maritbet girişmaritbet
TOKİ'den 2023'e yeni proje; Kayabaşı Fenertepe Konutları!

TOKİ'den 2023'e yeni proje; Kayabaşı Fenertepe Konutları!

TOKİ İstanbul Başakşehir Kayabaşı Fenertepe Konutları 2023 projesi çin düğmeye bastı. Başvuru tarihi, fiyat listesi, ödeme planı henüz belli olmayan Fenertepe TOKİ Evleri'nde 306 konut yer alacak. Projedeki evlerin tamamı 2+1 ve 3+1 tipinde tasarıma sahip olacak.

TOKİ 2023 yeni projeler ve yatırımları kapsamında hayata geçireceği Kayabaşı Fenertepe projesinde detaylar belli oldu. Başvuruların kısa süre içerisinde başlayacağı ve 42 bin 385 metrekare emsal alana sahip olacak olan projenin yaklaşık 198 milyon TL civarında yatırımla inşa edilmesi hedefleniyor.

TOKİ Fenertepe Konutları Nasıl Olacak?

Blokların 21,5 metreden az olacağı TOKİ Fenertepe Kayabaşı Evleri’nde satışların kısa süre içerisinde başlaması bekleniyor. Arazi etüt çalışması 13 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilen proje, Cumhurbaşkanlığı Eylem Planı kapsamında yer alan her yıl 100 bin konut projesi kapsamında yükselecek.

Kayabaşı Fenertepe TOKİ Ne Zaman Teslim?

2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelecek olan TOKİ Fenertepe Konutları içerisnde toplam 306 daire yer alacak. 54 bin 646 metrekarelik yapı alanından oluşacak projede inşaat çalışmalarının 24 aylık süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Başakşehir TOKİ Fenertepe Nerede?

TOKİ İstanbul 2023 yeni projeler kapsamında yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi gibi mega projelere yakın lokasyonlarda proje inşa eden TOKİ, İstanbul özelinde ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme seçenekleri sunuyor. Kayabaşı Fenertepe Konutları 2023 yeni proje ise konum olarak Kavaklıbahçe Konutları, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, Kayaşehir İlkokulu ve Hz. Osman Camisi'ne çok yakın bir konumda inşa edilecek.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz