maritbet girişmaritbet
Loft Art Sculptville başlıyor!

Loft Art Sculptville başlıyor!

Türk ve uluslararası sanatçıların eserlerinin buluşacağı projede, 15 sanatçıya ait enstalasyon, heykel ve neon işerden oluşan 28 farklı eser yer alacak

Bodrum Loft ve Sevil Dolmacı Art Gallery tarafından Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen açık hava heykel parkı Loft Art Sculptville, 19 Temmuz'da sanatseverleri bir araya getirecek.

Akfen Holding'den yapılan açıklamaya göre, Bodrum'da modern köy yaşamının oluşturulduğu ve geçen yaz tatilcileri ağırlamaya başlayan Bodrum Loft, modern mimarisiyle sanatı aynı çatı altında buluşturmaya devam ediyor.

Geçen yıl 'Bodrum Loft'ta Sanat' etkinlikleri ile sanatseverlerin ilgisini çeken ve adından sıkça söz ettiren Bodrum Loft, 19 Temmuz Pazartesi günü yeni bir sergiye daha ev sahipliği yapacak.

Bodrum Loft ve Sevil Dolmacı Art Gallery tarafından Türkiye’de ilk kez hayata geçirilen açık hava heykel parkı Loft Art Sculptville, 19 Temmuz'da görkemli bir açılışla sanatseverlerle buluşacak.

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın ev sahipliğinde, Türk ve uluslararası sanatçıların eserlerinin buluşacağı projede, 15 sanatçıya ait enstalasyon, heykel ve neon işerden oluşan 28 farklı eser yer alacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Loft Art Sculptville başlıyor!
  • 24.08.2021 17:38

Loft Art Sculptville başlıyor!

Türk ve uluslararası sanatçıların eserlerinin buluşacağı projede, 15 sanatçıya a ...