maritbet girişmaritbet
Güral Afyon Hotel kapılarını mayısta açıyor!

Güral Afyon Hotel kapılarını mayısta açıyor!

NG Hotels&Resorts’un, üçüncü oteli Güral Afyon Wellness & Convention kapılarını mayıs ayında açıyor

NG Hotels&Resorts'un, üçüncü oteli Güral Afyon Wellness & Convention kapılarını mayıs ayında açıyor.

Yatırımlarına büyük bir hızla devam eden NG Hotels&Resorts, üçüncü oteli Güral Afyon Wellness & Convention'ın kapılarını gelecek ay açıyor.

Grubun Güral Sapanca Wellness & Convention ve Kütahya'da Güral Harlek Thermal Resort&SPA olmak üzere iki oteli bulunduğunu aktaran Güral Afyon Genel Müdürü Serdar Tütüncü, gelecek ay açılması planlanan otelin aynı anda binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayabilecek kapasiteye sahip olacağını dile getirdi. Tesisin, Türkiye'nin en büyük termal oteli olacağını savunan Tütüncü, “Aynı anda tam bin 28 kişiye hizmet sunabileceğiz. Yaz kış aynı sıcaklıktaki şifalı termal suyu ve 2 bin 200 metrekareye yayılan eğlence ve sosyal alanlarıyla Güral Afyon, termal tatiline yeni bir anlayış kazandıracak” dedi.

Güral Afyon'un Türkiye'nin en büyük termal oteli olmasının yanında, en konforlu otellerden biri olarak da planlandığını aktaran Tütüncü, şöyle devam etti: “Güral Afyon, termal tatilini yeni bir anlayışla sunarak ülkemizde ve dünyada daha geniş kitlelere yayılmasını sağlayacak özelliklere sahip. Örneğin, çocuklu ailelerin rahatı için özel aile odaları, açık ve kapalı havuzlar, su kaydırakları, çocuk restoranı ve büyük bir eğlence merkezi bulunuyor. SPA ve termal merkezinde ise; termal jakuziler, Türk hamamı, saunalar, buhar odaları, buz çeşmesi, dinlenme alanları, macera duşları, su kaydırakları, dışa açılabilen sıcak su havuzu gibi alanlar bulunuyor.”

Otelin termal özelliklerin yanı sıra kongre merkezi olarak da hizmet vereceğini söyleyen Tütüncü, farklı kapasitelerde toplam 13 toplantı salonu bulunduğunu söyledi. Tütüncü, proje aşamasında yapılan planlamalar sayesinde toplam bin 200 kişilik kapasiteye sahip balo salonuna araç alınması ve bu sayede otomobil lansmanı gibi aktivitelerin rahatlıkla yapılmasının mümkün olacağını ifade etti.

“NG Hotels&Resorts yatırımlarına devam edecek”

Güral Grubu'nun bu yıldan itibaren çalışmalarını NG Hotels & Resorts adıyla sürdürmeye başladığını anlatan Serdar Tütüncü, grubun turizm alanındaki yatırımlarına ilk olarak 2005 yılında, Kütahya'da Güral Harlek Thermal Resort & SPA'yı hizmete açarak başladığını belirtti. Tütüncü, şöyle devam etti:

“Güral Harlek Türkiye'de altı farklı kalite belgesine sahip olan tek 5 yıldızlı otel konumuna ulaştı. Yakaladığımız başarıların da vermiş olduğu destekle ulusal bir zincir haline gelmeyi hedefliyoruz. Zincirin üçüncü halkası olan Güral Afyon'u mayıs ayında hizmete açıyoruz. Türkiye'nin en büyük termal oteli olan Güral Afyon bu güzide ilimiz için önemli bir değer olacaktır. Yatırımlarına devam edecek olan grubumuz, 2012 yılı içinde halen proje aşamasındaki Güral Samsun otelinin inşasına başlamayı planlıyor.”

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Güral Afyon, Türkiye’nin en başarılı wellness yatırımı seçildi!
  • 27.09.2012 11:01

Güral Afyon, Türkiye’nin en başarılı wellness yatırımı seçildi!

Güral Afyon, Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması’nda ''Sağlık ...

Türkiye'de termal turizm gelişiyor!
  • 09.06.2012 13:00

Türkiye'de termal turizm gelişiyor!

Ülkemizin coğrafik konumu nedeniyle turizmde önemli bir zenginliği olan termal t ...

Güral Afyon Hotel kapılarını mayısta açıyor!
  • 26.04.2012 15:50

Güral Afyon Hotel kapılarını mayısta açıyor!

NG Hotels&Resorts’un, üçüncü oteli Güral Afyon Wellness & Convention kapılarını ...