlarından biri olan Haute Grandeur Global Excellence Awards’ta 11 ödül aldı. 

Sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile açıldığı günden bu yana birçok ödül alan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul bu defa global çapta seçkin otelleri ve spalarını ödüllendiren Haute Grandeur Excellence Awards tarafından “Global Düzeyde En İyi Tasarım Oteli (Best Design Hotel on a Global Level)”, “Avrupa’nın En İyi Yeni Oteli (Best New Hotel in Europe)” ve “Türkiye’nin En İyi Otel Manzarası (Best Hotel View in Turkey)” ödüllerine layık görüldü. 

The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un sunduğu ayrıcalıklı bakımlar, kapsamlı iyi yaşam programları ve 3500 metrekarelik geniş ve ferah alanı “Avrupa’nın En İyi Yeni Otel Spası (Best New Hotel Spa in Europe)”, “Avrupa'nın En İyi Spa Tasarımı (Best Spa Design in Europe)”, “Türkiye'nin En İyi Fitness Spası (Best Fitness Spa in Turkey)” ve “Türkiye’nin En İyi Sağlık ve İyi Yaşam Spası (Best Health & Wellness Spa in Turkey)” ödüllerini almasında etkili rol oynadı. 

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul içerisinde yer alan ve misafirlerine Pan-Asya mutfağının seçkin lezzetlerini sunan dünyanın en tanınmış restoran zincirlerinden Novikov ise “Küresel Düzeyde En İyi Asya Füzyon (Best Asian Fusion on a Global Level)”,  “Avrupa'nın En İyi Kokteyl Menüsü (Best Cocktail Menu in Europe)”, “Avrupa'nın En İyi Otel Restoranı (Best Hotel Restaurant in Europe)” ve “Avrupa'nın En İyi Restoran Manzarası (Best Restaurant View in Europe)” ödüllerinin sahibi oldu.

Haute Grandeur Excellence Awards’ta 11 farklı ödüle layık görüldükleri için çok gururlu olduğundan bahseden Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü Harun Dursun  “Misafirlerimize kusursuz bir hizmet sunmak için çok çalışıyor, ödüllerimize her geçen gün bir yenisini ekliyoruz. Dünyanın en önemli ödül platformlarından biri olan Haute Grandeur Global Excellence Awards’ta 11 ödül birden almak paha biçilemez. Beni ve tüm ekip arkadaşlarımı gururlandıran bu ödül hizmetlerimizi daha da öteye taşımamız için büyük bir motivasyon” dedi. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mandarin Oriental Bosphorus'a global alanda 11 ödül!
  • 29.07.2022 10:55

Mandarin Oriental Bosphorus'a global alanda 11 ödül!

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Global Ödül Platformu Haute Grandeur Excel ...

Mandarin Oriental Bosphorus'tan İstanbul'a özel etkinlikler!
  • 05.01.2022 13:28

Mandarin Oriental Bosphorus'tan İstanbul'a özel etkinlikler!

İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan Mandarin Oriental Bosphorus, Istan ...

Mandarin Oriental Bosphorus'un yönetiminde değişiklik
  • 01.10.2020 11:37

Mandarin Oriental Bosphorus'un yönetiminde değişiklik

Mandarin Oriental, Bodrum’un genel müdürü olarak göreve başlayan Harun Dursun, M ...