maritbet girişmaritbet
Divan Bodrum yenilendi!

Divan Bodrum yenilendi!

Bodrum’un en köklü otellerinden Divan Bodrum, beş duyuya hitap eden konseptiyle yeni bir yolculuğa yelken açıyor.

Tüm dünyada olduğu gibi pandeminin etkileri altında zor zamanlar geçiren Divan Bodrum, bu süreci yeni seyahat düzenine adapte olmaya ve yenilenmeye odaklanarak geçirmiş. Büyük bir renovasyon geçiren Divan Bodrum, yeni odaları, sanki tropik bir seyahate çıkmış gibi hissettiren tasarımıyla içinde kaybolmak isteyeceğiniz açık hava alanları, restoran ve barları ile temiz deniziyle #thenewchaptermottosunu benimsiyor.

Samimi ve özgün dokusuyla lüks ve sadeliği bir arada sunan otel, hayatın rafine zevkleriyle kendini şımartmak isteyenlerin adresi olacak.

Divan Grubu’nun tek resort oteli olan Divan Bodrum, açık ve kapalı restoranlar dahil olmak üzere baştan sona her detayın özenle düşünüldüğü bir bakış açısıyla tamamen yenilenerek misafirlerle buluştu. Birbirinden farklı altı kategorideki 60 odadan ortak alanlara ve tenis kortlarına kadar, otel genelinde yapılan modern ve yalın çizgilerin hakim olduğu yenileme çalışmalarıyla, misafirler için keyifli bir atmosfer oluşturuldu. Robb Report'un haberine göre konseptin tamamıyla değiştiği odaların tasarım diline uygun renk ve mobilyalarla, misafirlerin konforunu ön planda tutan detayların düşünülerek yenilenen otel dekorasyonunda dozunda lüks anlayışını yansıtan çizgilere yer verildi. Elbette bu yeniliklere imza atarken, 65 yıllık Divan kültüründen de ödün verilmemiş.

Divan kalitesini tüm hizmetlerine yansıtan Divan Bodrum’un restoran menüleri, Türk ve Dünya mutfaklarının seçkin lezzetleri ile baştan sona yeniden oluşturulmuş. Ayrıca bar menüsü de daha zengin hale gelen Divan Bodrum’da, artizan tatların eklendiği kokteylleri, otel misafirlerinin yanı sıra Bodrum’da yaşayan ya da tatil için Bodrum’u tercih edenlerin de deneyimlemesi için otelin kapıları her zaman açık. Misafirler, perşembe akşamları Yelken Restaurant ve Bar’da canlı müziğin keyifini çıkartırken, cumartesi akşamüzerleri de yine canlı müzik eşliğinde özel kokteyllerle taçlandırılacak happyhour’larda hafta sonu coşkusunu yaşayacaklar.

“Dozunda lüks” ile açılan yeni sayfaya bu yıl bir ilk daha eklenmiş. Sağlıklı yaşam alanında yeni bir anlayışı benimseyen Divan Bodrum’da, sağlıklı menüleri ve wellbeing deneyimleri ile misafirlere bu alanda da yeni hizmetler sunulacak. Bu amaçla Amerikan Hastanesi çatısı altında yer alan Code Lotus Merkezi ile bir işbirliğine imza atılmış. İşbirliği kapsamında tüm yıl boyunca otelde; Sürdürülebilir Sağlık Sohbetleri, Ayurvedik Detoks ve Wellness İnzivaları, Dans, Mindfulness ve Pilates içerikli workshop’lar ve yine yaz sezonu boyunca devam edecek yoga dersleri sunulacak. 12 ay boyunca açık kalacak otelde, Code Lotus etkinlikleri ve deneyimsel gastronomi etkinlikleri de kış boyunca misafirlerle buluşacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Divan Bodrum yenilendi!
  • 12.08.2021 11:24

Divan Bodrum yenilendi!

Bodrum’un en köklü otellerinden Divan Bodrum, beş duyuya hitap eden konseptiyle ...